Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUMMER INSPIRATION

IMG_1989.JPGIMG_1990.JPGIMG_1992.JPGHej finisar! Första veckan av #wargpower är nu avklarad och en ny utmaning dyker upp på min youtubekanal under dagen (glöm inte prenumerera) och på bloggen imorgon. Wohoo. Så himla taggad! Ovan kan ni se mina favoritbilder från #wargpower på instorma under veckan och jag älskar hur man kan börja se lite sommarfeeling i alla bilder 🙂 Idag står squats på mitt träningschema igen och sedan får vi se vad det blir mer… hmm kanske ryggträning eller kanske Pole Dance. Den som lever får se. Ska också tipsa om att en grymt tävling kommer alldeles snart upp på bloggen och jag tror inte en enda av er vill missa den så håll utkik 🙂 Puss, I

//English: Hi sweeties! First week of #wargpower is done and a new challenge is coming up on my youtube channel during the day (d not forget to subscribe). Above you can see my favorit pictures from this weeks #wargpower on instagram and I love to see the summer feeling in all pics 🙂 Today I will do squats and then maybe a back workout or some Pole Dance. Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Ida, först vill jag bara säga att din blogg är grym och du inspirerar verkligen 🙂 men jag har en fråga angående träning för magen? Jag vill bli av med underhudsfettet så att mina rutor kommer fram, hur ska jag göra? /Julia

  Julia Fredriksson 2015-06-07 14:30:46
  Svara
  • Svar på Julia Fredrikssons kommentar.

   Hej och tack snälla 🙂 Det är kosten som är a-o. Uteslut socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat och ät bra ren mat och träna regelbundet. Blanda styrka och kondition och kör mycket cirkelträning. Du hittar massa sådana pass på min youtubekanal sm du kan köra så glöm inte prenumerera 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-07 14:53:10
   Svara
 • Åh så härligt med sommarbilder, du är en så ofantlig inspirationskälla 😀 Har en lite fråga bara, det är nämligen så att nu när sommaren kommer så kommer ju även sommarjobb för oss yngre hehe 😉 och jag undrar om du har några tips om hur man kan hålla igång träningen? För jag, som de flesta andra i min umgängeskrets tränar normalt 5 pass i veckan och då fokus på styrka och muskelbyggande, men nu när jobben börjar så är det tidiga mornar och sena kvällar som gäller och tiden och framförallt orken till att gå till gymmet är rätt liten. Så jag undrar om du har några tips på hur man kan lägga upp träningen, med exempel 3 helkroppspass istället för 5 pass med olika muskelgrupper osv för att man inte ska tappa det man byggt upp samtidigt som man vill ha orken till jobbet och samtidigt gymmet för bara för det är sommar så vill man ju helst inte välja bort gymmet/träningen helt liksom 🙂 Kram!

  sanna 2015-06-07 13:24:50
  Svara
  • Svar på sannas kommentar.

   Ja eller hur 🙂 Tack finis vad glad jag blir! Ja det var en bra fråga och det är lika bra att du börjar öva och får in de rutinerna för antagligen kommer det vara så resten av ditt liv sedan när du börjar jobba 🙂 Nu vet jag ju inte vad du kommer ha för schema men jag brukade någon gång i veckan träna innan jobbet, någon gång på lunchen och några dagar efter lunchen. Sedan om man inte hinner i veckan så gillade jag att träna under helgen i lugn och ro. Finns typ inget bättre än att gå till gymmet i flera timmar och träna utan stress. 🙂 Vill du fortfarande bygga så skulle jag hellre köra 1 pass underkropp och sedan dela upp överkroppen i 2 pass. Vill man vara effektiv så är cirkelträning grymt bra och något som passar perfekt till lunchen om man har bråttom. Kramis

   idawarg 2015-06-07 14:51:43
   Svara
 • Härliga inspirationsbilder!

  Hanna 2015-06-07 12:55:37 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • hej Ida! Gud va kul med olika utmaningar!:D jag börjar gymnasiet till hösten och har valt teknik. jag är rädd att inte hinna med att träna så mycket som jag gör nu. vilket jag verkligen vill:( har du några tips du kan ge angående hur man ska prioritera och lägga upp det? kram!:)

  Elsa 2015-06-07 10:35:47
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej! vad roligt! Det beror ju på vad du har för schema men man brukar ju sluta vid 15-16 så då hinner man ju oftast träna efter. Bra att gå direkt efter skolan, då brukar man spara lite tid 🙂 Är du morgonpigg så träna innan skolan någon dag. Kramis

   idawarg 2015-06-07 14:47:36
   Svara
 • Hallåhallå fina Ida!
  Är det boveteflingor du gör gröt på? ☺️☺️

  Ella 2015-06-07 08:51:48
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind