Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKAFFA BARN?

question answerSåg precis på din Mikz att medelåldern för första barnet på Östermalm är 38! Vill du ha barn? :) när skulle du kunna tänka dig att få barn i sådana fall och skulle du fortsätta blogga då/skulle du ändra något? (Hoppas på det såklart för du är en stor inspiration)! Kram!

SVAR: Ja den är hög här jag bor och därför känner jag mig absolut inte stressad alls. Hade jag bott kvar i Åmål där medelåldern för första barnet är betydligt lägre så kanske, men inte nu. Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt aldrig drömt om barn men suget kanske kommer? Haha. Jag tänker alltid att det som sker det sker. Skulle jag få barn så skulle jag absolut fortsätta blogga. Jag kommer blogga så länge ni vill och finns kvar här, med barn eller inte 🙂 Stor kram på dig!

//English: Question/answer in swedish. Use google translate. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej!
  Min mens försvann när jag började träna igen efter en skadeperiod, den har varit borta i snart ett halvår nu. Hur allvarligt är det egentligen?

  Luppen 2015-04-08 15:05:57
  Svara
  • Svar på Luppens kommentar.

   Det är inte farligt men kontakta en sjuksyster och försök få tillbaka den så snart som möjligt. Kram Ida

   idawarg 2015-04-08 21:56:03
   Svara
 • hej hej Ida! Läste igår ditt inlägg om olika proteinpulver.
  Jag funderar på att testa proteinpulvert som du rekommenderade men att blanda det med bara vatten lockar inte mig. Har du några tips/ recept på vad man kan göra för kul? Plättar, smoothies osv?

  Tack för en fin blogg, kram!
  /Lisa

  Lisa 2015-04-08 14:20:59
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Ja du kan blanda ner det i vilken smoothie som helst. Du hittar bra recept i min app som du kan ladda ner här http://getmikz.com/wargpower

   Kram Ida

   idawarg 2015-04-08 21:57:01
   Svara
 • DE 4 BÄSTA SMINKTIPSEN!
  SVARAR PÅ ERA FRÅGOR!

  www.nouw.com/hanshen

  Hanna Wetterqvist 2015-04-08 13:30:24 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • På tal om barn… Jag är gravid just nu och har gått ungefär halva tiden. Jag undrar om du har några tips på bra övningar som man kan fortsätta att köra resten av graviditeten?

  Emma 2015-04-08 12:44:33
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Åh grattis vad kul 🙂 Allt som känns bra kan du göra men var försiktig. Träna överkroppen, kör crosstrainer och promenera 🙂

   idawarg 2015-04-08 21:59:02
   Svara
 • Klart man kan fortsätta blogga med barn eller inte. 😀 Jag har två ungar och bloggar, har dessutom heltidsjobb och bloggar fulltid, däremot blir det lite stressigt med träning och allt men som sagt, vill du inte ens ha barn så är det onödigt att ens tänka dom banorna än. 😀 Man ska alltid lyssna på sig själv. 🙂

  skönt att du bloggar kvar oavsett vad i alla fall. 😀

  Diana D 2015-04-08 12:31:41 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara
  • Svar på Diana Ds kommentar.

   Ja allt går om man bara vill 🙂 Ja jag kan tänka mig att det blir stenigt, man har ju inte bara sig själv att tänka på då. Grymt jobbat av dig som lyckas. Kramis

   idawarg 2015-04-08 22:00:18
   Svara
 • Har du några tips på bra övningar för att stärka upp höfter och vader? Har jättesvårt att öka vikten i knäböj och tror att det beror på att jag är svagare i höften och vaden på vänster ben. Vill även säga att din blogg är grym och tacka för all inspiration! 🙂

  Maria 2015-04-08 12:18:04
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Utfall är grymt bra för att stabilisera höften! Även enbensmarklyft och sidoplankan. Tack finis vad glad jag blir <3

   idawarg 2015-04-08 22:01:32
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind