Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS WEEKS #WARGPOWER

IMG_7066.JPGIMG_7065.JPGIMG_7067.JPG

God Morgon hjärtan! Ovan ser ni mina favoritbilder från veckans #wargpower och vilken jäkla power. Älskar alla ”spännisbilder” i mitten 😀 Haha underbart! Vill man följa någon ovan så hittar man dem i #wargpower på instagram. Imorgon kl 7.00 börjar vecka 6 i #wargrun så jag hoppas att ni laddar ordentligt för det 🙂 Hörs snart igen. Puss, I

//English: Good morning sweethearts! Above you can see my favorite pictures in this weeks #wargpower and what a power! Love all strong pictures in the middle! Haha wonderful! If you want to follow anyone above you´ll find them in #wargpower on instgram. Tomorrow 7.00 I will post runschedule 6 in #wargrun so stay tuned. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida 🙂 har blivit inspirerad av dig och börjat med yoga lite då och då! Jättehärligt och jag blir bättre och bättre för varje gång. Men! Känns faktiskt helt omöjligt för mig att stå rakt med benen och nå ner med händerna i golvet.. Kan alla bli så vig? Har du några tips på hur man blir vigare i just benen? Kram!

  Elin 2015-04-26 11:37:48
  Svara
 • Hej, jag har följt alla veckor i wargrun men denna vecka bara haft möjlighet att köra 2/3 pass pga att jag skadat mitt knä under en basketmatch rätt rejält. Är det bara att köra 4 pass nästa vecka varav det första blir som denna vecka (4×1)?

  Sandra 2015-04-26 10:51:58
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Åh hoppas ditt knä blir bättre snart! Ja antingen kan du göra så eller testa köra på vecka 6 direkt och se hur det känns. 1 pass är inte så mycket att missa så det går säkert bra. Kramis

   idawarg 2015-04-26 11:41:02
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar om du har någon bra intervallerapp när du springer intervaller? Om inte, hur tar du tiden? Kram 😀

  Stina 2015-04-26 10:28:39
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Testa Runify! Verkligen älskar den appen när jag kör mina intervaller. Jag tycker mer om den än runkeeper, eftersom runkeeper ofta tar fel distanser(mäter fel)

   Somsagt så heter appen Runify och är kopplad till dina Spotify spellistor. Runify väljer ut låtar efter ditt tempo i löpningen. Dessutom behöver du inte bara använda den när du kör intervaller utan den anpassar sig även efter ditt tempo när du är ute på längre pass. Det är så skönt att ha hittat denna appen, eftersom nu behöver jag inte irritera mig över att det spelas upp en lugn låt när jag vill ha en låt med mer tempo. Och om jag är sugen på att välja ut mina egna låtar till egna intervallerna så går även det utmärkt att förprogrammera in. Love it! Den har hjälpa mig på många tunga pass.

   Amanda 2015-04-27 07:28:54 http://runningfitness.blogg.se
   Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Nej tyvärr har jag inte det men har fått tips om att Runkeeper ska vara grym att ställa in intervaller på 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-26 10:44:30
   Svara
 • Hej! Jag tycker det är sjukt tråkigt att springa, men vill ändå ha kondition och starka ben, finns det någon annan konditions träning man kan ersätta löpning med? 🙂

  Sara 2015-04-26 08:10:31
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara! Du har fått ett jätte bra svar nedan 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-26 10:13:03
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Får jag svara på din fråga eller vill du ha svar från Ida?:)

   Jag tränar löpning, men för att få variation så tränar jag även andra alternativ till löpträning. Mina favoritkonditionssporter är simning och cykling. Framför allt simning(crawl) är effektivt om man vill förbättra sin kondition, men det finns ju så mycket mer… Dans, fotboll, handboll m.m. På gymmet finns ju spinning, indoor walking, danser, step, HIT m.m.

   Amanda 2015-04-26 09:03:22 http://runningfitness.blogg.se
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind