Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TJEJMIDDAG MITT I VECKAN

middag-usine-4-ida-wargmiddag-usine-3-ida-wargmiddag-usine-1-ida-wargmiddag-usine-ida-warg

God morgon mina vänner! Jag har sovit ganska gott men för er som följer mig på Mikz vet att jag skadat min axel. Dörför är jag uppe med tuppen idag för att besöka min kära naprapat Kjersti som så snällt ställer upp en lördagsmorgon. Jag har verkligen ingen aning om vad som hänt med har sådan galen smärta. Håller tummarna för att Kjersti kan få ordning på mig.

I alla fall så var jag på världens mysigaste tjejmiddag i på nyöppnade restaurangen Usine i torsdags med Alex, Janni, Annie, Hannah och Klara. Så himla trevligt att ta en spontan tjejmiddag så där mitt i veckan. Att maten typ var det godaste jag ätit gör ju inte saken sämre! OMG vilken perfekt röding med potatis, sarris, spenat och smörsås. MUMS nu blev jag hungrig! Så till er som behöver ett restaurangtips i Stockholm så kan jag verkligen rekommendera Usine som ligger vid Medborgarplatsen. Nej nu är det dags att kila iväg till nappis. Hörs sedan! Puss, I

//English: Good morning my friends!  I slept pretty good but for those of you who follow me on Mikz know I hurt my shoulder. Therefore I’m up early today to visit my dear naprapath Kjersti who so kindly set up a Saturday morning for me. I really have no idea what has happened but I have such a crazy pain. Keeping my fingers crossed that Kjersti can help me today. Anyway, I was at a cosy girl dinner in the newly opened restaurant Usine this Thursday with Alex, Janni, Annie, Hannah and Klara. The food was amazing! OMG what a perfect trout with potatoes, sarris, spinach and butter sauce. YUM! So for those of you who need a restaurant tip in Stockholm I can really recommend Usine. Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! Tack för en superbra blogg! Jag ska springa Nike Women’s 10km i Stockholm i sommar och det är mitt första lopp. Hur ska man förbereda sig inför loppet och hur gör man med träning och kost dagarna innan?

  Johanna 2015-04-25 10:23:43
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Ja vad kul, det ska jag med 🙂 Kan du inte haka i mitt team? #teamstadium 🙂 Jag gör en youtubeserie just nu angående löpning tillsammans med stadium och om ca 2 veckor kommer ett avsnitt om just hur man ska förbereda sig inför loppet så håll utkik och glöm inte prenumerera på min kanal http://youtube.com/idawarg Kramis

   idawarg 2015-04-25 10:41:43
   Svara
 • Åh hoppas du blir bra finaste du 🙁 Tränar du fortfarande ”bara” 3ggr/vecka? Hur hanterar man att man måste trappa ner sitt tränade, även om det bara gäller att gå från 5ggr i veckan till 4.

  Marinda 2015-04-25 09:07:26
  Svara
  • Svar på Marindas kommentar.

   Tack fina du <3 Ja nu de senaste veckorna har det blivit ca 3 gånger och nu i veckan 2 gånger. Men när jag blir fri från skadan och fram tills loppet jag ska springa i juni så kommer det nog bli ca 3-5 gånger i veckan då jag måste få in löpträningen också. 🙂 Det är bara att bestämma sig för att man ska göra det och försöka att inte tänka mer på det. Planera in dina träningspass i kalendern som möten och gör endast de pass som står där. Det är ovant i början men sedan kommer du tycka det är skönt och njuta av att få mer tid till annat 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-25 10:08:08
   Svara
 • Hej Ida!
  Det här kommer förmodligen låta precis som vad så många andra redan sagt till dig, men känner ändå att jag vill skriva några rader till dig..
  Jag är tjugotre år gammal och kämpar som så många andra kring vad jag ska göra i framtiden, vilken skola kommer jag komma in på, hur jag ser ut, hur jag ”borde” vara och andra vardagliga – i tiden liggandes – problem. Och här kommer du in i bilden:
  Du är en sådan otrolig ljusglimt i mitt liv! Jag menar inte din blogg utan jag menar Du – på det sättet hur du ser på dig själv och hur du värnar om alla, både dina vänner, kollegor och oss på andra sidan bloggen.
  Att dag efter dag få ta del av bitar av ditt liv gör mitt liv så mycket lättare och roligare. Det känns helt ärligt (utan att vilja låta som en stalker) som att du är en vän, en person som man ser upp till, blir inspirerad av och många gånger finner tröst hos. Du är en sådan makalöst fin förebild för så många människor och du förtjänar all cred för att du är den du är!
  Du gav mig motivationen att börja kriga mot min ätstörning och fortsätter att pusha mig varje dag, utan att du själv vet om det. Och det var kanske det jag ville få fram i det här alldeles för långa meddelandet.
  Hoppas du läser detta, och tack för allt!

  Lisa 2015-04-25 08:16:30
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa och tack snälla för denna kommentaren! Att få höra de orden betyder väldigt mycket för mig och sitter här med tårar (glädjetårar) i ögonen 🙂 Det är när jag får höra sådana kommentarer jag vet att jag valt rätt spår i mitt liv och ger mig motivation att fortsätta blogga så tack snälla fina du <3 Massa kramar

   idawarg 2015-04-25 10:03:28
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind