Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RESTAURANGTIPS I STOCKHOLM

matdistriktet-1-ida-wargmatdistriktet-ida-wargmatdistriktet-2-ida-wargmatdistriket-3-ida-warg

Det finns en restaurang i Stockholm som är helt magisk. Egentligen vill jag inte skriva om den då den redan alltid är fullproppad och man får knappt plats där (jag vill ju ha en plats :D), men när folk gör bra saker så gillar jag att dela med mig och ge kärlek. Restaurangen heter Matdistriktet och ligger i Vasastan här i Stockholm. De har endast öppet 11-14 på vardagar tyvärr. Det hade varit så jäkla nice med både middag eller helg brunch där, så om någon av er som äger stället läser så är det ett starkt önskemål 😉 haha. I alla fall så serverar de alltid en hel buffe med ekologisk mat och det kan variera lite från gång till gång vad det är. Förra veckan käkade jag en magisk lunch där med lax, vit fisk, rotfrukter, potatis, valnötter mm. Mums säger jag bara!

//English: There is one restaurant in Stockholm that is magic and I just want to give some cred and love to Matdistriktet. They serve a organic buffe mon-fri 11-14. Last week I had salmon, white fish, roots, potatoe, walnuts etc. I just say Yummie and you must try it if you visit Stockholm.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tack för ett bra tips, får testas nästa gång jag är i Stockholm. 🙂

  Katja 2015-06-03 12:46:19
  Svara
 • åhh jag jobbade där innan! Underbaraste personalen och maten verkligen! 🙂

  Cajsa 2015-06-02 22:34:02 http://instagram.com/healthyydays
  Svara
  • Svar på Cajsas kommentar.

   Ja håller helt med och absolut mitt favoritställe. Dock skulle de behöva ett större ställe 🙂

   idawarg 2015-06-03 08:59:32
   Svara
 • Allting ser fantastiskt gott ut! Verkar finnas mycket gott öven för glutenintoleranta 🙂

  Mio 2015-06-02 21:49:34 https://miosagoland.wordpress.com
  Svara
 • Hej och tusen tack för en grym blogg!! Jag har en något specifik fråga som inte riktigt är relevant till inlägget, men är du bekant med Barebar och deras olika frukt barer? Jag är något trött på de eviga kvargen och yoghurten till mellanmål men behöver något som är enkelt att ta med men ändå mättar så man kan gå o träna efter jobbet. Så nu hitta jag dessa o provade den med dadel och kokos o god var den!! Det står ju alltså att utan några tillsatsämnen, glutenfri och ekologisk men ville nu kolla om du känner igen dem o anser att de kunde vara ett bra och hälsosamt mellanmål? Vill ju inte börja äta av dem nästan dagligen om det sen visar sig att det var ett enda bedrägeri 😉 Har du några andra tips på enkla mellanmål att ta med till jobbet? tusen tack för svar 🙂

  Martina 2015-06-02 18:35:45
  Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   Hej finis! Jag har inte testat just den baren då jag är allergisk mot nötter tyvärr. Men är den ekologisk och naturlig kan det absolut vara ett bra alternativ till mellanmål. Man kan även hur lätt som helst baka egna bollar, bars ovh kakor som är minst lika bra och superlätt. Du hittar massa recept på det i min app i mikz under R i menyn. Ladda ner appen här http://getmikz.com/wargpower
   Kramis

   idawarg 2015-06-02 20:05:37
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind