Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VLOG FROM THE GYM

vlog

God morgon mina hjärtan! Hoppas ni sovit gott? Det har jag i alla fall 🙂 I lördags var jag på gymmet med min pojkvän och körde rygg och lite ben. Lovade ju att visa en film på alla övningar så klippte ihop en liten vlogg. Vill ni inte se mig och min killes småtjaffs i början så spola till slutet där ni kan se alla övningar 🙂 Hoppas ni gillar videon. Puss, I

Kolla på videon HÄR!

//English: Here is a video from saturdays back and leg workout. The video is in swedish but you can see all exercises I did in the end of this video. Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Vilken härlig och personlig video!! Vad Goa ni är 🙂

  Sandra 2015-08-21 10:04:27
  Svara
 • Åhh vilken underbar och rolig video!! Snälla fler såna, man blir så glad av er haha 🙂 puss <3

  PS. När kommer vinnaren av systemkameran upp, eller har jag missat det totalt?

  Sofia 2015-08-20 15:35:37
  Svara
 • Haha det där var superkul 😀 vad roliga ni är mot varandra!

  Jenny 2015-08-20 11:49:59
  Svara
 • Super video blogg!! Älskar dina videos!

  Alexandra 2015-08-19 18:08:07
  Svara
 • Vill bara säga vad grym och vilken glädjespridare du är! Vore grymt kul om vi kunde träffas för en fika eller något någon dag när jag har vägarna förbi sthlm 🙂 För är där du bor väl?

  Min instagram: @sofiahager

  Bamsekram

  Sofia 2015-08-19 14:21:39 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia och tack snälla vad kul att höra 🙂 <3 Ja jag bor i sthlm. Du kan ju höra av dig när du är här så får vi se. Kramis

   idawarg 2015-08-19 18:08:41
   Svara
 • hej!
  Jag har frågat det förut, men vilket test var det som visade vad man var allergisk mot, och som sedan vid undvikande gör att kroppen läker(tar bort inflammationer och sådant ?) Jag har celiaki, hypotyeos (där jg måste ändra medicindos var 8e vecka för det aldrig blir stabilt) och har nu blivit nickelallergiker, är så jävla trött på dessa autoimmuna sjukdomar och känner att jag måste hjälpa kroppen på något vis, för uppenbarligen mår den inte bra.. HUR går jag tillväga ?
  Stor kram, du är bäst!

  caroline 2015-08-19 12:40:41
  Svara
  • Svar på carolines kommentar.

   Hej Caroline och jag förstår din frustration! Kroppen ska inte ha allergier och har man det så är det något som är i obalans så att kolla vitamin/minelar balansen, hormoner och sedan kolla överkänsligheter har hjälpt mig. Testet heter Imu pro oc jag körde 300. Det är dyrt men för mig har det varit till stor hjälp då jag fått bort inflammationer i kroppen och vet vad jag ska undvika. Finns en tjej på odenplan som gör testerna så googla på imu pro. Lycka till! Kramis

   idawarg 2015-08-19 18:06:02
   Svara
 • hahaha helt underbart !! <3

  Diana (La Madre) 2015-08-19 10:17:27 http://lamadre.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind