Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

REHABTRÄNING FÖR RYGG OCH CORE

IMG_6812.JPGIMG_6811.JPGIgår hängde jag med min finis Alex nästan hela dagen. Vi tog en power walk runt Djurgården och sedan lunchade, fikade, drack choklad smoothie och körde ett litet rehabpass. Det blir alltid massa härligt snack och massa god mat när jag hänger med den tjejen <3 Jag skulle ju egentligen inte träna men kunde inte hålla mig. Men körde ett lätt rehabpass för rygg och bål. Så himla bra och fick verkligen kontakt med rätt muskler. Ni kan se passet nedan. Puss, I

//English: Yesterday I spent almost whole day with my cutie Alex. We took a power walk around Djurgården, had lunch, coffee, chocolate smoothie then we went to the gym for a rehab workout. There is always lots of talk and a lot of good food when I hang out with that girl <3 I would not actually work yesterday but I did anyway but a light rehab workout for back and core. Felt soo good!  You can see the pass below. Love, I

12 ”svärdet” + 10 jack knife X 4

10 core rotation in cable cross + 10 core exercise with ball X 3

12 one arm lat pulldown + 20 inner core exercise X 3

10 back exercise with ball + 15 crunch on a ball X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Ida,
  Har en fråga om det här med mellanmål. Tränar ca 5 dagar per vecka och har senare veckorna/månaderna blivit så hungrig! Jag äter jämt, men ändå är jag hungrig. Jag är 24 år så inga pubertets känslor här inte.
  Jag skulle vilja ha tips på mellanmål som man kan ha med sig i skolan, att ha i väskan hela dagen, och som inte innehåller nötter. Jag äter frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmål men är då som sagt ändå hungrig.
  Vad kan jag göra för fel? Borde jag kanske börja med någon shake för att få extra energi?
  Tack för en grym blogg!!

  Alexandra 2015-04-21 22:39:40
  Svara
 • är exakt likadan! svårt att hålla sig borta från träning. då är det perfekt med lite rehab 🙂 inget ansträngande! Kram

  Thilda 2015-04-21 22:14:46 http://tthildamedh.blogspot.se
  Svara
 • Hej Ida! Undrar vad du har för storlek i din triangl-bikini (den med lila underdel)? Hur tycker du att de är i storlek? Du kanske inte vill skriva din vikt/längd som kanske kan hjälpa mig med storlek men om jag skriver att jag väger 51 kg och är 162 cm lång så kanske du kan rekommendera storlek? 🙂 Tacksam för hjälp!! Kram

  tammy 2015-04-21 22:10:35
  Svara
 • Hej Ida! Jag har funderat på en sak. Vilket träningsupplägg är egentligen det bästa? Är det något som är bättre än det andra? Då tänker jag uppläggen för styrketräning: helkroppspass, 2-split, eller varje kroppsdel för sig? Kan tillägga att mitt mål är att tajta till kroppen.

  Om jag väljer att dela upp varje kroppsdel för sig. Vilka delar kan jag träna samtidigt?

  Amanda 2015-04-21 20:37:27
  Svara
 • snygga Ida 🙂

  clara 2015-04-21 18:18:28 http://nattstad.se/claratime
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind