Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DENNA VECKANS #WARGPOWER

IMG_6179.JPGIMG_6182.JPGIMG_6181.JPG

If you want to follow anyone on the pics above you´ll find them in #wargpower on instagram.

God morgon vänner! Ni blir bara bättre och bättre på att ta snygga inspirerande bilder på instagram. När jag ska sitta och välja ut mina favoriter ur #wargpower är min favoritstund på hela veckan! Grymt jobbat med all träning denna veckan och till er som kör #wargrun vill jag bara säga sjukt bra jobbat! Hur går det för er? Imorgpn är det redan dags att gå in i vecka 4, wohoo. Till er som ännu inte hakat på så är det aldrig för sent. Man kan starta med vecka 1 imorgon om man vill. Själv kör jag på som bara den och är supertaggad på vecka 4! 🙂 Puss, I

//Good morning my sweethearts! I just love to watch all pics in #wargpower every week. You are so inspiring! Very good job with your training this week and for those of you who are running #wargrun. Tomorrow we start with week 4 but its not to late to join if you have´nt yet. You can start week 1 tomorrow if you want. Im super excited for week 4! Love, I

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida!
  Först vill jag tacka för en så inspirerande blogg, tycker verkligen du är så j*vla grym! Wow!

  Nu är det så att jag har bestämt mig för att börja träna mer, för att må bra o få en sund kropp. Och jag undrar vad jag ska göra för övningar för att ”bränna fett” eller vad man ska säga. Det är nämligen så att jag har fått massa bra övningar på att bygga muskler men samtidigt vill jag ju bränna lite också +få bättre kondition.

  Så hade vart supertacksam om du kunde ge några bra fettförbrännande övningar! Även lite hur jag ska tänka när de gäller mat, vill gärna hålla en bra kost!

  Tack på förhand o massa kramar!

  Vendela 2015-04-12 22:49:21
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag vill gärna springa med teamStadium i nike women 10k men är det fullt? Jag förstår inte om ska välja att springa med ett lag eller välja att springa själv och sen skriva in teamstadium? 🙂 är så peppad på att springa med er! Stora kramar!

  Sofia 2015-04-12 22:20:47 http://www.grranath.blogg.se
  Svara
 • Glömde att fråga detta i min tidigare kommentar, men ska man vara uppvärmd innan man kör yoga?

  johanna 2015-04-12 11:18:32
  Svara
 • Hej ida! Jag läste i nåt av dina senaste inlägg att du gillar att ta stretch i ett eget pass, värmer du upp då innan? Och i så fall hur länge? 🙂

  Måste även tillägga att du är en stor inspiration!!

  johanna 2015-04-12 11:01:58
  Svara
 • Härliga instagrambilder! Hur gör man om man vill vara med?

  Hanna - Min väg till en starkare och bättre löpare 2015-04-12 10:48:57 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind