Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY MORNING ROUTINE

gul-smoothie-bowl-2gul-smoothie-bowl-1 gul-smoothie-bowl

God morgon mina hjärtan! Sitter här och njuter av min snoothie bowl. Det har varit ett tag nu som jag varit helt besatt av gröt men nu har jag växlat över till smoothie. Tror det beror på att det blivit varmare ute faktiskt! Älskar fräscha syrliga smoothie när det är varmt. Denna gjorde jag på 1 och 1/2 banan, fryst mango, fryst spenat, Inflamino, Aloe Vera, lite vatten och toppade med Amarant puffar, pumpafön, pinjenötter, gojibär och linfrön. MUMS och så bra start på dagen! Innan frullen tar jag även mina vitaminer + Chlorella tabletter. Chlorella mår jag så bra av och jag bara älskar det och vad de gör med kroppen. I början fick jag värsta utrensningsymptomen men nu jäklar mår jag bara gott! Kan rekommendera alla (förutom ni som ammar) att ta dem dagligen! Så mycket näring och hjälper till att rensa ut gifter ur kroppen. Puss, I

//English: Good morning sweeties! Enyoing my smoothie bowl here. It’s been a while now that I have been completely obsessed with porridge, but now I’ve switched over to the smoothie and I think it is because it has become warmer outside. This I did on the 1 and 1/2 banana, frozen mango, frozen spinach, Inflamino, Aloe Vera, a little water and topped with amaranth puffs, pumpkin seeds, pine nuts, goji berries and flaxseed. Good start to the day! Before breakie I take my vitamins + Chlorella. Chlorella makes me feel so good and I just love it and what it do with my body. In the beginning, I got the worst purges symptoms but now I feel just good! Can recommend everyone (except for you who are breastfeeding) to take them daily! So much nourishment and helps clear out toxins from the body. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida!
  Läste att man inte skall ta Chlorella om man ammar? Varför?
  Jag äter dagligen Chlorella, LactoVitalis och Cellenzym ifrån Holistic, och klarar mig typ inte utan dem!!
  Nu är det så att jag precis fått reda på att jag är gravid igen, kan jag fortsätta med dessa kosttillskott?
  Tack för din grymma blogg!!

  Charlotte 2015-08-13 20:02:21
  Svara
  • Svar på Charlottes kommentar.

   Och sedan GRATTIS till graviditeten 🙂 <3

   idawarg 2015-08-13 20:05:48
   Svara
  • Svar på Charlottes kommentar.

   Nej ellerhur är de grymma!!!Om du redan har tagit tillskotten så vet jag inte men jag vet att man inte ska börja ta chlorella när man ammar eftersom det börjar en utrensning och gifter kommer ut ur urin, svett och då även i mjölken. Men om du redan tagit och rensat ut kanske det är annorlunda. Jag skulle rådfråga läkaren 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-13 20:05:28
   Svara
 • Hej Ida, jag har en fråga till dig! Det är så att jag har olika styrka i de olika magmusklerna. I rectus abdominis ( och i obliquus externus) är jag stark och jag antar att det är så för att den aktiveras i crunches och de flesta magövningarna. Men jag är svag i core och då i transversus abdominis. Har du något tips hur jag ska stärka mig där? För det är verkligen stor skillnad! för kör jag plankan tappar jag hållningen superfort och då tränar jag ju inte transervus om jag tappar det liksom. men jag vet ju att det beror på att jag är svag i de inre magmusklerna. och kanske i ryggens coremuskler också. Jag behöver verkligen träna mer core. Men nu till min fråga. Har du något tips på bra coreträning? jag vet att plankan är bra, men vet du någon annan bra. behöver alla tips jag kan få då det verkligen är superstor skillnad!

  Sen vill jag bara tacka dig Ida för en sån grym inspiration! Du vet verkligen hur hälsa o träning hänger ihop! 🙂

  Angelica 2015-08-13 17:14:59 http://www.lovebyagge.for.me
  Svara
 • Hej Ida! Läste på din Mikz att du försöker äta mer vegetariskt vilket jag tycker är såå kul! Förstår att det kan vara svårt att veta vad man ska äta i början, så kanske skulle du kunna göra ett inlägg där folk får kommentera sina bästa vegetariska recept? Hade ju vart toppen för alla dina läsare som gärna vill äta mer vegetariskt! 🙂 Massa kramar!

  Mirjam 2015-08-13 10:02:16
  Svara
  • Svar på Mirjams kommentar.

   Men gud vad sjukt att du skriver den kommentaren då jag precis just nu sitter och skriver just ett sådant inlägg 🙂 Det kommer upp om en liten stund så håll utkik. Kramis <3

   idawarg 2015-08-13 10:04:12
   Svara
 • God morgon (ordagrant med din frukost).
  Alla dina recept och mål verkar helt fantastiska (och du med för den delen) Det jag just nu reflekterar över är alla dyra tillbehör/tillskott och självklart dyra livsmedel du använder. Det är tragiskt nog svindyrt att äta nyttigt. Om man kollar på det i längden vet jag att det lönar sig men månadsekonomin med lägenhet/bil/räkningar/hund m.m säger nej! Skulle du inte kunna ha en ”billighetsvecka” typ för fattiga studenter eller för de som fortfarande bor hemma och föräldrar som inte vill köpa allt tillskott? Alltså en vecka utan dyra extra tillbehör! Haha… Vet inte om du fattar?
  Vilket fall! Som dom flesta här älskar jag din stil, hihi! Ha en bra dag

  Stina 2015-08-13 08:53:32
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Hej Stina och tack snälla vad glad jag blir 🙂 <3 Ja det kan vara dyrt med bra mat och tillskott men det är typ det enda jag lägger mina pengar på 🙂 Men jag har också varit en fattig student i typ 5 år så jag förstår vad du menar. Kan absolut börja tipsa lite mer om hälsosamma billigare alternativ. Kramis

   idawarg 2015-08-13 09:40:51
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind