Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HALLOUMI SALLAD – RECEPT

halloumi-lunch-ida-warghalloumi-ida-warg

För er som följer mig och min kostdagbok i Mikz vet att jag ofta käkar halloumi. Det finns 3 anledningar…

1. Jag gillar att äta vegetariskt.

2. Det går sjukt snabbt och alltid när jag ska laga mat är jag antingen stressad eller skithungrig och vill bara ha mat nuuu.

3. Det är så sjukt gott!

Haha så där har ni svaret! Jag fick även frågan här om dagen på recept på min sjukt enkla sallad. Skiva och stek en halv ekologisk halloumi. Skiva upp 200g kokta rödbetor och servera med en grön sallad på tex, grönkål, babyspenat och ruccola och häll ekologisk olivolja över härligheten. Nyttigt, enkelt och sjukt gott!


 

// English: Here is a rely good, healthy and so simple recipe on a vegetarian lunch/dinner. Slice and fry the 1/2 organic halloumi. Serve with 200g boiled beet roots, a green salad with kale, spinach and arugula and pour over organic olive oil. Yummie!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • […] Halloumi sallad […]

  Svara
 • Hej! denna fråga kanske inte hör hemma på din blogg men testar fråga ändå. Om man ska på en utekväll som innefattar alkohol, vilken dryck är ”minst onyttig”? Dricker själv väldigt sällan (endast några gånger per år) och när jag gör det så håller jag ändå en hyfsat bra nivå. Men hade ändå viljat veta om man nu ska dricka lite, vilken dryck som är minst skadlig och innehåller minst konstigheter?

  Förlåt för för frågan, men tack på förhand!

  anonym 2015-05-27 08:21:59
  Svara
 • Mmmh, halloumi är verkligen den bästa sommarmaten!

  Gabriella 2015-05-26 22:13:23 http://gabbisgoda.devote.se
  Svara
 • Hej! Finns det någon plats kvar på träningsresan till thailand? Är så sugen på att följa med?
  Håller tummarna för att det finns plats 😀

  amelia 2015-05-26 22:10:06
  Svara
  • Svar på amelias kommentar.

   Yes det finns några platser kvar. Gå in här http://www.villaseaviewgarden.com/traningsresa/ och gör intresseanmälan då kommer min agent Andreas kontakta dig med mer info vore superkul att ha dig med! Kramis

   idawarg 2015-05-27 10:32:07
   Svara
 • Hej!
  Jag har en fråga. Egentligen är det lite pinsamt det här haha men jag frågar dig ändå 😉 Jag tycker om att springa och gör det ganska ofta, men jag har ett litet problem som ställer till det himla mycket för mig. Och dte är att jag nästan alltid blir kissnödig eller behöver gå på toaletten när jag börjat springa. Det går ofta 1 – 3 kilometer och jag är supertaggad innan jag märker av det. Det är fruktansvärt jobbigt och det går liksom inte att springa och hålla igen och knipa när man behöver gå på toaletten.. Jag försöker att inte äta för nära inpå löpturen (låter det gå minst 2 timmar efter jag ätit ett mål) men ändå blir märker jag av det. Och jag vet inte vad jag ska göra haha.. Ska man undvika att dricka också? Och vilken mat bör man i så fall äta som det senaste målet innan man springer? Eller kan det bero på någonting annat? Det är faktiskt sjukt jobbigt haha och önskar du hade lite tips! Kram

  Nina 2015-05-26 22:00:18
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Hej! förmodligen har du svag bäckenbotten och behöver träna upp den. Jag skulle inte träna genom att knipsa av kisstrålen då man kan få problem med kisseriet. Dock kan man testa om man kan knipsa av strålen då har man iaf kontakt. Jag är inte så påläst men man kan tydligen ha olika problem med böckenbottensmuskulaturen och på vissa problem är knipövningar inte det bästa att börja med. Jag skulle gå till läkaren och få det undersökt för att få veta hur man kan komma till rätta med problemet

   linda 2015-06-07 21:45:39
   Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Hej Nina! Jag förstår och du är nog inte ensam. Jag är inte säker men tror det kan hjälpa att göra knipövningar. När du kissar så testa stänga av strålen och gör det flera gånger om dagen. Tror den muskeln måste tränas upp. Hjälper det inte så kontakta läkare och be on hjälp. Kramis

   idawarg 2015-05-27 10:35:23
   Svara
 • Åh så gott det låter!

  Hanna 2015-05-26 21:58:15 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga angående kvällsmål. Vad jag förstår äter du kvällsmål nästan varje dag (om man utgår från miktz) som t.ex gröt? Jag har läst mycket om att kvällsmål inte är bra och skulle försämra återhämtning m.m. (även fast jag inte riktigt förstått varför) men jag själv blir ofta rätt hungrig på kvällen efter middagen. Och jag undrar hur det ser på det och om det spelar någon roll NÄR man äter sitt kvällsmål? Bör det till exempel vara minst 1 timme innan du lägger dig, precis efter middagen eller så långt ifrån middagen? Bör det vara liksom en viss tid innan du går och lägger dig?

  Olivia 2015-05-26 21:03:42
  Svara
 • Jag måste bara berätta en riktigt rolig sak som hände för ett tag sen. Satt och läste din blogg i soffan och min stora syster som precis hade kommit från Portugal kikade lite då och då på skärmen. Helt plötsligt utbrister hon:

  -Men! Det där är ju exakt samma ställe som jag var på!

  Hon hade sett på bilderna som du hade lagt upp från Portugal och jag tyckte det var så lustigt att både min syster och du hade varit på samma ställe fast hon hade varit en vecka tidigare. Vilket sammanträffande! 🙂

  pauliina 2015-05-26 20:53:19 http://misspau.blogg.se
  Svara
 • Mums! Måste prova! Har en fråga också, brukar du dricka te? Vilket te dricker du isf? 🙂

  Adina 2015-05-26 19:29:49
  Svara
  • Svar på Adinas kommentar.

   ja så himla gott 🙂 Nej jag dricker sällan te men om jag gör så gillar jag vanilj eller chai bäst 🙂

   idawarg 2015-05-26 20:10:44
   Svara
 • Vill bara tacka för att du delade med dig av ditt löpar schema, gjorde mitt lopp förra veckan som var 1 mil och kom i mål på 55,46 sjukt nöjd blev jag då jag trodde jag skulle komma över 60 min.
  En till rolig sak hände idag då jag gick på ett crossfit pass och då var de mycket löpning (plus styrka såklart) och när vi var klara frågade tränaren mig inför hela gruppen om jag löptränar och ja svarade jag lite blygsamt och då säger hon de syns sjukt bra jobbat!
  Blev så stolt men framför allt tack till dig som fått mig att börja löpa! Kram fina du!

  Caisa 2015-05-26 19:14:35
  Svara
  • Svar på Caisas kommentar.

   Men åh vad grym du är och vad glad jag blir av din kommentar! Löpschemat hjälper så mycket. Intervaller är bäst! Kör hårt! Kramis

   idawarg 2015-05-26 20:11:28
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind