Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VLOG FRÅN GYMMET – BEN & RUMPA

vlog-gymmet

God morgon mina älsklingar! Här kommer en video från en av förra veckans gympass. Där kan ni se video på alla övningar jag körde vilket ni ofta frågar efter. Vill ni ha fler sådana video så tryck tummen upp under viden och glöm inte prenumerera på min kanal HÄR.

Kolla på videon HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Superbra video som var så inspirerande! Önskar fler, gärna med andra muskelgrupper som rygg, armar och mage! Din blogg är så motiverande och det räcker att gå in och kolla runt lite för att sedan orka ta sig till gymmet en dag när det känns motigt! 🙂

  Sandra 2015-09-18 12:51:10
  Svara
 • Hej Ida! Kikade just på ditt benpass och det var PRECIS den motivationen jag behövde, var inte alls sugen på att träna idag, men nu blev jag superpeppad!
  Jag har en fundering – vilken typ av skor skulle du rekommendera för gymträning? Jag gillar inte att ha mina löparskor när jag tränar ben och gör utfall etc (överpronerar, så mina löparskor har mycket support) för känner inte att jag får bra kontakt. Har även ett par rätt platta och neutrala träningsskor, men de är nästan FÖR platta och inte speciellt komfortabla, och jag definitivt inte springa intervaller med dem vilket jag gillar att slänga in i mina pass. Har du några rekommendationer hur man ska tänka kring val av skor när man gymmar? Tänker mest på ett gympass med benövningar 🙂

  Linnéa 2015-09-17 11:17:00
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Hej Linnea! Jag brukar ta löparskor till uppvärmningen och ibland har jag på mig dem och ibland kör jag utan skor. Att köra utan skor är egentligen bäst då man bygger upp styrkan även i fötterna. Så absolut bästa är att köra utan men tyvärr är det lite för halkigt i vissa övningar och om ska lyfta tungt i benpressen så kan det även där bli lite för halkigt. Men testa dig fram Kramis

   idawarg 2015-09-17 11:41:19
   Svara
 • Hej Ida!

  Jag är nyfiken på vilket videoredigeringsprogram du använder dig av? Jag ska nämligen börja jobba med video och tycker om din stil och är inspirerad av den! 🙂

  Hälsningar,
  Ella

  Ella 2015-09-17 11:05:58
  Svara
 • Så bra video!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-09-17 10:52:11 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej fina Ida! Jättebra video 😀 mer sånt!

  Hade varit kul om du ladda upp en Spotify lista med musik du brukar lyssna på när du gymmar 🙂 behöver uppdatera min träningslista!

  Kram <3

  Sofie 2015-09-17 08:47:19
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hej och tack snälla vad glad jag blir! Ja absolut men vet du hur man gör? Haha jag har försökt flera gånger men förstår inte hur jag ska göra 😀 Lite efter 🙂 Kramis

   idawarg 2015-09-17 11:44:53
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Haha jag är lika oteknisk ;D Kanske lättast att skriva ner dom i nått inlägg 🙂 Haha! Kram

    Sofie 2015-09-17 17:53:07
    Svara
    • Svar på Sofies kommentar.

     Haha könt att höra att det inte bara är jag. Kan ju köra en print screen på alla mina favvolåtar just nu 🙂
     Kramis

     idawarg 2015-09-17 17:56:20
     Svara
 • woho mer sånt här! gärna olika pass å så.

  jag brukar för övrigt tappa motivationen när man vart trött ett längre tag, så att vila, bestämma ett datum/dag man ska vara tillbaka på gymmet och sånt brukar hjälpa!

  kram 🙂

  Anna 2015-09-17 08:15:16
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Men åh tack finis då blir det absolut mer sådana videos 🙂 Det här var förra veckans så nu är jag tillbaka och återhömtad igen och taggad på gymmet igen 🙂 Wiii Kramis

   idawarg 2015-09-17 08:18:14
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind