Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POLE DANCE FAIL

zara-2-ida-wargzara-ida-wargzara-1-ida-wargzara-flared-ida-wargzara-6-ida-warg

Trousers – Zara // Top – Gina

Hej älsklingar! Jag är på sådant jäkla shoppinghumör alltså. Vad gillar ni byxorna ovan? Jag älskar dem och toppen använder jag till allt! Mums! Nog om det, jag måste bara säga att min kropp är så galet stel! Först träningsvärk efter benpasset och nu efter gårdagens Pole Dance. Tyvärr har jag inte kunnat träna så mycket Pole de sensate året utan det har mer blivit 1 gång var 3:e vecka. Det är för att jag reser så mycket och det är svårt att träna pole utan en pole så att säga 😀 haha. Men igår var jag på StudioDQ och det var lika kul som vanligt! Nu ska jag försöka träna i alla fall en gång i veckan fram tills jag åker till Portugal om en månad. Eller förresten så finns det ju en Polestudio där nere så jag har bannemej inga ursäkter för att inte träna där heller! Haha. Så ni som hakar till Portugal får peppa mig eller kanske följa med själva och köra 🙂 Nej nu ska jag dra och träna lite på gymmet.

Vill ni se video från gårdagens träning då jag faller i backen så hittar ni den i min app i Mikz i inlägget ”Man kan inte alltid lyckas”. Ladda ner appen gratis HÄR.

//English: Hi sweeties! My body is so sore! First, muscle soreness after leg workout and now after yesterday’s pole dance. Unfortunately I have not been able to train as much Pole the last year. It’s because I travel so much and it is difficult to train pole without a pole 😀 haha. But yesterday I was at StudioDQ and it was just as fun as usual! Now I’ll try to work out once a week until I go to Portugal in may. Or… they have a Pole Studio so I have no excuses not to workout! Haha. Time to hit the gym for some more workout. If you want to se video on my pole dance fails I did yesterday, download my app in Mikz HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
 • Men jisses vilken snygg outfit, älskar den! 😀

  Elin 2015-04-19 09:07:56
  Svara
 • Hej! Jag väger 49 kg och är 169cm lång och skulle vilja gå upp tre kilo ungefär, har alldeles för tunn överkropp. Jag skulle kunna gå upp genom skräpmat och godis med vill inte det. Hur ska jag äta på en dag tycker du, har du ett tips på matschema och hur många kcal tror du ungefär jag behöver få i mig på en dag( går i gymnasiet)? jag tränar fotboll 4 ggr i veckan och sen tränar jag lite styrka och landsvägscykel max 1 gång i veckan. Är rädd att när jag väl gått upp tre kilo att jag fortsätter äta så att jag går upp i vikt och det vill jag verkligen inte.

  Ida 2015-04-17 12:47:44
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida! Du tränar massor och ska inte vara rädd för att gå upp i vikt. Vi är typ lika långa och jag väger 7kg mer än dig och jag är inte överviktig så ät på 🙂 Jag brukar lägga till riktigt smör och olja som olivolja, linfröolja, kokosolja mm i varje måltid. Ät bra mat regelbundet med protein, fett och kolhydrater och ät hellere lite för mycket än för lite. Kramis

   idawarg 2015-04-17 12:57:36
   Svara
 • Älskar dina outfit-bilder, supersnygga! Fortsätt gärna med det! 😀 Var kommer det superfina linnet från? Måste köpa ett likadant! 😀

  Sofia 2015-04-17 11:53:13
  Svara
 • Hej! Äter du 2 dl havregryn + 4 dl vatten? Är inte en normal portion 1 dl +2 dl vatten?

  Elin 2015-04-17 09:42:54
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ja det gör jag. En normal portion för mig är 2 dl haha. jag är en hungrig tjej och behöver mat 🙂

   idawarg 2015-04-17 11:37:49
   Svara
 • Hej Ida!

  Jag har en fråga till dig.
  Jag skulle vilja tappa fett nu på kroppen innan sommaren som många andra också vill haha. Mitt problem är bara att jag inte vill tappa min energi samtidigt då jag spelar fotboll på hög nivå. Jag är dock större, och har mer fett nu än vad jag haft någonsin haft tidigare vilket gör att jag känner mig så fruktansvärt obekväm. (Väger ca 59 kg och är 167 cm lång. Förut har jag vägt 54 och det har varit bra.) Vet inte riktigt varför det blivit så men jag tror att det beror på att jag varit skadad och sjuk mycket, samt att jag säkert ätit lika mycket trots icke existerande träning..
  Jag är duktig på att vara nyttig, och gillar nyttig mat, men mitt största problem är på helgerna då jag tänker att jag får unna mig. Tar jag då någonting onyttigt som exempelvis en kaka eller vad som helst så tänker jag att hela den dagen är förstörd och då kan jag vräka hur mycket som helst på kvällen. En dag kanske inte gör så mycket att göra så då jag tränar mycket fotboll samt kör styrketräning några dagar i veckan. Problemet blir då det blir så fre lör och söndag… Vet inte riktigt men jag har verkligen fått en obalans i allt.
  Blev lite virrigt här men jag undrar om du kan ge tips på sånt jag kan äta för att tappa fett samtidigt som jag kan bibehålla min energi?
  Samt kanske några tips på hur jag kanske skulle kunna tänka för att inte spåra med all mat så som jag gör..

  Tack för en bra blogg.
  Kram

  Karolina 2015-04-16 22:48:04
  Svara
  • Svar på Karolinas kommentar.

   Hej Karolina!
   Du ska inte skynda på någon viktnedgång då du absolut inte har någon övervikt. Sedan tränar du på elitnivå och behöver energi. Skippa istället alla sötsaker och försök bli av med sockerberoendet du verkar ha. Har skrivit flera inlägg med massa tips så sök på det längst upp till höger i bloggen. Ät bra nyttig mat som ger energi och träna regelbundet och stressa ingenting 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-17 11:46:50
   Svara
 • Hej Ida! Efter att jag börjat följa din kanal på mikz så har jag blivit intresserad av acai pulver och puré . Jag hörde att du gillade puré mer och sökte vart jag kunde hitta det. Hittade de endast på mathem där de fanns 2 olika märken. Brasfrut för 40kr och macacos för 120 kr när det båda innehöll 400g. Är det någon skillnad? Det är ju en enorm prisskillnad.
  Sen undrar jag hur många skålar 400g räcker till. Är de typ 4 st..?

  Sofia 2015-04-16 22:15:28
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia! Ja jag älskar Acai och gillar både pulver och fryst puré. Jag har ej testat Brasfrut men vet att många späder ut sin acai med ex vatten men det gör ej macacos. kan vara det. Kolla innehållsförteckningen 🙂 Jag använder alltid macacos och det brukar vara 5 portioner i varje paket. Kramis

   idawarg 2015-04-17 11:49:24
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    vad är det då för skillnad på puré och pulver? är pulver lika gott och nyttigt som purén?? 🙂 för pulvret är mycket billigare
    kram!

    Sofia 2015-04-18 11:51:29
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

     Näringsmässigt så ska det inte vara så stor skillnad så skillnaden är nog mest att puré är puré och pulver är pulver 🙂 Kramis

     idawarg 2015-04-18 14:48:11
     Svara
     • Svar på idawargs kommentar.

      Tack så mycket för snabba svar! jag hittar bara purén på mathem.se så jag funderar på att testa pulver först. finns det något märke du föredrar? 🙂 eller om det finns något som du vet inte är särsklilt bra.
      kram 🙂

      Sofia 2015-04-19 16:22:26
      Svara
      • Svar på Sofias kommentar.

       Så lite. Pulver går också toppen. Vill du göra en acai bowl så blir det grymt om du även använder frysta blåbär till acai pulvret och bananen 🙂 Ja Macacos kommer snart ut med en som är helt fri från gift. Många sprayar acaien med gift innan den torkas men inte macacos. Kolla deras hemsida för att se vart man kan köpa det (vet att det är helt nytt) Kramis

       idawarg 2015-04-20 08:05:00
       Svara
 • Gudars vad fina kläderna är!!! Så himla snyggt!:D

  Johanna 2015-04-16 21:10:29
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga till dig, jag skulle vilja gå ner 3 kg men har väldigt svårt att görpa det även fast jag tränar hård löpning 5-6 dagar i veckan plus en dag styrketräning. JAg äter också nyttigt, äter något gott/kaka ca 2 gånger i veckan. Kan det bero på att jag väger rätt lite ca 51 kg till mina 164 cm?
  En matdag i mitt liv kan se ut såhär

  0,75 dl havregryn+1.5 dl vatten med lingonsylt och mjölk.
  Spröbakad fisk med en potatis och lite sås.
  En macka med mjölk”
  Vegetarisk lasange med sallad.
  En smoothie av blåbär och yoghurt.

  Elin 2015-04-16 20:51:20
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin! Det var tråkigt att höra. Du äväger redan lite och ska inte gå ner något mer. Det är inte hälsosamt för din kropp. Jag är typ lika lång som dig men väger 5 kg mer och försöker gå upp ytterligare något kilo. Du tränar mycket och behöver äta och det låter redan som du äter för lite. Det kan skada din kropp. Ta hand om dig! Kram Ida

   idawarg 2015-04-16 20:54:17
   Svara
 • Oj vilka coola byxor, vilket material är dom i?

  Marielle 2015-04-16 20:44:40
  Svara
 • Khaleesi!

  Alexx 2015-04-16 20:36:43
  Svara
 • SÅ himla fin, härlig och naturlig på sista bilden! Girl crush deluxe! (Och gööööörsnygga byxor!)

  Matilda 2015-04-16 20:04:20
  Svara
 • SÅ snyggt!! Kul att bli inspirerad utav mer än bara träning 🙂
  Xx/ www.nouw.com/lisabengtsson

  Lisa 2015-04-16 19:55:14 http://nouw.com/lisabengtsson
  Svara
 • Toppen är grymt snygg! 🙂

  Johanna 2015-04-16 19:33:26 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Snyggt linne! Coola brallor 😀

  Jessica 2015-04-16 18:36:46 http://lifetale.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind