Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RE:ACTIVATE – LÄMNA DINA GAMLA SKOR OCH FÅ 200KR RABATT

RUN_v15_reactivate_0074_01

(Inlägg i samarbete med Stadium)

Jag måste bara tips om en grym grej som Stadium startade idag. De kallat det för Re:activate och det betyder att man kan lämna in sina gamla skor och få 200kr rabatt när du köper ett par nya för minst 699kr. De aktiverar de gamla igen genom att dela ut dem till behövande i samarbete med Human Bridge. Hur grymt är inte det? Läs mer om det HÄR.

//English: Sorry, its a swedish offer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Superbra erbjuande.

  Men… blir så ledsen när jag läser Viktorias kommentar. För 65 kg till 177 cm är INTE för mycket. Särskilt om du tränar. Så släng vågen, satsa på träning du gillar, bra mat som är packad med rätt energi och unna dig onyttigt någon gång ibland (om du gillar det).

  Hitta andra mål än viktmål, med träningen menar jag. Och gläds över varje litet framsteg på väg mot de målen. då kommer du både må fab och se fab ut. Sträck på dig och bak med axlarna, det är snyggt med långa, stolta tjejer!!!

  /från en annan lång tjej

  Långis 2015-04-10 20:48:09
  Svara
 • Så grymt bra grej, ska gå och lämna in ett par skor och haffa mig ett par nya som jag har spanat in sååå länge idag! 😀 detta kom väldigt lägligt!
  Har för övrigt kört tre varv av veckans wargrun nu men kan mycket väl bli ett till bara för att det är så kul… hihi! Ha en underbar fredag 😀

  Maria 2015-04-10 09:48:49
  Svara
 • Det är skitbra verkligen!

  Andrea Leijon 2015-04-09 14:09:47 http://nouw.se/andreatherese
  Svara
 • FETT ERBJUDANDE!

  Hanna Wetterqvist 2015-04-09 10:58:25 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en 17 årig tjej från finland. Du är väldigt inspirerande och din blogg är super! Jag skulle behöva några tips. Jag har alltid känt mig stor. Jag har aldrig varit överviktig men jag är ganska lång (177 cm). Förra sommaren bestämde jag mig att gå ner i vikt. Från 66kg till 55kg. Jag var så stolt över mig själv när jag lyckats tappa vikten. Kände mig så himla vacker! Jag tränade och åt väldigt nyttig mat. Jag var sällan söt sugen om och om jag var kunde jag alltid kontrollera det.
  Nu på våren har jag tappat kontrollen över kosten. Det har gått nåstan 5 veckor och jag har inte lyckats börja äta nyttigt igen. Jag är så sur och besviken på mig själv. Har märkt att vikten börjar komma tillbaka och vågar inte därför ens gå på vågen.

  Hur får jag motivationen att äta bra igen? Och hur lyckas jag gå ner i vikt igen och hålla vikten? Vad borde man tänka när man nått sitt mål?

  Förlåt att det blev så långt men behöver faktiskt råd. Tack i förhand och många kramar <3 Du är grym!

  Viktoria 2015-04-09 10:58:07
  Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Mitt tips till dig Viktoria, trotts att jag inte är Ida.

   Ät dig mätt 3-5 ggr om dagen med extremt proteinrik mat och med låg mängd både kolhydrat och fett. Kolhydrater med lågt gykemiskt index är att föredra och söker du sött, prova sötpotatis.

   Köp mörk choklad och unna dig choklad efter lunchen på helgen och direkt efter din träning så ska du se att det finns möjlighet för sånt också. Bara inte varje dag och inte utan att det har gynnsamma effekter på träningen, kanske en god smoothie och en halv mörk choklad ute i gräset eller i soffan när du precis kommit hem låter najs?

   Mitt bästa tips för sötsug är dock sötpotatis som kolhydratkälla i maten, söt och god och stillar suget en aning. Att dessutom äta sig mätt på en högre mängd protein är fantastiskt för i samband med träning så är magrutorna där rätt fort, om man vill dvs 😉

   Det är alltid jobbigt att skära ner på vikten men bästa tipset jag kan ge där är att vara konsekvent och ta vikten genom stavgång eller långa halvtunga promenader på förmiddagen innan mat, för att sen äta proteintätt för att behålla muskulaturen. Det är tungt men går faktiskt 🙂

   Sen när man når sitt mål går det faktiskt att fuska lite någon dag, vi kör 3 veckor bulk och 2 veckor deff – dvs 3 veckor där man får fuska 1-2 ggr i veckan och 2 veckor där det är absolut supernoga med kosten, händer något speciellt under en deff-vecka så kan man absolut hoppa på det, men då hoppar man över en fuskmåltid första bulkveckan också.

   Våga ställ dig på vågen och våga ät dig mätt varje måltid, se till att du alltid känner dig mätt så finns inget speciellt sötsug att få tag på.

   Förlåt om någon anser att jag inte ska lägga mig i, då ber jag om ursäkt och ber personen att låta bli att läsa helt enkelt.

   MVH
   Emanuel

   Emanuel 2015-07-12 20:37:37
   Svara
  • Svar på Viktorias kommentar.

   Hej och tack snälla! Det gäller att du hittar en livsstil som passar just dig och som är hållbar livet ut. Snabba lösningar är aldrig bra utan byt istället ut en sak i taget och fortsätt förbättra kost och träning. Att köra en superdiet + massa träning me en gång brukar aldrig hålla. Kolla in mina recept i min app för lite inspo och sedan försök få i träningen regelbundet. Kramis

   idawarg 2015-04-09 14:35:01
   Svara
 • Åh vad bra!!

  Anna 2015-04-09 10:47:30 http://annadalstrom.blogg.se
  Svara
 • Hur bra som helst!!

  Sandra 2015-04-09 08:22:34
  Svara
 • Visst är de bar?!!

  Jessica 2015-04-09 07:59:25 http://lifetale.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind