Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAVTORN

havtorn-ida-wargAlltså jag älskar havtorn! Det är mitt favoritbär och så gott att ha i smoothies, på gröten eller i yoghurten. Havtorn är inte bara sjukt gott utan innehåller massa nyttigheter! De innehåller massa vitaminer som A, E och C och även de nyttiga fetterna omega 3 och 6. Har ni inte smakat så måste ni! MUMS!

//English: I love buckthorn! Its my favorite berry and so good to have in smoothies, on porridge or yoghurt. Buckthorn is not just tasty its also very healthy and contains a lot of vitamins like A,E and C and also helathy fats omega 3 and 6. If you have not tasted you must! YUMMIE!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Det där vill jag äta också, ser super gott ut!

  Hannah 2015-04-23 12:41:56 https://hannahlundgren.wordpress.com/
  Svara
 • Har sett dina bilder på mikz med havtorn och har länge velat prova. Och nu när jag har läst din beskrivning är jag 100% säker 😉 Men vart köper du det? Är de frysta i förpackningar, lösvikt, färsk eller något annat? KRAM 🙂

  Marinda 2015-04-23 11:41:54
  Svara
 • Hej Ida och tack för en fantastisk och sjukt inspirerande blogg! Du är min störta inspiration då det gäller hälsa och sunt liv. Kommer du att ha träningsresor nästa år också? Skulle vara så sugen på att komma med men de i år passar inte riktigt.. :/ Kram och ha en superbra dag!

  Frida 2015-04-23 11:37:48
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla! Jag vet inte om nästa år än, vi får se. Synd att du inte kan följa med till Thailand i år, det kommer bli magiskt! Men håll utkik efter fler 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-23 11:48:39
   Svara
 • Hej! Ida? Hur ofta äter du fil eller yoghurt, eftersom det är mjölkprodukter? 🙂 Du brukar ochskå skriva fullfet fil, vad är det? Är det en särskild variant du äter då? 😉

  Louise 2015-04-23 11:18:37
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Jag äter det var 4e dag 🙂 Jag äter alltid den fetaste jag hittar 3-5% blandat med turkisk yoghurt 10-15%. Alltid naturell och eko 🙂

   idawarg 2015-04-23 11:24:02
   Svara
 • Det måste jag testa! 🙂 Har alltid bär och frukt i min fil på morgonen så varför inte havtorn. 🙂

  Mia Elisa 2015-04-23 09:32:31 http://miaelisa.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag slutade med gluten för ca 9-10 månader sen och då uteslöt jag det helt. Jag visste inte om jag inte tålde det, vet fortfarande inte om jag är glutenallergiker, men det går ju inte att kolla nu eftersom jag inte äter det. Så min fråga är om jag kan börja äta det nu efter ett sånt här långt uppehåll och ungefär hur lång tid tar det innan man har så pass mycket gluten så man kan ta prover och kolla? Är det “dåligt” att utesluta gluten när man tål det? Kram

  Emelie 2015-04-23 09:06:47
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Jag skulle istället kolla på hur du mår? Mår du bättre utan gluten? Om du gör det behöver du ju inte ens kolla om du är allergisk. Känner du ingen skillnad kan du äta gluten ibland om du vill, men gluten är inget bra för kroppen även om man är allergisk eller inte men som sagt lite då och då gör inget. Det är inte farligt att utesluta det även fast du tål det 🙂 Kram

   idawarg 2015-04-23 09:23:36
   Svara
 • Måste smaka, är så kräsen, haha! Ser i alla fall färgglatt, gott och fint ut där i frukostskålen! 🙂

  Johanna 2015-04-23 09:05:03 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har ett problem, jag är stel som ett jävla kylskåp och känner att det kanske är dags att göra något åt det nu vid 25+. Men hur fasen börjar jag? När jag sitter med raka ben på golvet har jag typ 2dm kvar till tårna och det sträcker utav bara helvete på baksida ben, gör sååå ont! Hur mycket ska jag strecha och hur vänjer man sig vid smärtan? eller ska man ta babysteps och bara sträcka så att det känns yttepytte så det blir uthärdligt? Vore kul med en video på någon rutin man kan lägga in dagligen. Är ryttare och vi tenderar att bli rätt stiffa då det är samma jobb varje dag, så vore gött att kunna olja upp kroppen lite (både ben och överkropp). Tack för en super blogg!

  Bella 2015-04-23 08:52:44
  Svara
  • Svar på Bellas kommentar.

   Hej Bella! haha vad rolig du är. Jag tror du har missat min youtubekanal? Där ligger flera stetchpass och ett yogapass du kan köra varje dag. Nästa onsdag kommer även ett nytt stretchpass för löpare där det är mycket stretch kring höft och ben så kolla in det och gölöm nu inte prenumerera på min youtubekanal http://youtube.com/idawarg

   Kramis

   idawarg 2015-04-23 09:25:56
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind