Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3 STRETCH EXERCISES FOR RUNNERS // 3 STRETCHÖVNINGAR FÖR LÖPARE

stretch-1-ida-warg

STRETCH 1: Vaderna – Tryck in hälen så långt du kan mot tex en vägg, sträck benet och luta fram över. // Calves – Push your heel as far as you can towards a wall, straighten your leg and ben over it.

stretch-lopning

STRETCH 2: Framsida lår – Böj på knät och ta tag i foten. Se till att hålla bålen spänd hela tiden. // Front thigh – Bend your knee and grab your foot and keep your torso activated all the time.

stretch-rumpa-stretch-rumpa-1

STRETCH 3: Rumpan – Lägg upp ett ben i 90 grader på något som är i grenhöjd. Se till att knät är precis framför höften. Svanka och luta fram över benet. // Butt – Put your leg in 90 degrees on something that is in the same height as the hip. Arch your back and lean forward over the leg.

Hej mina älsklingar! Hoppas ni haft en grymt bra dag? Det har jag i alla fall! Många av er får ont i benhinnor, knän, rumpa mm när ni springer och många gånger kan det bero på stelhet i tex vader, rumpa, framisda lår och höftböjare. Här kommer 3 stretchövningar som är bra att göra om man springer mycket och självklart även om man inte springer 🙂 Puss, I

//English: Hi my sweeties! Hope you all had a great day? Mine was very good! Above you can see 3 stretch exercises hat is very good to do if you run a lot. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej! Två frågor:
  Jag har läst att om man gör gröt så ska man inte göra den i micron utan i spisen för att den förlorar massa bra ämnen annars. Vet du om detta stämmer? Måste man göra gröten i kastrull och hur gör du din gröt? Jag själv brukar göra i micron..

  Nästa fråga är hur bra det egentligen är med frukt? Hör mer och mer om att man inte bör äta för mycket frukt då det innehåller socker som gör att du går upp i vikt, får problem med magen och levern osv.. Har annars tyckt att frukt känts som ett bra och nyttigt alternativ (äter ej kakor, läsk, godis osv) men nu blir jag lite fundersam haha.. Kan man äta för mycket frukt? Och vad tycker du, är det inte bra att äta för mycket frukt?

  Matilda 2015-06-24 00:07:43
  Svara
 • Jag har tänkt köpa något av Hollistics proteinpulver men vet inte vilket jag ska välja… Vassleproteinet finns ju i flera smaker men då innehåller väl det sötningsmedel eller tillsatser??? Hur smakar detta att blanda med bara vatten? Jag har ingen laktostolerans vad jag vet, men tror kan vara känslig mot mjölkprodukter och äter därför laktosfritt. Hur mycket laktos innehåller vassleproteinet? Jag har hört att risproteinet inte smakar särskilt bra om man bara dricker det med vatten. Hur smakar det om man blandar ner det i en smoothie? Vore supertacksam för svar! Kram

  Lovisa 2015-06-23 21:53:14
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa och tack för din kommentar! Svarar på den i ett inlägg inom kort så håll utkik. Kramis

   idawarg 2015-06-24 08:33:09
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle vara jättetacksam om du ville svara på ungefär hur lång tid det tar för musklerna att ”brytas ner”, hur långt uppehåll kan man ha innan man börjar märka/se skillnad?

  Kram
  Lisa

  Lisa 2015-06-23 20:45:56
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa! Det beror på. Sköter du kosten och äter tillräckligt och bra så håller de länge. Kramis

   idawarg 2015-06-24 08:33:59
   Svara
 • Tack för tipsen 🙂

  www.joseefiinb.devote.se

  JOSEFIN B 2015-06-23 20:11:17
  Svara
 • Hej Ida! Jag skulle gärna vilja ha din åsikt på hur ett träningspass brukar se ut för mig. Många gånger kan jag uppleva att min träning ibland kan bli lite enformig, eftersom jag går på ett litet litet gym som inte har det mesta. Jag bor inte direkt i någon storstad, och har inte tillgång till så mycket. Men iallafall, mitt mål med träningen är att få mer fastare och starkare ben. Iallafall en starkare och fastare kropp.

  Dagens gymträning:
  Uppvärming: Intervall 15 min
  Latsdrag 10×3 30 kg
  Axlar: Sidolyft med hantlar 10×5 (Vet inte riktigt vad den kallas;) . Pendlat med millitary press 10×5
  Bulgariska utfall 10 på var ben, 5 gånger.
  Seated leg curl 10×3
  Höftlyft. Utan vikt. 20×5
  Enbens höftlyft. 10 på var ben x 5.

  Du märker kanske att det är lite bladat men är inte den bästa på att organisera min träning. Men ovanstående pass känns bra . Men nu till min fråga. Vad tycker du om detta passet? Är det helt fel upplagt? Gör det någon verkan och framsteg? Vad tycker du ? Hoppas på svar. Fortsätt som du gör. För du har ju den bästa livsstilsbloggen någonsin 😀 Kram!

  Louise 2015-06-23 19:52:06
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise och tack snälla vad glad jag blir <3 <3 Det beror lite på vad du har för mål och hur många pass i veckan du kör? Kör du bara 1 pass så funkar det men kör du fler än 1 så skulle jag dela upp det. Kör du ex 2 pass så skulle jag köra 1 med endast fokus överkropp och 1 med fokus underkropp. Sedan så skulle jag även se till att variera antal reps/set/vikter var 4e vecka. Lycka till Kramis

   idawarg 2015-06-24 08:36:28
   Svara
 • Fina bilder!

  nouw.com/lisaihre

  nouw.com/lisaihre 2015-06-23 19:33:22 http://nouw.com/lisaihre
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind