Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INTERVALLER + CHOKLAD

löpning-1-ida-warglöpning-ida-warg-1löpträning-ida-warglöp-träning-ida-warg

Glad fredag mina älsklingar! Hoppas ni mår prima?! Jag är aspeppad på att det är fredag… eller jag är i och för sig aspeppad på alla dagar 😀 haha. I måndags sprang jag efter ett löppass som Jessica lagt upp till mig och jag höll på att dö! Det var så tungt! Igår var det dags för löpning igen, men jag hade träningsvärk i hela kroppen + att mina benhinnor var lite ömma så tänkte att jag bara skulle köra ett lätt intervallpass. Men under uppvärmningen bestämde jag mig ändå för att testa börja springa efter de tuffare intervallerna och springa dem så länga jag orkade. Jag vet inte vad som hände men samma intervaller som kändes så tunga i måndags kändes så lätta igår! Jag liksom bara flög fram! Efter 7,5 km var jag knappt anfådd. Sådan underbar känsla! Det måste ha varit chokladsmoothien med extra banan som jag drack innan som gjorde det! Så sjukt god så jag måste testa göra den hemma! Men i alla fall så tror jag dte får bli chokladdrinkar innan alla kommande löppass också eftersom detkändes som att det var min chokladdrink som sprang intervallerna åt mig 😀 Haha.

//English: Happy friday my sweeties! Hope you are all fine? This monday I run a schedule that my run coach Jessica gave to me. I was almost dying after because it was so hard! Yesterday I did the same program schedule and this time it was so easy. It almost felt that I was flying and after 7,5km I was not so tired. It must have been the chocolate smoothie with extra banan I had before! haha So tasty and I just have to try the recipe at home. But anyways I think I should drink a chocolate smoothie before every run session 😀 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Hur lång tid tog det för dig och få dem magrutorna du har idag? kan du visa lite exempel på hur du brukar äta under en hel dag?

  GAbriella 2015-04-25 19:00:15
  Svara
 • Har du inget bra tips på en bra ekologisk brun utan sol nu när man vill se lite fräsch ut inför våren. Solarium går helt bort utan vill ha ett enkelt snabbt och skonsamt sätt att se lite brun ut istället för att vara tok blek efter vintern!
  Kram+

  Lovisa 2015-04-17 21:57:02
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Jag brukar köra ekologisk spray tan. men nu har jag precis köpt rosenseriens brun utan sol som är eko. Ska testa den och se om den funkar 🙂

   idawarg 2015-04-18 08:45:47
   Svara
 • Åh vad härligt när benen bara flyger fram och man känner sig oövervinnerlig. Eller jag känner så vissa pass. Älskar den känslan.

  Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare 2015-04-17 20:08:50 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Har oxå ont i mina benhinnor, vad gör man åt det och när slutar det att göra ont? Har nyss införskaffat mig nya skor efter att jag fått hjälp på stadium osv, men gör fortfarande galet ont, kan de bero på att jag sprungit i gamla skor innan åh så sitter de fortfarande i? Gör ont bara jag stryker handen på smalbenet

  Johanna 2015-04-17 19:51:45
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Ja inflammationen går inte över bara för att du köper nya skor. har du redan fått den så måste du vila bort den. Såg du senaste avsnittet där jag intervjuar Jessica? Hon pratade just om benhinnor och lite olika tips på vad man kan tänka på. Du hittar avsnittet på min youtube. Glöm inte prenumerera 🙂 http://youtube.com/idawarg

   Kramis

   idawarg 2015-04-18 08:48:20
   Svara
 • Fasen vad skönt , vet själv känslan när man bara kan springa på hur lätt och länge slm helst! 🙂

  Emma 2015-04-17 19:25:32 http://emmasterner.forme.se/
  Svara
 • Men vad härlig du är!! Glad fredag på dig, Ida 🙂
  Förresten så kan jag verkligen inte se dina videos som du publicerar i Mikz-appen, men kanske är det bara jag som har det problemet? Ljud kommer, men bilden är alldeles svart. Synd, för du har ju börjat publicera en massa träningsvideos som jag gärna vill ta del av.

  linnéa 2015-04-17 18:25:56
  Svara
  • Svar på linnéas kommentar.

   Tack finis <3 <3 Men å vad konstigt? Ska fråga Mikz vad det betyder men antagligen är det någon inställning på din mobil? Kramis

   idawarg 2015-04-18 08:49:37
   Svara
 • Hahaha ja de va nog chokladen och bananen 😀

  Jessica 2015-04-17 16:59:22 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida, äter du fortfarande mer fett osv i maten för att få upp fettprocenten? för isåfall undrar jag hur de går nu när du springer så mycket, borde du inte gå ner mer i vikt då? Kram och tack för en grymt inspirerande och bra blogg!! 😀

  Elin 2015-04-17 15:41:53
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag gick upp ganska snabbt så nu har jag en bra vikt. Men äter ändå samma mängd extra fett i maten och speciellt nu när jag börjat springa så jag ska hålla mig kvar på denna vikten. 🙂

   idawarg 2015-04-18 08:51:08
   Svara
 • Skulle inte du kunna skriva ut hur dina löppass ser ut? Intervaller, distans osv.
  Springer själv rätt mycket å känner att jag behöver lite inspiration. Tack för en superblogg!

  Hanna 2015-04-17 14:48:28
  Svara
 • SOV GOTT, ORÄTTVISA JÄVLA VÄRLD..

  www.nouw.com/hanshen

  Hanna Wetterqvist 2015-04-17 13:10:26 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Vart kommer linnet ifrån? 🙂

  Josephine 2015-04-17 12:30:13
  Svara
 • Kan ni inte göra en kombinerad ”veckans utmaning” med Jessica. Hade varit kul att få en gästutmaning från en löpcoach 🙂

  Elin 2015-04-17 12:05:00 http://nouw.com/goodandgreen
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind