Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSFÖRBUD

blommor-2-ida-wargblommor-3-ida-wargblommor5-ida-wargblommor-ida-wargblommor-1-ida-warg

Dress – River Island // Jacket – Jofama // Hat – Dry Lake

Alltsåå hur härligt är det inte ute nu och hur fint är det inte med dessa rosa blommor?! Så himla vackert! Jag har ju fått träningsförbud i några dagar av min naprapat då hon knäckte och masserade upp en hel del igår så har några softa dagar framför mig med vila. Först och främst ska jag vila för mina benhinnor. Det är ingen inflammation men de är överansträngda efter löpningen så de behöver bara återhämta sig lite men är nog på banan igen på tisdag. Ska försöka stretcha endel + ta några lugna promenader och njuta av det vackra vårvädret. Fattar ni hur taggad på träning jag kommer vara när jag får börja träna igen?! Det kryper redan i benen då jag nu vilat i 2 dagar! Att ta en längre viloperiod är så bra både för motivationen och för kroppen. Ha en fin söndag älsklingarna! Puss, I

//English: How beautiful is the pink flowers? My naprapath told me to rest a few days to receover my body after treatment + all run sessions. My legs are a little overstretched after all the running but on tuesday I think I can start train again. Will do some yoga and walk in the nice weather later today. I´ve alreday been resting fr 2 days now and Im going to have so much energy when I will get training again. Can´t wait! Taking a longer rest period is so good for motivation and for the body. Have a nice Sunday darlings! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • klänningen är så fin!!

  amanda 2015-04-19 21:46:08 http://amathildas.devote.se
  Svara
 • Så fin klänning! Kan du inte länka den?! 🙂

  sanna 2015-04-19 20:09:21
  Svara
 • Ledsen att behöva rätta dig men benhinneinflammation är aldrig någon inflammation utan alltid en överansträngning. Så det kan mycket väl vara en benhinneinflammation du har åkt på och för det finns det bara ett bot- ingen löpning tills det gått över helt.

  Och tro vad du vill men jag vet vad jag pratar om.

  Zandra 2015-04-19 20:05:35
  Svara
  • Svar på Zandras kommentar.

   Hej Zandra! jag vet 🙂 Jag har inte benhinneinflammation. Har haft det innan i något år. Detta är bara lite trötta/överansträngda benhinnor 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-20 07:59:53
   Svara
 • Efter att jag följt springschemat du lagt upp har jag fått problem med foten, ”pektå senan” gör ont när jag belastar den. Även promenader gör ont och jag tenderar att gå på utsidan av foten. Jag vill så gärna springa, det har varit så skönt, men jag är rädd för att det blir värre. Gud, träningsförbud är något av det värsta som finns för mig. Det ger mig ångest och det får mig att vilja äta onyttigt istället. Helt fel, allt raseras. Jag hoppas verkligen att träningsuppehållet inte blir långvarigt.. Det kändes skönt att se att någon annan har träningsförbud och ser det som något positivt!
  Kram

  Malin 2015-04-19 19:56:25
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej Malin! Vad tråkigt att höra. Hur är det med dina skor? Har du rätt skor för din fot? haha vi får ha träningsförbud tillsammans 🙂 Krya på dig <3 Kramis

   idawarg 2015-04-20 08:01:18
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Jag har provat ut mina skor på löplabbet, måste nog köpa nya när jag kommer hem till Sverige men jag tror att anledningen nu är överansträngning. Misstänker också är det är på grund av en hallux valgus jag har. Men nu ska jag tänka positiva tankar om min fot så läker den nog snart! Du också! Kram

    Malin 2015-04-20 14:15:06
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind