Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FETTMÄTNING OCH TIPS FÖR FINT HÅR

fint-hår-tips

Tips för fint hår ♥ <– Tryck här!

Hej finisar och glad  underbar söndag! Jag mår toppen och idag har jag suttit och jobbat hela förmiddagen och sedan varit på möte. Hade velat tränat idag men ska på en helkroppsmätning senare och jag får inte träna eller äta 2 timmar innan så får skippa träning idag då jag ska på middag hos vänner direkt efter. Jag ska mätas i en BodPod och få reda på fett/muskler/skeltt/vatten sammansättning mm. Det här gör jag inte för att jag tror jag har för mycket fett utan mer för att jag ska kolla att jag inte har för lite. Men jag berättar mer om det imorgon när jag gjort mätningen.

Istället tycker jag att ni ska kolla in min nya video på youtube. En ny vlogg ligger uppe där jag ger ett grymt tips på hur man får fint välvårdat hår. Kolla in videon HÄR och glöm inte prenumerera. Kramis, I

//English: Hi sweeties and happy sunday! I feel great and I´ve been working all morning and then had a meeting. Wanted to train today but have to skip it because Im going to be measured in a BodPod and find out the fat/muscle/skeltt /water composition, etc and I cant eat and train 2 hours before. I don´t do this becuase I think I have to much fat on my body, but more for me to check that I do not have too little. But I will tell you more about it tomorrow. I also want to say that I just posted a new Vlog with a hair care tips on my youtube. (unfortunately it is only in Swedish).  Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Snygg tröja, var är den ifrån?

  Åsa 2015-05-08 22:05:19
  Svara
 • Vad använder du för metod på dina förtjockningar i håret? Funderar på vad som är bra när man tränar och så?:))

  Matilda 2015-05-06 21:45:49
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag tycker att det är så kul att du hittar p nya grejer hela tiden. Bloggen lever verkligen och det blir så spännande 😀 Jag älskar din kostdagbok i Mikz, bästa stunden på dagen typ haha! Du ger mig så himla mycket inspiration, livslust och energi!!! Jag skulle gärna vilja se fler videos med vegetariska måltider/recept, yogainspiration och inblickar i din vardag. Nu blev det inte särskilt konkreta önskningar men ville passa på att önska haha! Hoppas du får ihop nåt, lovar att skriva igen om jag kommer på nåt mer specifikt.

  Kram och lycka till!

  Olivia 2015-05-05 09:38:17
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   hej Olivia och tack snälla för din kommentar vad glad jag blir att höra <3 Tack för dina önskemål och fler videos är på G och har skrivit ner dina önskemål. Kommer du på fler är du mer än välkommen! Kramis

   idawarg 2015-05-05 09:59:15
   Svara
 • Hoppas på snabb svar då jag ska hem och ta hand om håret nu!!:):)
  Ska man ha i oljan i torrt eller blött hår? Tack 🙂

  S 2015-05-04 08:34:57
  Svara
 • Vilket bra tips! Kokosolja är ju helt amazing. Måste köpa en ny burk snart.

  Nirakander 2015-05-04 00:15:08 http://www.nirakander.se
  Svara
 • Vilket bra tips!

  Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare 2015-05-03 22:06:59 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • ja kokosolja är bra

  clara 2015-05-03 19:25:01 http://nattstad.se/claratime
  Svara
 • Hej Ida, vad är din favoritövning för mage, framsida lår och insida lår?? Helst utan några vikter elr maskiner, tack

  Emma 2015-05-03 17:43:22
  Svara
 • Så kul med mer personliga videos! 😀
  jag undrar varför kokosolja är så bra? Det sägs ju att den är mer hälsosam att steka i än tex smör och olivolja. Vad är det som gör den så bra? Innehåller den mindre fett och färre kalorier?
  Kram!

  Jenny 2015-05-03 17:37:12
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Tack vad kul att höra 🙂 Fler är på G. Det är bättre att steka i mättat fett som kokosolja och smör eftersom de inte kan bli transfett. Olivolja tex kan bli transfett om man upphetter det för mycket. Kram

   idawarg 2015-05-04 09:23:30
   Svara
 • Vet ju att du uteslutit laktos under en period. Jag själv utgår mkt ifrån veganskt och vegetariskt (med undantag ibland bör jag känner för det och känner jag behöver det). Men undrar lite hur du ser på behovet av t ex mejeriprodukter? Tänkte särskilt på kalciumet. Om jag skulle vilja undvika detta typ av kosttillskott, vad är då rekommenderat dagligt(eller vecko) intag för att få i sig tillräckligt?

  Evelina 2015-05-03 16:51:58
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Hej Evelina! Jag var helt utan mejeriprodukter i 2 år och hade ingen brist på kalcium alls. Den bästa källan till kalcium är grönsaker (speciellt röna) och nötter, frön mm. så jag tror inte att du behöver ta tågot tillskott om du äter bra och varierat. Kram

   idawarg 2015-05-04 09:22:11
   Svara
 • ”Tan organic” gör en organic BUS 🙂 köpte en i veckan och provade för första gången. Köpte deras self tanning oil, de har även en lotion. Har provat en gång och färgen har hållt bra hittils, färgen blev också super jämn :). Går att hitta på feelunique.com och amazon (jag bor i uk) de säljer den säkert på fler ställen om man googlar 🙂
  Kram

  Tess 2015-05-03 14:35:39
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind