Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RYGGTRÄNING

rygg traningsittande rodd-2rygg traning-11rygg traning-8rygg traning-5rygg traning-4

God morgon mina hjärtan! Hur är läget? Själv mår jag toppen och taggar för en  dag med möten och sedan förhoppningsvis träning ikväll. Jag har blivit taggad på träning nu igen och känner att jag börjar komma igång. I söndags körde jag ett riktigt härligt morgonpass som ni kan se nedan. Det blev ett ryggpass med lite fokus även på bål och baksida ben. Hur går det för er? Är ni i full gång med er träning?

10 min power walk 15% lutning

Superset: 10 latsdrag (bild 4)+ 15 sittande rodd (bild 2-3)X 4

Triset: 10 triceps push down + 10 crunch i cable cross (bild 5)+ enbenshöftlyft (bild 6) X 3

Triset: 10 enarmslatsdrag cable cross + 10 rotation (bild 1) + 20 inner core övning X 3

10 ryggresningar 10kg vikt X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej,

  vart är tightsen ifrån? 🙂

  Jennifer 2015-09-22 11:28:05
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar hur du tänker kring laktosfria mjölkprodukter (keso, CF, kvarg etc)? Jag försöker dra ner på mjölkprodukter så mycket som möjligt, inte för att jag är alergisk utan mer för att det inte är så bra för kroppen. Min fråga är egentligen; om man inte är alergisk mot laktos, är det ändå bättre att äta de laktosfria alternativen då? Ser aldrig att du äter laktosfria produkter.

  Tack för en superbra och inspirerande blogg!

  Moa 2015-09-22 11:04:18
  Svara
 • God morgon! Skönt att höra att motivation är back on track igen! 😀
  Jag har knåpat ihop ett nytt schema åt mig själv med mycket fokus på meditation/yoga,promenader/löpning och självklart styrka. Känns skönt att ha någonting att gå efter men ändå inte köra slut på musklerna 😀
  Ha en toppendag fina du!

  Camilla 2015-09-22 07:29:15 http://camillanorman.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind