Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR MYCKET CHOKLAD ÄTER JAG?

question answerHej Ida! Måste först bara säga att jag älskar din blogg och att du är min största inspirationskälla, både när det gäller träning, mat och kläder. Jag följer dig på mikz och ser ibland att du äter choklad som mellanmål. Vad är det då för choklad? Och ungefär hur mycket äter du? :)
Kram!

SVAR: Hej fina du och tack snälla vad glad jag blir <3 Ja tar upp din kommentar här då jag fått många frågor om denna chokladen 🙂 Jag brukar äta mörk choklad 70-90% och jag mäter aldrig hur mycket men jag nöjer mig med någon ruta. jag har alltid varit en sådan där störande människa som köper en godispåse och kan spara den forever. Haha. Tror ni min lillebror var galen på mig när vi var små? Han svepte sin godispåse med en gång medan jag hade min i en hel vecka efter. Jag vet inte vad det beror på men jag nöjde mig liksom med några godisar och blir mätt på smaken efter några bitar. Så svaret på din fråga blir ca 1-2 rutor 🙂 Kramis

//English: Question/answer in swedish. Use google translate. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Önskar jag kunde spara så =)

  Jessica 2015-04-19 08:00:00 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Jag undrar lite över att du tidigare berättat att du var sockerberoende under gymnasiet och åt massa godis osv? Minns jag helt fel? Det rimmar ju inte precis med det här inlägget när du skriver ”jag har alltid varit en sådan som nöjer sig med lite”…? Blir förvirrad och nyfiken, haha

  Olivia 2015-04-19 00:05:12
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Ja jag har varit sockerberoende. Åt inga mängder då heller utan bara ofta och var sugen på sött hela tiden.

   idawarg 2015-04-19 07:58:32
   Svara
 • Hej Ida! Jag undrar vad du tycker om sockerfria alternativ till godis? Jag har börjat äta lakrits från Nellie Dellies som är sockerfria och istället är sötade med stevia (finns mer info på deras hemsida: http://www.vardagsgodis.se/ ) Jag tycker det är ett jättebra alternativ istället för att äta vanligt godis men jag undrar vad du tycker? Är det ett bra alternativ eller ska man helt enkelt skippa godis helt? Jag äter även vanligt godis, choklad, glass m.m men ibland kan det ju kännas bra att äta något nyttigt istället! 🙂

  Elsa 2015-04-18 12:08:01 http://ohras.blogg.se
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Jo men tycker du det är gott så kan du absolut äta det 🙂 Man måste få unna sig lite också! Kramis

   idawarg 2015-04-18 14:45:47
   Svara
 • Vilken otrolig karaktär du verkar ha! 🙂

  Mia Elisa 2015-04-18 10:27:54 http://miaelisa.blogg.se
  Svara
 • Har du något gott recept som innehåller jordärtsskocka att tipsa om?:)

  Evelina 2015-04-18 10:16:27
  Svara
 • Vad tycker du om träningsbälte vid träning med skivstång tänker mig främst vid benböj, marklyft osv? När bör en använda det? Kan det vara bra att ha om en har lite dålig rygg eller är det ännu viktigare i så fall att bara jobba helt naturligt utan tillsatt stöd?

  Evelina 2015-04-18 09:58:12
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Jag gillar det inte alls. Har man inte tillräckligt stark bål för att lyfta en viss vikt för att ryggen gör ont så ska man heller inte lyfta. Ska man inte tävla i styrkelyft finns det ju heller ingen anledning att utsätta kroppen för att lyfta så tungt om man har ont. Kramis

   idawarg 2015-04-18 14:50:31
   Svara
 • Hej! Hur mycket väger du och hur lång är du?

  Elin 2015-04-18 09:29:49
  Svara
 • Jag önskar jag kunde spara mitt men när jag köper något känner jag att jag måste äta upp allt på en gång för att bli av med det.. Ångest!!

  Mikaela 2015-04-18 09:28:51
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Ja du är inte ensam då de flesta är så. Min pojkvän blir galen på mig när jag köper choklad, tar en ruta och sedan lägger den på köksbordet. När han ser den slukar han hela och skyller på mig sedan 😀 haha

   idawarg 2015-04-18 14:54:55
   Svara
 • Intressant svar 🙂

  Elin 2015-04-18 09:12:17 http://elinbjorkander.se
  Svara
 • Jag är likadan. Sparade mitt påskgodis tills det möglade hemma när jag var liten. Har växt upp i ett hem där vi hade en hylla högst upp i skafferiet med gotterier och då fick man alltid fråga mamma om man fick ta och det fick man alltid, men det fanns där för alla och inget hemligt med det. Man kunde ta en eller ett par bitar när man var sugen efter maten och det spelade ingen roll vilken dag det var. Behövde aldrig vänta tills på en fredag och frossa i mig godis.

  pilla 2015-04-18 08:13:28 http://runwayp.com
  Svara
  • Svar på pillas kommentar.

   haha känner igen det där. Det är bra att kunna kontrollera sitt sug! ha en fin lördag. Kramis

   idawarg 2015-04-18 08:44:58
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind