Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÅRFÖRTJOCKNING

före-efter-hårrapunzel-ida-wargrapunzel-5-ida-wargrapunzel-1-ida-warg

 

God morgon mina älsklingar! Igår var jag hos Rapunzel och fixade mitt hår fint och jag blev så himla nöjd! För 1,5 år sedan hade jag tjockt, superlångt blont hår naturligt. Men vad hände? JO jag fick för mig att jag skulle bli rödhårig! ÅÅÅ påminn mig om att aldrig göra om det! Inte för att det inte var fint utan för att det har varit så galet svårt att få ur de röda pigmenten ur håret. Efter ett antal blekingar, sol, saltvatten mm. så är mitt hår kaos. Jag har tjockt hår till axlarna men sedan är det slitet och tunnt så jag hade 2 alternativ… klippa av det vid axlarna eller förtjocka det. Självklart valde jag förtjockning. Det räckte med att sätta i 40gram hår och nu är det som nytt. Denna gången testade jag tejp då jag tror det kommer vara skonsammare för mitt hår. Visst blev det fint? 🙂 Puss, I

//Englsih: Good morning my sweethearts! I was at Rapunzel yesterday to fix my hair and Im so happy! About 1,5 year ago I had thick, long blond hair naturally but then I colored my hair red and it became so worn when I was going to be blonde again. Remind me to never do it again!  I have thick hair to his shoulders but then it is worn and thin so I had 2 options … cutting it at the shoulders or thicken it. Obviously, I chose thickening. It was enough to put in 40gram hair and now it’s like new. This time I tested tape then I think it will be less damaging to my hair. Do you like it? Love, I

(Inlägg i samarbete med Rapunzel)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
35kommentarer
 • Snyggt blev det! Tänkte göra samma med mitt hår. Men vad kostar en sån hårförtjockning med ca 40 tape extentions? 🙂

  Ida 2016-10-14 20:52:35
  Svara
 • Vad kostar det att göra en förtjockning? Visst är det billigare än förlängning? Superfint blev det iallafall!! 🙂

  L 2015-04-26 11:21:09
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   ja allt beror ju på hur mycket hår du vill sätta i. Jag betalade 4000kr med förtjockning och fägring så vet inte vad enbart förtjockningen kostar.

   idawarg 2015-04-26 11:38:46
   Svara
 • Fina du, Ida! Och din klänning likaså. 😀

  linnéa 2015-04-15 22:24:35
  Svara
 • Supertjusigt! Men du, har du en tatuerad dubbelgångare tro? Spana in denna tjej, tyckte ni va lika 🙂 https://instagram.com/p/w84zXUPWuO/

  Mona 2015-04-15 21:43:09
  Svara
 • Tror du hade varit galet fierce i hår som slutar vid nyckelbenen dock! 🙂 Men detta är med fint! 🙂

  Johanna 2015-04-15 21:04:02 http://doowop.blogg.se
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Å tack 🙂 Du anar inte hur nära jag har varit att klippa av. Jag kommer älska det i ca 1 månad innan jag vill ha tillbaka mitt långa hår. Haha jag känner mig själv 😀

   idawarg 2015-04-16 08:01:37
   Svara
 • Vilken söt klänning, var är den ifrån? 😀

  Maria 2015-04-15 18:21:20 http://nouw.com/HallonMia
  Svara
 • Himla fint!

  Jessica 2015-04-15 17:16:36 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag är en tjej på 18 år, fyller 19. Jag har alltid tränat, hela mitt liv i stort sätt. Från 4 års ålder till 17 års ålder spelade jag basket på en hög nivå. Jag tränar just nu gym och cardio åtta gånger i veckan. Så träningen har jag inte problem med, utan det är med maten. Jag har just nu ett kostschema jag äter utifrån vilket är; frukost blir det en smoothie sedan äter jag lunch, kyckling/fisk och grönsaker, mellanmål blir oftast kvarg och middag är samma som lunchen. Men jag har ett stort problem, även hur mycket motivation jag har för att gå ner i vikt kan jag inte sluta äta sötsaker. Jag har ett sådant sötsug och det är nästan sjukt. En svaghet jag har är att jag jobbar på ett café och kan lätt äta någon bulle när jag jobbar, vilket är varannan helg så det är ändå ok. Men på vardagar är det jobbigt, jag kan äta något choklad och tycka det är gott men efteråt får jag så dåligt samvete och bryter ihop.

  Jag ska ta studenten den 5 juni och vill komma iform tills dess, men även behålla formen. Jag är en träningsmänniska men har svårt med maten. Har du något tips för att godissuget ska bort?

  Tack på förhand!

  Nathalie 2015-04-15 16:50:25 http://nathalieschiller.blogg.se
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Jag har skrivit flera inlägg om att bli av med sötsuget här i bloggen så sök på det längst upp till höger så hittar du massa bra tips 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-15 20:52:25
   Svara
 • Så var det för mig också. Färgat håret mörkbrunt i varma toner, mot det röda alltså, i säkert 10 år. Fick sen för mig att bli blond. 1 år tog det innan håret var blekt! Blekte folieslingor var sjätte vecka men fan vad det satt i håret närmast nacken… Och ja, håret blev aldrig riktigt blint utan hela tiden lite åt det pissgula hållet. Rött alltså, det är starka grejer det 😉

  petra 2015-04-15 14:20:32
  Svara
 • Jag har också slitit sönder mitt hår, men börjat återfå lite kvalité nu, men har du ngt tips för att få det att växa ännu lite mer eller bli ännu starkare? Kosttillskott, ngn särskild typ av mat osv? Kram:)

  Anonym 2015-04-15 11:32:19
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Ja att ha balans i vitaminer/mineraler hjälper verkligen! Bäst är att kolla vilka brister du har och ställa allt till rätta. Annars funkat en multivitamin –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/multivitamin-201.html och multimineral –> http://www.vitamera.se/ref/idawarg/multimineral-190.html bra 🙂

   idawarg 2015-04-15 11:40:55
   Svara
 • Åh, vad fint det blev! 🙂
  http://liisalindstrom.blogg.se/

  Liisa 2015-04-15 11:07:32 http://liisalindstrom.blogg.se/
  Svara
 • åt du riesen chokladen?

  dani 2015-04-15 11:02:26
  Svara
 • Så himla fint!!!
  Xx/ http://nouw.com/lisabengtsson

  Lisa 2015-04-15 10:00:34 http://nouw.com/lisabengtsson
  Svara
 • Woow så snyggt,ser ju helt naturligt ut 😀

  Camilla 33 år och 10 barnsmamma 2015-04-15 09:29:12 http://minstorafamilj.vimedbarn.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag verkligen älskar din blogg, du inspirierar mig så sjukt mycket och du är verkligen så grym!!
  Jag har märkt att du går till en naprapat och jag tänkte bara fråga vad är skillnaden mellan en naprapat och kiropraktor? Har nämnligen ont vid ländryggen och jag känner att det låser sig. Jag är en tjej som har tränat styrketräning ganska tungt och nu har jag börjat på crossfit. Har försökt träna nedre ryggen för att jag trodde att besväret skulle försvinna men det har det inte gjort. Ska jag gå till en kiropraktor eller till en naprapat?

  Tacksam för svar!

  Kajsa 2015-04-15 08:30:07
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Hej Kajsa och tack snälla 🙂 Jag har gått hos båda och båda är bra. Jag föredrar dock naprapat då de inte bara knäcker utan masserar även vilket jag behöver. Lycka till! KRamis

   idawarg 2015-04-15 08:33:59
   Svara
 • Alltså det ser så vackert ut, så grymt fint att jag blir sugen direkt. Men jag vågar inte, för jag vill inte fröstöra mitt hår mer än vad det typ redan är. Måste få friskare hår och sen vill jag prova Haribrust men även hairtalk. Kan du något om dessa tabletter och förlängning?

  Diana D (La Madre) 2015-04-15 08:19:40 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara
  • Svar på Diana D (La Madre)s kommentar.

   Men tack! Jag är verkligen supernöjd. Mitt hår just nu är väldigt slitet och jag var tveksam om jag skulle sättai men det här med tejp tror jag kommer vara så mycket mer skonsamt på mitt hår än kreatin. Den här tejpen är samma som hairtalk. Angående tableterna så vet jag inte mycket om märket. Är det ekologiskt? Det innehåller ju säkert bara vitaminer och mineraler så du kan säkert hitta en liknande i hålsokostaffären som är ekologisk 🙂

   idawarg 2015-04-15 08:32:37
   Svara
 • Hej Ida!
  JAg tycker att du har en superbra blogg som verkligen ger mig suget till att träna. Jag är 13 år vilket betyder att an precis får börja gå till gymmet i en vuxens sällskap, men vad tycker du att man kan göra för övningar. Ja är ganska otränad, men vill verkligen känna mig stark.
  Tack på förhand

  Anonym 2015-04-15 08:18:02
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej och tack snälla vad kul att höra 🙂 <3 Kul att du ska börja på gym! Jag rekommenderar att börja med basövningar utan vikt som squats, utfall, armhävningar, crunches mm och testa runt lite på makinerna med låga vikter för att öva upp tekniken. Kramis

   idawarg 2015-04-15 08:21:08
   Svara
 • Så otroligt snyggt blev det!! <3
  Hur länge håller det när man använder tejp?

  Den Svenska Drömmen 2015-04-15 08:05:55 http://caroline.vimedbarn.se
  Svara
  • Svar på Den Svenska Drömmens kommentar.

   Tack snälla 🙂 <3 Det är bra om man går var 6e vecka. Men nästa gång jag går dit så tar de ur tejpen och sätter om samma så man kan återanvända håret 🙂

   idawarg 2015-04-15 08:22:03
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind