Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ HUR MAN BLIR PIGGARE?

holistic-kosttillskott-question-answer

Hej Ida! Jag har en ganska kort fråga. Jag undrar om du har några tips för att man ska bli piggare, speciellt på mornarna? Samt hur du själv gör för att komma upp ur sängen så tidigt? Känner du inte att du bara vill ligga kvar ?

SVAR: Alltså jag har blivit så sjukt morgonpigg efter jag fått en ny vitaminkur av min naturläkare. Jag studsar upp ur sängen vid 6-7 varje morgon och det har aldrig hänt tidigare! Jag tar tillskott av Vitamin-D, Vitamin-C, Chlorella, magnesium och Pollenzym för pollenallergin som annars gör mig otroligt trött. Det här är en specialanpassad kur för mig och mina brister så det behöver inte betyda att det hjälper för någon annan.

Dock vill jag bar tipsa er alla att ta Chlorellan. Jag älskar den och den har hjälpt mig med så mycket! Kommer skriva ett separat inlägg om den. Men är man osäker på vilka vitaminer och mineraler man har brist på så börja ta multivitamin, multimineral och chlorella. Har man pollenallergi kan jag verkligen rekommendera Pollenzym! Jag känner av allergin men inte lika mycket som vanligt och det ska bli bättre och bättre med tiden. Börja ta den några veckor innan pollensäsongen och ät den sedan regelbundet. Nästa år hoppas jag på ännu mindre symptom.

Sedan så är det regelbunden sömn som gäller. Försök lägga dig och gå upp samma tid varje dag och få minst 7-8 timmars sömn.

Kramis

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hello girl!
  Jag har en liten fråga, som jag tror att du om nån kan svara på! Förra våren när jag påbörjade ”Operation beach 2014” och gick ner 8 Kg (på 8 veckor, kanske inte jättehälsosamt, var inte överviktig innan utan bara lite pluffsig) så mådde jag rent av skit på insidan! Blev deprimerad och ledsen för saker som inte ens hade hänt, tänk pms konstant. Kan det vara så att det var att jag hade nån vitamin/mineral brist?

  Har nämligen börjat igen och vill inte det ska hända igen! Täcker dessa typ det normala man borde ha? KRAM

  Camilla 2015-04-15 08:03:46
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Hej Camilla! Det är inte bra att gå ner så snabbt och att du inte mådde bra beror nog mer på att du låg på ett för lågt underskott av energi. Istället för att köra stenhårt inför beachen varje år så rekommenderar jag att försöka hålla en hälsosam livsstil året om istället för en sakta och stabil viktnedgång. Så jag rekommenderara att strunta i att hetsträna nu inför beachen och påbörja en långsiktig plan nu istället med hälsosam mat och regelbunden träning. Kram Ida

   idawarg 2015-04-15 08:24:39
   Svara
 • Hej Ida!
  Du påminner ofta om att ta olika tillskott om man nu har brist på vitaminer och mineraler och att det då ska hjälpa en osv. Är väldigt nyfiken på att prova nu då jag själv känner mig trött och har problem med uppsvälld mage (cellenzym?). Men min fråga är, kan jag ta det även fast det inte är helt säkert att det är just det jag har problem med? Jag kanske liksom inte har brist på den vitaminen som jag tar extra av. Eller att jag tar cellenzym trots att det inte är det som är problemet till min uppsvällda mage. Är det ändå okej att ta alla tillskotten? Trots att de kanske inte behövs? Förstår du vad jag menar? Vitaminer känns väl egentligen svårt att ”överdosera” men skulle det på något sätt kunna ”skada” att ta dessa tillskott trots att jag inte är säker på att jag behöver just dem?

  Alice 2015-04-14 16:57:53
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hej Alice! Mycket bra frågor. Cellenzym kan du absolut ta då det bara är bra att de hjälper dig med nedbrytningen. Märker du ingen skillnad efter en månad så kan du ju bara sluta utan någon skada skedd. Angående vitaminer så kan det vara bra att ta en multivitamin och multimineral om du inte vet exakt vilka brister mm du har. Börjar du mixtra med en vitamin i taget så kan den slå ut en annan vitamin och skapa obalans men en multivitamin är redan perfekt sammansatt. Kramis

   idawarg 2015-04-14 19:28:53
   Svara
 • Du anar inte hur nyfiken jag blev nu. Naturläkare!? Vad innebär detta. Vad gör hen, vart hittade du hen. Berätta ALLT.

  Alexandra 2015-04-14 15:44:29 http://alexandrashealthworld.blogg.se
  Svara
 • Halloj!
  Tack för all inspiration du ger dagligen! Blir så sjukt sugen på att träna när jag läser din blogg (måste dock vänta på ”godkännande” då jag nyss fick barn) men promenader får duga för tillfället. 🙂
  En fråga bara, har du koll på om man får äta Chorella/pollenzym då man ammar? Skulle jag kunna börja med den senare nu, trots att säsongen redan kommit igång?

  Ha en härlig fortsatt dag i solen!
  /Annie

  Annie 2015-04-13 13:01:13
  Svara
 • Tar du dina magnesiumtabletter på morgonen eller kvällen? Har hört att man ska ta på kvällen….

  Martina 2015-04-12 18:26:06
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga.
  Jag har under vintern ätit kortisonmedicin och det har i sin tur lett till att jag har ätit mer. Men jag älskar mat och äter bra mängder, det vet jag. Men problemet är att jag har samlat på mig fett på bl.a magen, armar och baksida lår (under rumpan), vilket jag inte önskat…
  Har du någon bra övning/ tips på något bra sätt att få bort fettet? Alltså slimma lite 😉
  Din blogg äger bara så du vet! Bästa som finns att läsa den varje dag! 😀

  Signe 2015-04-12 16:12:24
  Svara
  • Svar på Signes kommentar.

   Hej Signe och tack snälla vad glad jag blir 🙂 Tyvärr går det inte att punktförbränna och kosten kommer vara A-O för att slimma till. Kör styrketräning + vardagsmotion + häslosam kost så kommer du få en hälsosam kropp 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-12 19:13:03
   Svara
 • Har insett hur värdelös jag är på chins/pullups utan vikt hjälp. Vill verkligen klara åt minstonde någon. Har du tips på hur jag ska jobba upp styrkan så jag orkar? Klarar med vikthjälp på gymmet men hemma med min stång klarar jag ingen..

  Ellen Schutz 2015-04-12 15:22:15 http://www.eschutz.se
  Svara
  • Svar på Ellen Schutzs kommentar.

   Hej Ellen! Det är en tuff övning och jag har kämpat med den i många år. På min youtube http://youtube.com/idawarg så hittar du en video med mina bästa tips. Glöm inte att prenumerera 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-12 19:14:08
   Svara
 • LÄS OM HUR JAG GICK FRÅN DEN VÄRSTA PERIODEN I MITT LIV TILL ATT NU STÅ PÅ BENEN OCH MÅ BRA!
  WWW.NOUW.COM/HANSHEN

  hanna Wetterqvist 2015-04-12 14:54:12 http://nouw.com/hanshen
  Svara
 • Brukar du ta dina magnesiumtabletter på morgonen eller kvällen?

  Martina 2015-04-12 14:31:52 http://www.matochodla.blogspot.com
  Svara
 • Brukar du ta ditt magnesium på morgonen eller kvällen? Tar mina på kvällen, har hört att det ska vara bäst 😉

  Martina 2015-04-12 14:14:26 http://www.matochodla.blogspot.com
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en 15 årig tjej som är 166 cm lång och väger ca 51-53 kg. Jag är inte överviktig, det vet jag. Men min mage är fortfarande uppsvälld och jag har fett på kroppen. Exempelvis har jag ”gäddhäng” vid armhålorna som jag stör mig på otroligt mycket. Min mage är inte platt osv. Jag har haft ätstörning och vägde 46 kg i januari. Men jag är fullt inställd på att äta mat(som jag inte har problem att äta då jag älskar det)(tvingade mig själv att inte äta även om jag ville)och så vill jag börja träna. Jag rider 4 dagar i veckan med alla stallsysslor då jag har en foderponny. Men jag vill fortfarande få lite mer muskler och få en platt mage. Jag har inga tillgångar till gym eller träningsgrejer men jag vill ändå träna. Jag har knä problem vilket gör att jag inte kan göra squats, knäböj eller springa. Jag tycker egentligen inte det är så kul att träna när jag är själv, men älskar att träna med en kompis. Så har du några tips på hur jag kan få platt mage och få bort fett på kroppen som inte behöver vara där och äta lite bättre. Har ingen hungerkänsla eller mättnadskänsla så jag vet inte hur jag ska äta heller… Jag tycker det är jättebra att du svarar på sådana kommentarer och hjälper dina läsare, tack så mycket<3 kramar

  Madde 2015-04-12 13:09:43
  Svara
  • Svar på Maddes kommentar.

   Hej Madde och tack för din kommentar och fina ord 🙂 <3 Vad kul att höra att du är bättre från din ätstörning och stark jobbat som lyckades ta dig ur den. Kolla mina recept här på bloggen eller ännu bättre i min app i Mikz där alla recept är samlade under R i menyn. ladda ner appen här http://getmikz.com/wargpower

   Sedan tycker jag du ska kolla in min youtube http://youtube.com/idawarg Där hittar du massa styrketräningspass du kan göra hemmma utan vikt. Bara att utmana en kompis på dem 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-12 19:18:27
   Svara
 • Hej Ida! Om man tar pollenenzym kan man ta vanliga allergitabletter också? Eller ska pollenenzymet fungera istället för tabletterna?

  Jennie 2015-04-12 12:14:01
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Med pollenzym är det meningen att allergin ska bli bättre men det är en långvarig behandling. man ska helst börja några veckor innan säsong och sedan äta regelbundet och förhoppningsvis blir det bättre år för år. Vanliga allergi mediciner är en kortvarig lösning som gör det bättre för tillfället. jag gillar inte alls vanliga mediciner utan kör bara Pollenzym och har faktiskt ej märkt av allergin så mycket i år ännu.

   idawarg 2015-04-12 19:04:34
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind