Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SNAP IT!

IMG_6621.JPG

Hej mina hjärtan! Sitter här hemma i soffan och har precis kommit från gymmet. Malin har dödat min röv och baksida lår 😀 Haha hjälp vilken träningsvärk jag kommer att få 😀 Kommer skriva om passet i bloggen imorgon men vill ni redan nu se videos från passet så hittar ni det på min snapchat: idawarg

Ha en fin kväll! Puss, I

//English: Hi sweeties! Just got home from the gym and Malin killed my butt and backside leg today 😀 Im gonna be so sore tomorrow!! haha! I will write more about the workout in my blog tomorrow but if you want to see more from the workoyt check out my snapchat: idawarg 🙂 have a nice evening! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • psst, du borde öppna din snap lite så du kan se videon jag precis skickade på mig (och min katt)…… haha. ett sjungande ja om podden iaf! 😀

  ellen 2015-08-07 19:18:16 http://ellfi.blogg.se
  Svara
  • Svar på ellens kommentar.

   Hahaa åh nej jag missade den nu. Ska nog öppna min snap igen idag så skicka gärna 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-08 09:47:04
   Svara
 • Sjukt snygg outfit. Särskilt de vita byxorna ❤

  Petteri 2015-08-07 06:43:00 http://www.svenskaresebloggen.wordpress.com
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar om det här med turkisk/grekisk yoghurt. Vad är det för skillnad och hur är dessa alternativen nyttigare att äta till frukost än vanlig yoghurt?
  Tack för en superblogg!!

  Hanna 2015-08-06 23:26:09
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Det är mer fett i grekisk/turkisk yoghurt oftast. Jag gillar att äta fullfeta produkter. Håller mig mätt längre och behöver inte äts lika stora mängder för att bli mätt. Ska jag bara äta vanlig yoghurt så måste jag typ äta ett helt paket för att bli mätt 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-07 10:49:02
   Svara
 • hej Ida! För fem år sen drabbades jag av anorexia jag var sjuk i cirka 9 månader. Jag vägde 35 kg till mina 163 cm. Men ända sen jag blev ”frisk” har jag fortsatt att misshandlat min kropp genom att kräkas, äta för lite osv. Idag väger jag mellan 53-54 kilo. Jag tränar mycket och äter hälsosamt men jag är rädd för att jag har förstört min kropp och ämnesomsättning på grund av detta. Jag var tidigare tävlingssimmare innan anorexian så jag var väldigt vältränad men jag verkar aldrig kunna få tillbaka den tajta kroppen. Innan anorexian åt jag mycket och tränade hårt och hade inga problem med att få fram musklerna men just nu har jag jättesvårt att gå ner i vikt det känns som att kroppen inte litar på att mat kommer komma så att den ist håller på reserverna och snabbt ställer in sig på svält. Jag vill hitta en hållbar livsstil och inte hålla på med bantning osv. . Just nu är det så jobbigt när kroppen inte släpper från det sista det känns som att man borde kunna känna resultat efter 2, tre veckor. Jag vill inte deffa bort det sista och dra ner på kalorier utan jag vill kunna ha en livsstil året om. Vad ska jag göra?Tycker du jag endast ska styrketräna eller ska jag även kunna konditionsträna? Kram!!

  sara 2015-08-06 18:39:31
  Svara
 • ha ha ha vad kul, !!

  Diana (La Madre) 2015-08-06 18:27:25 http://lamadre.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind