Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOVE KOH TAO

thailand6thailand4thailand7thailand9thailand1thailand2thailandthailand3

God morgon mina fina älsklingar! Jag är så sjukt glad att vi är i Thailand och jag älskar Koh Tao! Igår när vi kom fram så var vi alla helt väck efter 20 timmars resa och jetlag, men så glada över att se den vackra ön, känna värmen och bara vara. Vi blev välkomna med en blomkrans och en mangodrink på Villa SeaView Garden och sedan gick vi och käkade Thaimat på mitt favoritställe. Jag tog stekt ris med grönsaker och tofu. Alltså thaimaten i Thailand är så galet mycket godare! Efter det gick vi och handlade färsk frukt. Jag önskar så att det fanns färsk frukt i Sverige att få tag på. Frukten här smakar så sjukt mycket godare och jag ska typ leva på frukt nu när jag är här nere 🙂 Efter frukten tog vi en thaimassage och jag ville bara inte att den skulle ta slut men kommer köra massage varje dag här nere då 1 timme kostar 70kr. Helt galet! Nej nu ska vi fixa oss och börja förbereda campet då alla kommer senare idag och träningen drar igång imorgon. Woop. Puss, I

//English: Good morning my sweeties! I’m so glad we are in Thailand and I love Koh Tao! Yesterday when we arrived we were all so tired after 20 hours of travel and jet lag, but so happy to see the beautiful island, feel the heat and just relax. We were welcomed with a flower garland and a mango drink and then we went and ate Thai food at my favorite place. I took fried rice with vegetables and tofu. So Thai food in Thailand is so good! After that we went and bought fresh fruit. I wish that there was fresh fruit in Sweden. The fruit here tastes so much better and I will live on fruits when I’m here 🙂 After the fruit we took a thai massage and I just did not want it to end but will have massage every day here because one hour costs 70kr. Crazy! No, now we’re going to prepare the camp because all will come later today and the training kicks off tomorrow. Wohoo. Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Åh!!! Vart kommer klänningen ifrån?!

  Matilda 2015-08-30 19:26:27
  Svara
 • Åh så mycket god frukt!!!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-08-26 13:07:11 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej Ida! Har du någon åstikt om spirulina och vetegräs? Det känns som att var och varannan skriver om det och äter det, men har inte sett det här hos dig (??). Är det bluff och båg eller finns det något bra med det? Varför/varför inte? Kramar 🙂

  emma 2015-08-26 11:17:20
  Svara
 • Hej Ida!
  Lite funderingar från mig –
  Jag minna att du skrev tidigare om att du alltid blev så hungrig när du åt vegetariskt eftersom du tränar och lever väldigt aktivt. Hur har det funkat för dig nu?
  Är det lätt att äta glutenfritt i Thailand? Tänker mig att det wookar och steker allt i soya?
  Kram kram

  Matilda 2015-08-26 10:14:28
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej Matilda! Ja det blev jag men det funkar bra nu. Bara jag ser till att få i mig tillräckligt så funkar det. Nu när jag lagt till mer fett i kosten så är jag typ mindre hungrig än innan vilket är så skönt. Det är typ lättaste landet någonsin att äta glutenfritt! Stekt ris, grönsaker, tofu, färska frukter och smoothies i massor. Så underbar mat här 🙂

   idawarg 2015-08-26 12:06:53
   Svara
 • Åh all färsk frukt, living the dream ju! <3

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - Skönhet- och fitnessjunkie! 2015-08-26 09:13:07 http://johannagrahn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind