Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACK WORKOUT

ryggtraning ryggtraning2

Hej mina älsklingar! Hoppas ni mår kalas? Själv mår jag toppen och känner att jag kommit in i en bra rutin i min träning. Just nu kör jag 3-4 styrkepass i veckan + vardagsmotion och det är perfekt för mig. Känner hur min kropp hinner återhämta sig och samtidigt så längtar jag nu till gymmet varje gång vilket gör träningen roligare. I lördags var jag och körde ett pass för rygg och baksida ben som var så härligt! Jag filmade allt så istället för att skriva ner passet här så kommer ni få se det i ett youtubeklipp på onsdag så glöm inte prenumerera på min kanal HÄR!

Som uppvärmning körde jag 20 min powerwalk med 15% lutning. Egentligen skulle jag bara köra 10 min men lyssnade på en sådan grym podd som jag verkligen vill tipsa er alla om. Det är det senaste avsnittet av min pojkväns podd Framgångspodden där han intervjuar Gunilla Von Platen. Wow vilken inspirerande kvinna. Behöver ni pepp och motivation till att ta tag och våga satsa på era drömmar så måste ni lyssna på den –> LYSSNA HÄR! Riktig Girl Power!

//English: Hi sweeties! Hope you feel fine? I feel great and feel I got into a good routine in my training. Right now I do 3-4 strength workouts/week + daily exercise and it is perfect for me. Feel how my body have time to recover and I long to the gym every time which makes my workouts more enjoyable. This saturday I did a workout for back and backside leg. I filmed everything so instead of writing down the workout here I will show you in a youtube clip on Wednesday so do not forget to subscribe to my channel HERE. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Jag älskar verkligen att träna och tycker det är extremt kul. Jag har haft mycket problem med ätstörningar och haft träningsförbud. Nu har jag komlit igång med träningen igen och är extremt rädd att falla tillbaka. Jag vill ju träna men allt jag tänker på när jag tränar är att bli så smal som möjligt. Kan inte hindra mig själv från att räkna kalorier i allt jag äter och sedan försöka bränna det.

  Nu efter att jag börjat träna igen så känner jag extrem ångest när jag inte tränar. Så fort jag äter något så känner extrem ångest och vill bli av med det direkt. Antingen genom att bränna den igenom träning eller försöka få upp det igen. Jag tänker alltid på vad jag äter och försöker inte få i mig kolhydrater och fett. Innan allt detta med ätstörningar osv. har jag alltid gillat löpning och sprang då endast för att bygga upp kropp och muskler.

  Så till min fråga.. Har du något tips på hur man ska träna men ändå liksom känna att man gör det för att det är kul eller att man mår bra av det och inte för viktens skull. Är så tacksam för svar! Ps. Älskar din blogg kramis

  Sanna 2015-08-18 21:38:20
  Svara
 • Jag försöker också att styrketräna ca. 3-4 gånger i veckan men jag är osäker på vilka olika muskelgrupper jag ska köra under samma pass. Har du några tips?

  Wilma 2015-08-18 16:33:46
  Svara
 • Åh vilken tur att du tipsade om poddar just nu (du har säkert gjort det förr också men jag har inte reagerat då). För just nu ska jag ge mig in på att köra pw i 60 minuter varje dag så gott jag kan och orkar och vissa dagar plus styrketräning. Behöver då en bra podd annars blir jag uttråkad, rastlös och lägger ner. 😀

  Diana (La Madre) 2015-08-17 19:48:48 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Diana (La Madre)s kommentar.

   Ja men poddar är magiska till Power Walks, när man städar, till uppvärmning, till resor mm. Älskar det och du måste lyssna på denna 🙂 Kramis <3

   idawarg 2015-08-17 20:24:24
   Svara
 • Hej! Själv har jag typ tappat motivationen helt. Sen jag började mitt jobb där jag står och går upp i 8-9 timmar är jag väldigt trött när man kommer hem. Har alltid tränat mycket förut men nu finner jag ingen ork:( har du några tips?

  Maria 2015-08-17 18:16:41
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Åh jag förstår. När jag jobbade heltid 8-17 förut så var jag tvungen att antingen träna innan jobbet eller ta med kläder till jobbet och gå direkt till gymmet. Såg då till att äta ett stort mellis på eftermiddagen och jag körde även en svart kaffe för att orka. Bara att boka in träningen och bestämms sig 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-17 20:22:53
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind