Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOD MORGON LÖRDAG

orange-tröja-1-ida-warg orange-tröja-2-ida-warg orange-tröja-ida-warg

Sweater – H&M // White boyfriend jeans – Zara

God morgon älsklingar! Hoppas ni har sovit gott? Ska snart möta upp 2 polare på gymmet. Jag ska själv inte träna så mycket utan kör lite rehab, rullning och stretch. Jag kör ju yoga varje morgon men känner ändå att jag behöver lägga fokus på stretch på vissa områden lite extra. Gillar inte att stretcha efter träningen då kroppen både är för varm och sedan så är ju musklerna spända och trötta efter träning. Jag tycker alltid man får bäst effekt av att ta stretch i ett enskilt pass. Gillar ni bilderna ovan förresten? Jag bara älskar tröjan!!! Jag kommer börja lägga upp lite mer vanliga kläder lite då och då i bloggen. Vi alla måste ju utvecklas och jag har även ett stort intresse för kläder som säkert de flesta tjejer har 😀 haha så jag tänkte att ni skulle uppskatta det? Puss, I

//English: Good morning sweethearts! Hope you slept well? Will soon meet 2 friends at the gym. Will not train today but I will do some rehab and stretch. I do yoga every morning but I need to put some more focus on some parts of my body. I dont like to stretch after workout because Im to warm and stiff/tired in my muscles and I think its more effective if you´re not. Do you like the pics above? I just love the orange sweater!!! I will start to post more ”regular” clothes here in my blog. Hope you like it? Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • tips om löpnig på min blogg!! in och kika för massa bra träningstips!:) läs även om mitt samarbete med Budo&fitness! kramis:)

  www.nouw.com/mylo
  www.nouw.com/mylo

  mylo 2015-04-11 17:01:16 http://www.nouw.com/mylo
  Svara
 • Hej fina Ida, jag funderar på att börja varje morgon med ett 10-15 minuters stretch/yogapass. Har hört att man inte ska stretcha om man inte har värmt upp först för att man kan skada sig, stämmer det? Eller är det bara att börja sträcka ut sig? 😉 (tänkte på det med tanke på det du skrev ovan om att du inte gillade att stretcha när du var för varm 🙂 ) Och OM man nu måste värma upp innan, hur ska man göra det? Förslag på snabbt och enkelt sätt att värma upp/förbereda sig inför ett stretchpass på morgonen eller kvällen? Tusen tack på förhand och tack för all inspiration du ger! <3

  Nina 2015-04-11 15:24:06
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Nej man behöver inte men se till attha på dig varma kläder och gå sakta fram och lyssna på kroppen. Vill du värma upp så kör ca 5 min jogg, crosstrainer eller hopp. Kramis

   idawarg 2015-04-11 21:59:39
   Svara
 • Jaa fortsätt med klädinlägg! 🙂 Superfin är du på bilderna också!

  Emelie 2015-04-11 13:42:57
  Svara
 • Jätte fina bilder

  Marita 2015-04-11 13:23:21
  Svara
 • hej Ida! Jag har precis anmält mig till Stockholms halvmara i September. Har sprungit lite innan men skulle vilja ha tips på hur man bör träna inför det. Hur ofta behöver man springa? Vad för typ av styrka är bra att komplettera med?
  Tack för superinspirerande blogg:)
  KRAM!

  Elin 2015-04-11 12:37:48
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej fina du! Mer löptips kommer då jag ska träffa en löpcoach till vecakn så håll koll 🙂

   idawarg 2015-04-11 21:56:52
   Svara
 • Sista bilden… Helvete vad snygg! Hoppas du får en underbar dag! <3

  emma 2015-04-11 09:17:45
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en ganska kort fråga. Jag undrar om du har några tips för att man ska bli piggare, speciellt på mornarna? Samt hur du själv gör för att komma upp ur sängen så tidigt? Känner du inte att du bara vill ligga kvar ?

  Evelina 2015-04-11 08:56:14
  Svara
  • Svar på Evelinas kommentar.

   Hej Evelina! Jag svarar på din kommentar i ett inlägg då många undrar samma 🙂 Ha en fin dag! Kramis

   idawarg 2015-04-11 09:59:07
   Svara
 • Hej Ida! Jag har nyligen börjat köra bodypump ett par gångerna veckan. Tidigare har jag nästan enbart kört konditionspass men känner nu att jag vill få starkare muskler. Men hur bra är bodypump? Jag har hört att det knappt ger några resultat, det är visserligen väldigt roligt men jag är ju ute efter lite resultat.

  Lina 2015-04-11 08:38:16
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina! Vad kul att du gillar att träna. Det beror helt på vad du har för mål med din träning. Har du aldrig styrketränat kan bodypump göra dig starkare till en början. Dock måste man vara noga med teknik så man inte skadar sig. Ska man bygga muskler så rekommenderar jag att träna styrka själv eller med PT i gymmet. Det är det absolut bästa, men har man ej koll på övningarna själv eller ej möjlighet till PT kan bodypump vara en bra början. Kramis

   idawarg 2015-04-11 09:06:13
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind