Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#WARGPOWER

IMG_6691.JPGIMG_6689.JPGIMG_6687.JPG

#WARGPOWER

Gooood söndag mina finisar! Hur mår ni? Ni ser ut att ha slitit hårt i veckan med er träning då ni laddat upp så galet många inspirerande bilder i #wrgpower och #wargrun denna veckan. Var svårt att välja, men ovan ser ni mina favoritbilder från veckan. Flera av er har frågat hur man gör för att komma med med sin bild här i bloggen och det gör man genom att tagga sina bilder på instagram med #wargpower. Varje vecka väljer jag ut mina favoritbilder där från och postar här. Imorgon kommer nytt löpschema upp kl 7.00 så missa inte det. Hörs snart igen Puss, I

//English: Good sunday morning my sweeties! How are you? Good job this week with your training and thanks for all nice pics in #wargpower! It ws hard for me to choose but you can see my favorite pics from this week above. Many of you asked me how you should do to get your picture on my blog. Its easy! Just tag your pictures on instagram with #wargpower and I will choose my favorite pics from the tag every week. Well, tomorrow 7.00 I will post a new run schedule so do not miss that. Talk to you soon! Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej fina du! Först vill jag tacka för en fin och inspirerande blogg. Jag är en tjej på 13 år och fyller 14 i September. Jag mår väldigt dåligt med över hur jag ser ut. Även mina föräldrar säger att jag måste gå ner. Men jag tränar (inte jättemycket men jag gör) men jag äter lite i godis och sånt i vardagen för att man känner typ en press från alla runt om en nu när jag får gå och köpa godis. Blir bjuden osv. Sen så är det att om skolmaten inte är så god så vill man ju ha något och då är godis billigast och lättast att köpa. Så har du något tips på vad jag kan äta när skolmaten är äcklig men jag är hungrig? Och inte allt för dyrt. Det jag mår mest dåligt över är magen. För den känns så stor och även på sidorna av magen.
  Hur ska jag göra??
  Sen några extra frågor:
  Är naturgodis verkligen så nyttigt??
  Kan du göra en tränings dans på din YT alltså om man vill träna och gillar att dansa och vill dansa men ändå få bättre kondition och starkare kropp?
  Tack på förhand och kram på dig!

  L 2015-04-20 18:56:41
  Svara
 • Hej Ida! jag undrar lite hur du känner inför celsius? Jag har själv varit anti drycken bara för att folk tror att den ska vara hälsosam men när en kollega började dricka den hela tiden bestämde jag mig för att testa och sen är jag fast, inte för att jag tror att den är nyttig utan för koffeinet och att jag vill bli pigg. Kaffe hade säkert varit ett bättre alternativ men är för mig inte det minsta drickbart 🙂 Sen undrar jag hur du känner för celsius/koffeintabletter/andra energi givande saker innan träning? Dricker jag en celsius innan ett springpass känns det som att jag kan springa dubbelt så långt men av någon anledning känns det som fusk att behöva ta energi från något annat innan?
  Nu blev det en himla lång fråga men skulle bli glad om du kände för att svara 🙂
  Och tack för en skit bra blogg! 🙂

  Emma 2015-04-19 13:46:44
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma! Jag använder inte celsius och kommer aldrig att göra. Jag gillar naturliga sakeer och den är fylld med massa onaturligt och det är väldigt mycket koffein i så lätt att bli beroende. Ja kaffe är bättre 🙂 Jag brukar själv ibland dricka kaffe innan träning för att bli pigg om jag är trött. Koffein är ju en drog så jag tycker man ska vara försiktig och speciellt med piller och drycker då de har stoppat ner så mycket koffein i dem. Kramis

   idawarg 2015-04-19 14:11:21
   Svara
 • Ida!
  Byxorna med slitningar från ditt senaste instagram foto, vart är dem ifrån!?
  Vill även passa på att fråga om du kan rekommendera någon bra pt-skola i Göteborg? Både jg och sambon vill uppfylla våra drömmar och utbilda oss till pt över sommaren då vi är lediga från universitetet :)!

  Josefine 2015-04-19 12:11:36
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Hej Josefine! Tack snälla. De är från Pull and Bear. Jag vet inte i gbg men i sthlm tycker jag pt-school är bäst 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-19 12:30:51
   Svara
 • Hej Ida!

  Såg ditt inlägg i mikz om att du mediterade i 10 min. Hur mediterade du då? Har nämligen också galet svårt att sitta still och fokusera på det sättet 😉 har du några tips för att bli bättre på det? Din morgonyoga har hjälpt mig en hel del, men skulle gärna få mer inspiration för att träna på att ta det lugnt och stressa ner 🙂

  Kram

  Helena 2015-04-19 10:38:41
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Tack helena vad kul att höra 🙂 Jag använder online tjänsten yogobe http://yogobe.com
   Där finns det meditationspass från 5min till 1 timme. Jag tror du får testa yogobe gratis i 14 dagar om du skriver idawarg vid anmälning 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-19 10:51:23
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind