Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ETT GRYMT BENPASS

ida-madde1ben-presshoftlyftmagovningmagovning1ben-ovningida-madde2ida-madde

God morgon mina älsklingar! I torsdags var jag och tränade med min fina vän Madde och vi köttade ben. Så himla roligt hade vi och skriver hela passet nedan.

 • Uppvärmning: 10 min crosstrainer.
 • 12, 12, 10, 10, 8, 8, 6 reps benpress 100-200kg (bild 2)
 • Superset: 10 benspark + 12 squats i abduktor (ni kan se övningen i DENNA film) X 3
 • Superset: 10 höftlyft 40kg (bild 3)+ 15 crunch på halvboll (bild 4+5) X 3
 • Superset: 10 enbenspress i chins maksinen + 20 inner core övning X 3

Madde har precis kommit igång efter att ha fött barn för ca 1 år sedan och jag är så sjukt imponerad av hur stark hon var! WOW! Men jag har dock hört rykten om en grov träningsvärk 😉 Haha underbart! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Jag har tränat väldigt hårt och haft en bra (och strikt) mathållning under de senaste veckorna, jag börjar verkligen se resultat och kan snart säga att jag är nöjd och stolt över min kropp. Jag är dock rädd för att utveckla någon typ av ätstörning då jag känner ångest och att all framgång försvinner så fort jag äter något litet som inte är lika nyttigt eller bara äter en större portion av nyttig mat. Kan kroppen förändras så mycket över en natt? Jag kan vakna upp ena dagen med platt mage för att nästa dag vakna upp med en hängigare mage, och då är den inte uppsvälld utan det känns som extra fett lagt sig där under natten. Lite rörigt men hoppas du förstår min fråga ändå, kram!

  Elsa 2015-09-19 10:41:03
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej elsa! Jag förstår dig och nej du kan inte gå upp i fett så snabbt så oroa dig inte över det. Oftast är det vätska kom kan göra att man känner sig större vissa dagar än andra men det går ner. Bort med den där ångesten och känner du att du får svårt att få bort den så börja prata med någon så du inte hamnar i någon jobbig ätstörning. Kramis

   idawarg 2015-09-20 18:59:05
   Svara
 • Ååh vilka snygga tights du har! Vart är dom köpta? Du kanske har skrivit det tidigare men isf har jag nog missat det haha!
  Tack så jätte mycket för ditt svar på min förra kommentar! Du är grym! 🙂

  Emelie J 2015-09-19 08:08:48 http://nouw.com/janssonemelie
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind