Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SQUAT CHALLENGE

squat-challenge

Glöm inte tagga #WARGPOWER på instagram.

Wohooo nu är det äntligen ny vecka och dags för en ny underbar utmaning! Denna veckan är det dags för den populäraste utmaningen genom tiderna och det är Squats! Jag utmanar er att köra minst 500 squats innan veckans slut. Ni får dela upp det hur ni vill, köra med vikter eller utan vikt. Jag själv kommer att vara med och kör det här som en uppvärmningsvecka inför att starta igång med Russian Squat routine nästa vecka. SÅ vilka är på denna veckas utmaning?! Nu jäklar kör vi!

Video med lite tekniktips på squats mm. hittar ni HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Wihoo! 😀 är så på denna utmaning! Fortsätt med veckans utmaningar, älskar dem!

  Sara 2015-10-13 02:05:51
  Svara
 • Hej Ida! älskar din blogg!
  Får så mycket positiv energi från dina inlägg (både på bloggen och instagram) och känner att ditt budskap och filosofi kring träning och hälsa håller mig lite på jorden (haha) och inte får mig att sväva iväg i massa osunda tankar eller banor, tack!!

  Måste fråga dig ang squats (eller annan sätesövingar), jag bygger oerhört lätt muskler kring benen (alltid gjort) men får sällan kontakt med rumpan. Jag vet att man ej kan punkt träna kroppen men finns det rumpövningar som avlastar ben men ändå kontaktar rumpans muskler?
  Många varma och starka kramar till dig fina i! <3!

  N 2015-10-12 22:31:04
  Svara
  • Svar på Ns kommentar.

   Hej N och tack snälla vad glad jag blir att höra <3 https://www.youtube.com/watch?v=uOMOcXsbccM&list=PL4nEz_ACMgWWbReOO_E9XEcVztyrgVnuO&index=31

   Sedan är några favoriter höftlyft med skivstång (den tar även på baksida lår) och rygglyft med vikt (tar också lite på baksidan. Kramis

   idawarg 2015-10-13 09:14:11
   Svara
  • Svar på Ns kommentar.

   Det har blivit en total missuppfattning om att man inte kan punkt träna men det kan man. Det är bara att träna en muskelgrupp så punkt tränar du, däremot kan man inte punkt förbränna. Där tar kroppen där den känner att den behöver och kan ta av. Inte ett helt svar på din fråga men ändå.

   Zandra Karlsson 2015-10-13 07:44:31 http://www.nouw.com/83zandra
   Svara
 • Veckan innan jag åker till Australien 1år, vad är bättre än denna utmaning!! Jag är helt klart med!!

  Rebecca 2015-10-12 11:56:53 http://nouw.com/rebeccaeklund
  Svara
 • Kul!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-10-12 11:38:24 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Mina knän skulle antagligen döda mig om jag försökte mig på den mängden, men jag satsar på att lägga in lite extra squats i passen i alla fall 🙂

  Therese 2015-10-12 11:34:27
  Svara
 • Hej Ida,
  Jag känner ibland att jag inte har tillräckligt med energi att verkligen ta i under träningspassen. Finns det något bra kosttillskott du kan rekommendera att ta precis innan eTT pass?

  Sara 2015-10-12 10:11:27
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara! jag förstår! Det är inte så att du ätit eller sovit dåligt? Eller har vitamin/mineralbrist? När jag vill ha extra energi till träning så äter jag mörk choklad och eller dricker en svart kaffe. Energidrycker eller PWO är inget jag rekommenderar. Kramis

   idawarg 2015-10-13 09:07:24
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind