Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHOPPINGSUGEN!

nelly-sommar

(Adlinks)

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE

Hej älskade vänner! Det här vackra vårvädret vi har har gjort mig så galet shoppingsugen på både vår och sommarkläder och det finns så galet mycket snyggt ute nu och vill ju bara köpa allt. Jag älskar verkligen svart och vitt och min garderob består typ bara av svart, vitt och jeans. Träningsgarderoben är dock väldigt mycket mer färgglad. Nog pratat om kläder… Idag ska jag hälsa på min kusin på hennes jobb då hon jobbar på ett gym här i Åmål. Ska dit och köra ett pass (tror det blir rygg) och sedan ska vi gå till älskade farmor och fika. Måste passa på att hänga med släkten nu för imorgon bär de av tillbaka till Stockholm igen. Hoppas ni har en fin måndag 🙂 Kram, I

//English: Hi my sweet friends! Im in a big shopping mood because of the beautiful spring weather. There is so mucj nice clothes and I just want to buy them all! I love black and white and want to buy all the things above. Enough talking about clothes… Today I will visit my cousin Vicky who works on a gym here in Åmål. I will do a back workout and then we will go to our grandmother for some coffee. Must take the opportunity to hang out with my family because I go back to Stockholm tomorrow. Have a nice monday 🙂 Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind