Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINNARE AV HP STREAM NOTE BOOK

youtubeNu har jag dragit en lycklig vinnare av HP Stream Note Book och det är Reijat (du blir kontaktad via mail). STORT grattis till denna guldklimp och här är motiveringen…

”Det är svårt att välja en plats som favorit när det gäller att plugga. Kanske är det för att det känns som att jag pluggar överallt just nu: i sängen, i köket, på golvet, i bussen, i skolan och så vidare haha. Just nu är det mycket att få in i huvudet och se till att det verkligen sitter där. Läser andra terminen på tandhygienistutbildning och det är många stoppkurser just nu. Men om jag ska välja är nog de bästa platserna i bibiloteket där ett lugn infinner sig direkt och jag faktiskt får saker gjort, pluggar jag i studentrummet så blir det nog på golvet på min matta så jag har plats att sprida ut alla anteckningar och powerpoints.

Varför jag vill vinna den fina datorn är för att just nu pluggar jag i skåne men min familj bor uppe i Uppsala, jag har extrem hemlängtan och det har blivit att jag pendlar hem nästan varje eller varannan vecka om jag hittar billiga tågbiljetter. Det blir väldigt tungt att alltid ha med sig min gamla dator som tyvärr också glappar i skärmen så i vilket fall måste jag försöka skrapa ihop pengar till en ny. Jag gör det allt med min dator, mina skolarbeten,antecknar på föreläsningar, skypar med familj och pojkvän, jag fotograferar mycket så jag arbetar mycket med bilderna och datorn gör helt enkelt min vardag lättare just nu med mycket skolarbeten och hemlängtan.Att den hade min favoritfärg var ju bara pricken över i:et. Tack för fin blogg <3″

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh va glad jag blir, har varit bort under helgen så såg detta nu. Detta gjorde min dag, min vecka och min månad. kommer underlätta så mycket så tusen kramar och tack till dig Ida! Hoppas jag skrev rätt adress för har inte fått något mejl men jag håller koll 🙂 Kraaaaamm // Reija

    Reija 2015-05-03 14:24:49
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind