Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STARTA EGET INSPIRATION

11094215_10155513857000640_1707072986_n

God tisdag mina finisar! Hoppas ni mår toppen? Jag mår kalas och ska snart springa iväg på en föreläsning om hur man lägger upp en budget när man startar företag. Jag har haft eget företag ett bra tag men har nu bestämt mig för att lära mig allt då jag har nya grejer på G. Att vara egen/entrepenör och komma på nya företagsideer och sätta dem till verklighet är något jag tycker är så sjukt kul. Detta intresse delar jag även med min duktiga pojkvän som startat en podd där han träffar personer som har startat och som driver framgångsrika företag och intervjuar dem om deras resa. SÅ himla inspirerande att lyssna på och jag kan verkligen tipsa om senaste avsnittet med Filip Tysander som ligger bakom klockmärket Daniel Wellington som är på väg att bli världens största. Så sjukt coolt! Jag lyssnade på denna under min PW igår och blev taggad 🙂 Vill ni så kan ni lyssna på avsnittet HÄR.

Någon av er som har planer på eller kanske redan har startat eget företag?

//English: Good tuseday my sweeties! Hope you feel great? I feel fantastic and are soon going to a lecture about how to set a budget when starting businesses. I have had my own company for a while but has now decided to teach me everything I need to know. Being entrepreneur and come up with new business ideas and put them into reality is something I think is so fun. Any of you who have plans or may already have started your own business?

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej igen!
  Jag har börjat smida lite planer på eget företag. Brinner verkligen för kost, träning och hälsa och vill verkligen utvecklas och jobba inom detta! Så om du har tips skulle de tacksamt tas emot 😉
  Jag har gått en Hälsokock utbildning så till och börja med är det coachning och skapande och av sunda recept som är min företags ide. Men drömmen vore att öppna eget lunchställe med ekologisk och hälsosam mat och så klart utveckla träningen!
  Tack för en super bra blogg och vi ses i thailand:D
  Är supertaggad på träningsresan!

  Emelie 2015-05-13 09:59:29
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie,
   Om du fortfarande ar intresserad av att oppna halsa cafe/lunchstalle bor vi prata.

   Adda mig pa facebook eller insta Gigi Arjomand (@gigiarjo)

   Gigi 2017-01-25 13:21:22
   Svara
 • Jag smider lite planer om att starta eget företag. Skulle du vilja göra ett inlägg om lite tips hur man bär sig åt för att lyckas inom hälsobranschen? 🙂

  Gabriella 2015-05-12 23:14:53 http://gabbisgoda.devote.se
  Svara
 • Vem vann de fina träningskläderna från soc/stadium? 😀

  Jessica 2015-05-12 12:20:04
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind