Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄVLING – VINN KLÄDER OCH SKOR FRÅN NIKE!

nike-ida-warg

Sweater – HERE // Tights – HERE 

Vänner nu kommer världens grymmaste tävling. Jag ska ju springa Nikes lopp den 27 juni och hoppas ni kan delta i mitt lag #teamstadium. Det är nämligen så att jag kommer tävla ut 5 stycken Nike-kit inklusive skor till 5 personer i #teamstadium.

Hur går tävlingen till? När du anmält dig till loppet och #teamstadium den 27 juni får du en bild. Den ska du ladda upp på din instagram och sen:

1. Tagga #teamstadium.

2. Följa @stadium_jointhemovemnet på instagram.

3. Skriv en motivering varför just du ska vinna under bilden på instagram.

Så vad väntar ni på? In och anmäl er till loppet och laget #teamstadium HÄR.

OBS! Tävlingen pågår till 24 april!

//English: Sorry, this is a swedish competition.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • […] Tights – HERE // Tröja – Den får man om man anmäler sig till Nikes lopp 27 juni och anmäler sig till mitt #teamstadium. Läs mer om hur ni anmäler er HÄR. […]

  ImActive.se - Ida Warg 2015-05-07 07:04:07 http://idawarg.wearecube.se/2015/05/07/traningsvark-och-ryggpass/
  Svara
 • Åh vad roligt! Får se om jag vågar anmäla mig.
  Jag har en fråga angående wargrun. Jag skulle börja vecka 4 idag men fick en så pass starkt huggande smärta i vänster fot och lår. Jag har problem med min högerfot men har lyckats springa trots det. Det här var en annan sorts smärta. Frågan är om man kan springa vecka 5 om man t.ex. bara sprungit två pass vecka 4? Eller ska jag springa om vecka 4 nästa vecka?

  Linnéa 2015-04-15 16:03:51
  Svara
 • Kul! Var ska man skriva motiveringen? Här eller under bilden på instagram?

  Maja 2015-04-15 15:11:29
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Ja så kul 🙂 Skriv motiveringen här 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-15 15:33:25
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Hej igen Ida,
    Motivering:

    Direkt jag såg detta inlägg så tänkte jag – nej nu är det ta mig tusan dags! – och så anmälde jag mig direkt till mitt första springlopp någonsin, på 10 km dessutom! Jag har funderat en längre tid på att anmäla mig till ett springlopp, men inte riktigt vågat eftersom jag hatar att vara dålig på saker. Springlopp som dessa går inte att vinna (som nybörjare) så nu gäller det att sätta huvudet på prov och tävla mot mig själv och ingen annan. Jag har ingen gråthistoria att skryta med, utan detta skulle bara göra mig så otroligt glad! Inte förrän nu, 28 år gammal, har jag börjat hitta motivation och glädje i att springa och gå på gym. Så kort och gott – detta skulle göra mig jätteglad och än mer motiverad att fortsätta framåt på den hälsosamma väg jag påbörjat!

    Maja 2015-04-15 19:44:47
    Svara
    • Svar på Majas kommentar.

     Tack Maja och grym motivering. Nu fick jag andra bud här och det är att motiveringen ska upp på instagram under din post. Men det går ju att lägga till i efterhand så lägg in motiveringen där också och lycka till 🙂 Kramis

     idawarg 2015-04-15 20:49:47
     Svara
     • Svar på idawargs kommentar.

      Hej igen Ida. När kommer vinnarna utses, eller har jag kanske missat det? Sker det i bloggen eller på Instagram?

      Förövrigt väldigt bra blogg, jag följer dig varje dag genom Bloglovin. Keep up the good work 🙂

      Maja 2015-04-29 07:56:30
      Svara
 • UTSETT 4 KÄNDISAR SOM ALLTID BÄR DE SNYGGASTE SMINKNINGARNA!
  www.nouw.com/hanshen

  Hanna Wetterqvist 2015-04-15 14:20:09 http://nouw.se/hanshen
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind