Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEMMATRÄNING

hängslebyxor-skinn-ida-wargskinn-hängslebyxor-ida-warghängslebyxor-ida-warg

Trousers – HERE // Top – HERE // Skor – HERE

 Hej mina hjärtan! Det är måndag idag och jag är så taggad! Vad tycker ni om outfiten ovan? Jag var lite skeptisk först men jag måste säga att jag diggar den. Älskar den vita toppen och den är även så snygg till jeans! Idag har jag jobbat hemifrån hela förmiddagen och fixat blogginlägg mm för snart ska jag möta upp mitt filmteam för att spela in mer videos för Stadium och min youtubekanal. Ni följer väl den? Många av er frågar om övningar och träningspass ni kan göra både hemma och på gymmet och jag har massa övningar och helt färdiga pass där så prenumererar ni inte redan, gör det HÄR. Puss, I

//English: Hi my sweethearts! Do you like the outfit above? I just love it and the white top is also so nice to a pair of jeans! Today I´ve been working from home all morning and soon I will meet my filmteam to record new videos to my youtube channel for Stadium. I get so many questions about if I can show exercises or whole workouts and I just wnat to say, subscribe to my youtube channel! You will find both exercises and whole workouts there you can do at the gym or home. So if you don´t do it, subscribe on my youtube channel HERE. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Får man fråga vilket märke det är på hängselbyxorna? 🙂
  Kram

  Johanna 2015-04-14 23:12:09
  Svara
 • Super snyggt Ida!!! Riktigt roligt att få se dig i ”vanliga” kläder, du verkar ha grymt bra stil!

  Michelle 2015-04-14 09:44:56
  Svara
 • Älskar denna outfit, vill också ha de hängslebyxorna.. Apsnygga!
  Xx/ http://nouw.com/lisabengtsson

  Lisa 2015-04-13 19:35:32 http://nouw.com/lisabengtsson
  Svara
 • Jag kände inte ens igen dig på de här bilderna. Men riktigt snygga! Kram och ha en härlig start på veckan.

  Andrea

  http://rawness.se/blogg/fitfemme

  Andrea Grünenfelder 2015-04-13 16:01:09 http://rawness.se/blogg/fitfemme
  Svara
 • Vi är fyra elever på Umeå Universitet som bedriver ett entreprenörsprojekt om att skapa en affärsidé. Vår produkt gör att du som tillverkar jucier och/eller smoothies kan behålla dess färg, smak samt hållbarhet mycket längre – helt utan tillsatser! För att förverkliga denna produkt behöver vi DIN hjälp med att besvara nedanstående frågor.

  Tack på förhand!

  https://docs.google.com/forms/d/1lrRqzKoFiatztfsejt7Yl2yTHGLtEaBz2bUK0Klyu94/viewform?usp=send_form

  Freschit 2015-04-13 15:32:23
  Svara
 • – 4 sekundsnabba och betydande sminktips som ger stor skillnad!

  http://nouw.com/hanshen/ytterligare-4-sekundsnabba-sminktips-18457267

  Hanna Wetterqvist 2015-04-13 15:00:19 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Ida! Vad roligt att du blandar in lite av din vardag och intresse för kläder! När man följer bloggen regelbundet så blir man såklart nyfiken på vem du är utanför gymmet också. Så det gillar jag starkt! Kanske en fråga på det också? Hur klär man en squat-rumpa med tillhörande lår? Jag tränar ordentligt och jag är så himla nöjd med är min squatrumpa. Kruxet är bara att jag känner mig lite som box ibland – särskilt under vintern med stora ulltröjor och trams. Jovisst är pennkjolar jätefint, men kan inte kila runt med det jämt eftersom jag cyklar överallt i stan! Tips? Nån annan?

  Mia 2015-04-13 13:59:18
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej finis och tack snälla vad kul att höra 🙂 Oh squat rumpa och tillhörande lår är ju så snyggt!! jag älskar vältränade i ben i jeans med någon sportig tröja till eller en tight kort klänning med strumpbyxor och boots. Mums vad snyggt 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-14 16:01:15
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind