Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BUTT AND LEGS

workout-1 workout

Hej mina hjärtan! Hoppas ni mår kalas? Själv mår jag toppen bara det att jag har grov träningsvärk i mina baksida lår och rumpa. Så jäkla underbart! Jag kommer köra lite med en PT framöver som har satt ihop ett schema till mig där fokuset kommer vara kontakt med musklerna. Kommer berätta mer om träningen med henne framöver 🙂 Igår avslutade jag passet med donkey kicks i cable cross. På den översta bilden står jag oh vilar i den maskinen. Köra korta bakåtkickar med rakt ben och min rumpa var bedövad efter det 😀 Haha.

Är sjukt taggad på att ändra om lite i min träning och få ny inspiration! Alla människor tror jag behöver en PT, även de som själva är PT:s. Det ger bäst resultat och så nice att ha någon som ser allt från en annan synvinkel och som säger åt en exakt vad man ska göra så man slipper tänka. Det är även lätt att man blir bekväm med de övningarna man själv gillar och att man blir lite lat, haha. Har någon av er testat träna med en PT? Puss, I

//English: Hi sweeties! Hope you are fine? I feel great but my backside leg and butt is so sore. Wonderful! I will start train with a PT and she will give me a workot schedule. I will tell you more about her and our training soon 🙂 Im so excited to change my training a bit and get new inspiration. I think all people needs a PT. Even PT:s needs a PT to get the best results. It´s so nice to have a person that tells you what to do because it´s easy to get comfotable/lazy and just do your own favorite exercises. Haha, Have any of you tried to train with a PT? Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Har precis börjat träna med en faktiskt, hon är helt fantastisk!

  Mathilda 2015-08-04 16:13:30 http://mstigeback.blogg.se
  Svara
 • Jag har haft min bror och det har hjälpt mig jätte mycket 😀
  Rekommenderar verkligen en pt, det kostar lite men det är så värt pengarna!

  Hanna 2015-08-04 10:08:49
  Svara
 • Var har du köpt de svarta byxorna och hoodien? 🙂

  S 2015-08-04 10:03:12
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Byxorna är från Gina och hoodien är en CUBE-hoodie alltså min bloggportals egentryckta hoodie 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-04 10:05:17
   Svara
 • Är bakpulver nyttigt och bra att baka med?
  Vad är skillnaden mellan bakpulver och bilarbonat?

  Ella 2015-08-03 21:18:15
  Svara
 • Thanks so much Ida you are so nice and amazing person and love your blog so much people like you are so rare dont ever change please hugsx

  mags 2015-08-03 21:10:46
  Svara
 • Thanks Ida will buy this one.Will you remember to ask about which colour please please when will you be going again or could you ring would love to know hugs

  mags 2015-08-03 20:25:56
  Svara
 • jag har provat pt online, mammafitness med Olga Rönnberg. Jättebra första gången krashade andra och tredje. Nu vet jag inte vad jag ska göra men lever på din blogg, youtube klipp från olika och andra bloggar. Galet

  Diana (La Madre) 2015-08-03 18:21:52 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Diana (La Madre)s kommentar.

   Oh jag förstår. Ta det lugnt och försiktigt fram och kör gärna mitt magpass inner core som jag har på YT för de inre magmusklerna. Superbra för de som fött barn för att hitta tillbaka magstyrkan. Kramis

   idawarg 2015-08-03 21:05:10
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind