Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS MOT POLLENALLERGI

bild

Pollenzym hittar du HÄR.

God morgon vänner! Hoppas ni sovit kalasgott! Jag måste bara berätta en sak för er. Jag brukar vara så galet pollenallergisk hela våren. jag brukar vara supertrött, ha rinnande näsa, kliande ögon och bara må allmänt dåligt och inte kunna njuta av det fina vårvädret. För någon månad sedan började jag att ta Holistics nya Pollenzym varje dag och jag har inte känt av några av mina symtom på pollen för ens igår och nu känner jag endast lite kli i näsan ibland om jag är ute eller lite kli i ögonen om jag skulle ta i dem annars inget. Nu snackar vi om att jag har haft så grova pollensymtom att jag varit tvungen att ta spruta innan (mellan mars-slutet av maj). Jag vet inte om det är pollenzym, min nya diet där jag undviker livsmedel jag är överkänslig mot eller om det är min vitaminkur jag fått av min naturläkare som lindrar mina symptom men jag är sjukt glad i alla fall! Så till alla er som lider av pollenallergi kan jag verkligen rekommendera att i alla fal testa Pollenzym. Man ska egentligen börja ta den några veckor innan säsongen börjar men har man symtom hela våren och även sommaren så är det ju inte för sent. Ni hittar Pollenzym HÄR.

//English: Use google translate for this one. Love, I

(Inlägg i samarbete med Holistic)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag har har alltid kört på whey-80, men jag tror att jag har blivit känslig mot laktos (skulle förklara saken med svullen mage, gaser osv.) Jag har förstått att det är ganska mycket laktos i whey-80 och därför tänkte jag fråga dig om du vet något annat proteinpulver där det inte är lika hög laktos i. Du har pratat mycket om Holistic, är det kanske något att spana in sig på?
  Kram 🙂

  Rebecca 2015-04-28 08:44:39
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Hej Rebecca! Jag kan verkligen rekommendera Holistic då det är utan sötningsmedel och ekologiskt. Deras Vassleprotein innehåller också enzymer som hjälper till med nedbrytningen och är i stort sett laktosfritt. Testa det. Känner du av det så kan det vara själva mjölkproteinet du är allergisk mot och då skulle jag rekommendera dig att testa ris- eller hampaprotein. Du hittar holistics protein här –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/proteineraminosyror-g25.html
   Kramis

   idawarg 2015-04-28 08:54:30
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind