Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LET ME TAKE A SELFIE

rygg-traning-4

question-answer

Hej! Jag har en liten följdfråga ang. att vara “instagramkändis”. Du fotar och filmar ju en del på gymmet, känner du dig bekväm med det? Hur reagerar folk runt om dig? Jag tränar ofta själv och har ibland känt att jag velat filma för att kunna kolla i efterhand så jag inte gör något helt galet, men det känns så otroligt pinsamt eftersom ingen annan på gymmet fotar/filmar. Så oavsett om jag vill filma/fota av den anledningen eller för att lägga ut i sociala medier så känns det som att folk kommer reagera- speciellt när jag inte är särskilt vältränad. Lite “vem tror hon att hon är egentligen?”.
Hur hanterar du det? Är det något du aldrig reflekterat över, är det en känsla som försvinner efter ett tag eller tycker du också att det är lite obekvämt?

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Haha NEJ jag känner mig inte alltid bekväm och speciellt inte när jag är själv på gymmet 😀 Så himla pinsamt ibland men jag har bestämt mig för att inte bry mig. Det är mitt jobb och jag sätter på ett tunnelseende och håller bara fokus på att få en bra bild på någon övning eller på mig och sedan får de som ser mig skratta lite eller tycka att jag är konstig. Haha. Så strunta i vad andra tycker och kör bara! Vill du ha en video/bild på dig själv så ska ingen annan lägga sig i det. Jag själv skulle aldrig bry mig om någon annan stod och fotade och filmade och om någon skulle göra det så är det bara att ignorera! Men försök att se till att ingen annan kommer med på kortet/videon. Det kan vara svKramis

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Tack för svaret! Kul att läsa din synvinkel på det och det är lite skönt ändå att höra att man inte är ensam om att tycka det är lite pinsamt 🙂

  Therese 2015-10-12 11:20:05
  Svara
 • Jag har alltså haft svårt att inte äta om det finns någon mat och jag äter oftast mer än jag orkar.

  T 2015-10-10 16:46:11
  Svara
 • Hej!
  Jag har de senaste åren levt en livstil som jag verkligen trivs med. Jag har alltid gillat det mesta men också haft svårt att äta om det finns vilket gjort att jag aldrig varit den ”smala” då jag alltid haft stora lår och så. För ca två år sen slutade jag helt äta socker och mjöl i 4 månader och jag mådde så mycket bättre och verkligen kände att jag inte gillade socker och fortsatte äta så men lite mindre strikt.
  Nu har något hänt och jag kan inte sluta äta. Jag äter hela tiden oavsett om jag tycker det är gott eller inte. Jag kan inte sluta och mår både fysiskt och psykiskt dåligt av det här men det är som att jag helt plötsligt står men ett paket godis i handen och äter.
  Jag älskar nyttig mat och gillar inte ens smaken av socker men jag äter även om jag vet att jag presterar sämre på min sport och göra att jag inte vill träna pga att jag känner mig obekväm även om det inte ens syns så mycket. Jag mår så dåligt.
  Kan man göra nåt för att fixa det?

  T 2015-10-10 16:44:54
  Svara
  • Svar på Ts kommentar.

   Hej T! Jag tror att du bara måste bestämma dig för att inte äta. Gör aldrig mer mat än det du ska äta och om det inte går så lägg upp portionen du ska äta. Försök även att undvika socker och snabba kolhydrater då det triggar igång suget efter mer. Känner du att det är svårt så tycker jag att du ska söka hjälp hos din läkare/skolsyster eller någon annan. Kramis

   idawarg 2015-10-10 17:17:55
   Svara
 • Snygga tights! Var hittar jag dem?

  Emilia 2015-10-10 14:31:15
  Svara
 • Them tights! Var hittar jag de? Sååå snygga och sååå snygg tjej! PUSS

  Matilda 2015-10-10 10:14:15
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har ett problem;
  Jag äter vad jag själv tycker är relativt lite på veckodagarna. Jag räknar, tyvärr, kalorier eftersom jag förr åt även fast jag var hungrig. Nu äter jag ganska lite som sagt, men jag är nöjd och mätt ändå och jag är aldrig hungrig längre.
  När det sedan blir helg så frossar jag i Allt som har onyttigheter i sig. Kakor, godis, bakverk och chips. Jag planerar till och med vad jag ska baka för något inför helgen!?
  Usch! Jag skäms och äcklas över mitt beteende, men jag kan helt enkelt inte stå emot alla frestelser som erbjuds. Jag äter dem även fast jag är mätt på mat. Jag tar alla chanser jag får att äta något onyttigt helt enkelt.

  Min kropp skriker NEJ, men min hjärna säger åt mig att jag ska ha mer. Mer och mer och mer, ända tills det är slut.
  Vad ska jag göra? Jag har nu bestämt mig för att jag vill bli av med mitt sockerberoende och jag VILL sluta med onyttigheter och att frossa så grovt som jag gör.

  HUR ska jag göra för att bli av med sockerberoendet? Min kropp mår inte alls bra av socker och jag skäms över hur jag tvingar den att äta det och hur jag missköter den…
  Mitt mål är att ha kvinnliga, vackra magrutor och då går inte riktigt frossandet hand i hand med målet.

  Hur ska jag göra för att sluta med socker? Tacksam för svar.<3

  Felicia Kristoffersson 2015-10-09 22:34:40
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind