Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHAT I CALL BEAUTIFUL MORNING

god-morgon

Det räcker med att ni kollar på bilden va så ser ni att det är en sjukt god morgon! Är hos mamma och pappa i Åmål och på deras udde som är helt magisk. Att vakna upp här är ju bara en dröm och speciellt nu när det ska vara så fint väder. Största fördelen med mitt jobb är att jag kan ta med det överallt. Ska spela in lite videos och göra recept mm. här nere så har med mig så galet mycket grejer. Wohoo taggad på jobb! Senare idag kommer en ny video där jag testar både choklad och 2 olika glutenfria grötar upp så missa inte det. Nu ska jag få i mig lite frukost så hörs snart! Puss, I

//English: It is enough that you look at the picture and you will see that I have a very good morning! Im at mom and dads place in Åmål and waking up here is just a dream, especially now when it will be so nice weather. The best thing about my job is that I can take it everywhere. Will record some videos and make recipes down here and I took with me so much stuff. Wohoo so excited to work! Later today I will post a new video where I’m testing both chocolate and two different gluten-free porriges so do not miss it. Now time for breakfast so talk to you soon! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind