Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHLORELLA

chlorella-ida-warg

Chlorella pulver HÄR // Chlorella tabletter – LÄNK

Jag har ju pratat mycket om Chlorellan och har fått flera frågor om den fantastiska algen som jag bara älskar! När man börjar ta den kan man få utrensningssymtom då den hjälper till att detoxa kroppen på gift. Man kan få ont i magen, behöva gå akut på toa, finnar, huvudvärk mm. men det är bara ett bra tecken på att den funkar och startar igång en utrensning. Det man kan göra är att trappa upp dosen och inte köra på full dosering med en gång utan börja men 1 tablett 2 gånger/dag och sedan trappa upp eftersom. (Jag tar mina på morgonen och eftermiddagen. Ta ej på kvällen då de kan göra dig pigg). Jag själv kör på full dos + lite till och jag känner verkligen hur den hjälper mig då jag vet att jag har en liten mängd kvicksilver i kroppen efter tidigare vaccin jag tagit. MEN var riktigt noga med vilken Chlorella ni väljer för det finns de som är mindre bra. Jag kör alltid på Holistics som jag vet håller hög kvalité och är ekologisk. Det spelar ingen roll om ni tar i pulver eller tabletter, båda är lika bra och innehåller 100% chlorella. – Länkar till både pulver och tabletter hittar ni under bilden.

”Holistics Chlorella odlas i dammar i Japan, torkas och pressas till tabletter utan tillsatser. Cellväggarna krossas med en skonsam metod för att bevara alla näringsämnen och den är garanterat fri från radioaktivitet!”

//English: A post about Chlorella. Use google translate.

(Inlägg i samarbete med Holistic)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hej bästa Ida! Blir lite nyfiken om det där med kvicksilver – finns det sånt i ett speciellt vaccin? Eller alla? Kram

  Clara 2015-04-21 17:34:48
  Svara
 • Hej!

  Jag såg i ett tidigare inlägg att du gjort en smoothie med havstorn, mango etc men också Hampaprotein. Såg fantastiskt god ut. Vilka färger! Är det Hampaprotein som du använder som extra proteintillskott? skulle gärna pröva något som inte innehåller mjölk. 🙂

  Sara 2015-04-21 09:48:01
  Svara
 • Hur länge ska man köra på att ta 1 tablett 2 gånger/dag då tills man kan köra på den vanliga dosen så att säga ? 🙂

  Hanna 2015-04-20 10:52:01
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Det är det du som bestämmer. Känns det bra med 1 tablett så öka till 2 och fortsätt öka till du är på full dos 🙂

   idawarg 2015-04-20 11:12:53
   Svara
 • Jag köpte detta kosttillskott i vintras, tillsamans med lite andra produkter från Holistic. Tyvärr så blev jag förgiftad/fick någon reaktion och blev väldigt illamående och vid två tillfällen slutade det med att jag låg på toalettgolvet på jobbet och kaskadspydde i två timmar. Jag älskar holistic men tyvärr kan jag ej ta chlorella!

  Natalie 2015-04-20 07:51:37
  Svara
  • Svar på Natalies kommentar.

   Hej Natalie! Det var tråkigt att höra. Hur många Chlorella tog du? Började du med en upptrappning där du tog 1 om dagen? Har man gifter i kroppen (vilket vi alla oftast har) så är det jättevanligt att man får utrensningssymptom i form av illamående, huvudvärk, ont i magen osv. Att börja med full dos med en gång kan bli kaos (tro mig jag gjorde det) haha.

   idawarg 2015-04-20 07:54:38
   Svara
 • Hej!
  Använder du fortfarande Holistics risprotein och vet du vart det går att få tag på (tidigare har du hänvisat till vitamera som inte längre verkar sälja detta risprotein)?
  Tacksam för svar om du vet något!

  Amanda 2015-04-19 20:28:31
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda! Nej det gör jag inte och det just pga. det du säger, det finns inte att få tag på. De har problem med importen men ntt risprotein är på väg in så jag hojtar till så fort det är inne på vitamera igen 🙂 KRamis

   idawarg 2015-04-20 07:55:54
   Svara
 • Hej!
  Jag undrar om du har några tips på bra övningar för armarna man kan göra både på gym/hemma som både stärker men även slimmar till fettet på överarmarna. Jag är hyfsat vältränad i kroppen och har alltid tyckt att mina armar inte ser proportioneliga ut jämfört med min något smalare kropp. Överlag är jag nöjd med min kropp och så men tycker alltid att mina armar ser väldigt stora ut, särskillt på bilder. Det är något som stör mig och jag gör olika övningar för armarna på gym och även hemma men tycker av någon anledning inte att de blir tajtare. Har du några tips på övningar och möjligtvis även kost? Vad bör man undvika om man vill tajta till kroppen lite men ändå inte vill gå på värsta dieten och råbanta, om du förstår?

  Linnea 2015-04-19 15:30:36
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea! Kolla in min youtube och prenumerera. Där hittar du massa bra övningar och träningspass för överkroppen du kan göra både på gym och hemma 🙂 http://youtube.com/idawarg

   Angående kosten så ta bort allt socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat så har du kommit en bra bit på vägen. Kramis

   idawarg 2015-04-20 08:06:50
   Svara
 • Förstår inte hur du bara kan rekommendera så här dyra produkter.. Att ta den fulla dosen va chlorella kostar en 300kr i månaden?! Hur är det tänkt att man ska ha råd med det? Så jäkla trött på alla dyra produkter som bara ni bloggare kan käka för att ni får dom gratis.

  malin forsberg 2015-04-19 15:04:28
  Svara
  • Svar på malin forsbergs kommentar.

   Hej Malin! Jag är helt säker på att fler än bara bloggare använder sig av Holistics produkter 🙂 Jag rekommenderar bara saker jag vet är bra i min blogg dvs. ekologiskt och naturligt och de är tyvärr oftast lite dyrare då det kostar att framställa produkterna. Har man ej råd att köpa naurligt ekologiskt kosttillskott så tycker jag ej att man ska använda sig av kosttillskott utan köra på vanlig mat istället. KRam Ida

   idawarg 2015-04-20 08:09:11
   Svara
 • Låter jättebra med Chlorella men på vilket sätt känner du att den hjälper??

  Martina 2015-04-19 14:05:22 http://matochodla.blogspot.se/
  Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   Den håller magen igång och om jag ätit något jag känner att min mage inte gillar så tar jag några chlorella och så lugnar den sig lite. Sedan blir jag piggare och har fått bättre återhämtning 🙂

   idawarg 2015-04-19 14:07:48
   Svara
 • hej angående ditt inlägg där du skrev om en chokladbanan smoothie som du hade testat,om du provar att göra den hemma kan du lägga ut recept då, du snäll? 😀

  Tack för en fin blogg föresten <3

  juliette 2015-04-19 12:56:55
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind