Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BENTRÄNING

benträning-5-ida-warg benträning-ida-warg-6benträning-5-ida-wargbenträning-4-ida-wargbenträning-1-ida-wargbenträning-ida-warg

I tisdags var jag på gymmet med min pojkvän Alexander och körde ben. Vi brukar träna ihop ibland vilket är kul men jag tycker lite synd om han. Haha. Jag kan bli lite aggresiv när jag tränar och speciellt när jag kör ben. Han gillar att prata eller kolla på mig när jag kör och det gillar inte jag 😀 Sedan gillar jag att vara effektiv och han är lite mer chill/seg så då kan jag bli lite irriterad. Stackaren! Haha men det går ju över så fort vi tränat klart så då får jag vara extra snäll efter. I alla fall så  är det ändå mysigt att kunna träna med sin pojkvän. Brukar ni träna själv eller tränar ni med kompis/partner?

//English: This tuesday I was at the gym with my boyfriend Alexander for a leg workout. We use to train together which is fun but sometimes I feel a bit sorry for him. Sometimes while training I can be a bit aggressive and  especially during leg workouts. haha. He likes to talk or look at me while exercising and I do not like it 😀 He is also a bit more chill and I I want everything to go efficiently so that makes me a bit  irritable. Haha but its still cosy to exercise with my boyfriend and Im extra nice to him after the workout instead. Do you use to train by yourself or are you training with a friend / partner?

LEG & BUTT WORKOUT

10 min crosstrainer as warm-up

10 front squats 30kg X 5

Superset: 12 hip lifts with barbell 60kg (pic. 3) + 20/side side walk with rubber band  X 4

Superset: 8 Leg press 140kg + 30 crunch on a half ball X 3

Superset: 15 leg extensions + 15 leg curl X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Hej ida! Tränar och tävlinglöpar seriöst, men jag skulle verkligen vilja utveckla min uthållighet. Jag tränar långdistans (15 km) en gång i vecklan. Intervaller 2-3, styrketräning en gång och 8-9 km 1-2 gånger i veckan. Jag tränar extremt höginsensivt under mina intervallpass och styrketräningen tränar jag också hårt, distanpassen brukar vara lite mer lågintensiva. Jag känner att jag tränar bra för att utvecklas men gör inte det, kan det vara någonting i min kost? Kan jag ha järnbrist? Kan jag börja äta järntabletter utan att jag vet om jag har järnbrist? Vet nämligen att det är vanligt för löpare i min ålder (15 år och tjej). Idag äter jag en muitivitamin om dagen men har inte märkt någon skillnad sedan jag började äta den.
  Min matdag kan se ut såhär
  Havregrynsgröt, lingonsylt och mjölk
  Kycklinggryta och ris
  En grovmacka och mjölk.
  Fiskgryta och potatis med sallad.
  Smoothie av yoghurt och bär.

  Elin 2015-04-11 18:00:19
  Svara
 • I am the exact same way when I train with my boyfriend. Especially during an intense workout like legs. I actually can get like that with anyone I’m working out with. I usually like to workout by myself during weights, but I like running with other people.

  Aubry

  aubryama.com

  Aubry 2015-04-11 00:26:12 http://aubryama.com
  Svara
 • Haha känner igen det där! Tränar också med min pojkvän ibland och han är också lite mer chill och jag går verkligen in för träningen fullt ut när jag är på gymmet. så känner igen det där att man blir lite irriterad om han ska börja hålla på med annat när jag vill träna. I början när vi tränade ihop så kunde han tro att jag var sur på honom när jag egentligen bara ville träna. Så nu har han lärt sig hur jag fungerar 😉

  Angelica 2015-04-10 08:29:00 http://www.lovebyagge.for.me
  Svara
 • hej Ida!

  Först vill jag tacka för en helt fantastiskt inspirerande blogg, så mycket tips, ärliga svar – blir så motiverad!
  Jag har tränat ett tag och har även tekniktränat med PT på gym. Men har en tendens att bygga muskler på låren mest framsidan. Fast jag för tillfället försöker svarva till min något platta rumpa, är nöjd med låt musklerna är svarvade nog 😉 har du tips? Hat hört att sumo squats är bättre än vanliga då? Tack!<3

  Hanna 2015-04-10 08:14:33
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Men tack finis vad glad jag blir <3 Ja det gäller att hitta de övningarna som du får kontakt med rumpa och baksida så inte framsidan tar över. Jag skrev ett inlägg för inte så länge sedan om just hitta kontakt med rumpan så sök högst upp till höger efter det så hittar du massa tips 🙂 Kramiis

   idawarg 2015-04-10 08:57:39
   Svara
 • För mig är det precis likadant. Jag vill köra mig grej och fokusera på miiiiiiin träning. Dessvärre behöver min sambo egentligen ganska mycket pushning och hjälp då han är relativt ny på gymmet.

  Amanda 2015-04-10 06:54:05
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Haha ja jag förstår vad du menar 🙂 man får vara glad att man kan dela träningsintresset i alla fall 🙂

   idawarg 2015-04-10 08:55:48
   Svara
 • Jag gymmar alltid med min sambo. Det är skitkul att ha en gemensam hobby. Och en spotter vid bänkpressen 😉

  Anna 2015-04-09 23:57:58
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en som alltid bra blogg. Har jag som nybörjare precis börjat löpträna m.h.a wargrun och tycker det är toppen men har tyvärr fått superont i mitt högra knä, det sitter på nedre delen av knäskålen mot höger sida och gör superont vid löpsteg eller hoppa på ett ben. Jag har fått skor utprovade som jag trivs med och vet att jag proneranar lite på den foten så har försökt tänka på det. Har du något tips på hur man återhämtar sig ? Jag är noga med upp/nedvarvning och streching med 🙂

  Madeleine 2015-04-09 21:21:59
  Svara
  • Svar på Madeleines kommentar.

   Jag skulle gå raa vägen till sjukgymnasten om jag var du. Då kan denna hjälpa dig med rehab så du blir bra så fort som möjligt 🙂 Kram Ida

   idawarg 2015-04-09 22:46:17
   Svara
 • har du någon bra spotify lista som du tycker om att springa till? eller några speciella låtar?:)

  Sofia 2015-04-09 20:59:46
  Svara
 • Hej!
  Supersnygga träningskläder. Vart kan man hitta dom?

  Linn 2015-04-09 20:24:03
  Svara
 • Hej Ida! Otroligt bra och inspirerande blogg du har 🙂
  Jag har en fråga när det gäller ben, om man vill ”bränna” fettet men samtidigt bygga muskler, hur gör jag då på bästa sätt och vilka övningar? känner mig helt lost.

  Moa 2015-04-09 20:00:09
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Det kan vara svårt och bäst att dela upp men styrketräning och bra mat är bästa kombon 🙂

   idawarg 2015-04-09 22:41:32
   Svara
 • Varifrån har du köpt din snygga topp?

  Rebecka 2015-04-09 19:41:29
  Svara
 • Hej ida!
  Jag vill verkligen göra squats men så fort jag gör det så får jag ont i knäna! Vad kan jag göra fel? Tycker det är en så himla bra övning och jag vill verkligen kunna göra den.

  Emma 2015-04-09 19:18:35
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   ja det är en bra övning. Tyvärr är det helt omöjligt att säga när jag inte kan se dig. Kolla med en sjukgymnast eller PT som kan hjälpa dig med tekniken 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-09 22:40:15
   Svara
 • Åh, vad fina bilder det var på slutet, supergulliga! 😀
  http://liisalindstrom.blogg.se/

  Liisa 2015-04-09 19:04:49 http://liisalindstrom.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar om man kan äta för mycket chiapudding? Haha jag älskar det! Blandar min chiapudding med havredryck och har frukt o bär till. Vill gärna äta det varje dag till frukost och även till kvällsmat. Tror du att det blir för mycket?
  Kram Jenny

  Jenny 2015-04-09 19:04:16
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Man kan äta för mycktet avv allt men 2 gånger om dagen går säkert bra. Men skulle rekommendera att variera mer så det inte blir 2 gånger o dagen varje dag 🙂 Kramis

   idawarg 2015-04-09 22:39:04
   Svara
 • Haha exakt så där är det när jag och min pojkvän tränar ihop!!

  vrncfit.se 2015-04-09 18:26:52 http://vrncfit.se
  Svara
 • hej! Kan du göra ett inlägg där du visar olika övningar man kan göra hemma själv utan några maskiner? Riktigt bra blogg har du:)

  Emilia 2015-04-09 18:21:05 http://nouw.se/emiliaculibrk
  Svara
  • Svar på Emilias kommentar.

   Tack fina du. Det finns redan massa videos med övningar på min youtube http://youtube.com/idawarg Kolla in dem 🙂 Fler kommer. Kramis

   idawarg 2015-04-09 22:37:15
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind