Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS WEEKS #WARGRUN

IMG_5939.JPGIMG_5937.JPGIMG_5938.JPG

My favorite pics from #wargpower and #wargrun on instagram this week.

Jag är i full gång med min #wargrun och har sprungit redan sprungit mina 3 pass denna veckan. Det är verkligen så himla bra löpschema då det passar både helt nybörjare men även för de som redan sprungit lite innan. Jag kommer ihåg en klient jag hade för flera år sedan som hade både ont i knäna och ryggen och hade aldrig tidigare löptränat. När jag sa till henne att vi skulle köra ett 10 veckors löpschema höll hon på att smälla av och tyckte nog att jag var helt dum i bollen?! Haha. Men hon gick tillslut med på det och jag sa till henne att testa ut ett par skor som passade henne + att vi var noga med stretch. Det hela slutade med att hon körde alla 10 veckor och kunde tillslut springa 30 min i sträck. På vägen blev hon av med sina krampor + att hon gick ner 8kg som bonus. Hur jäkla grymt! Så till er som ännu inte hakat #wargrun pga. massa bortförklaringar tycker jag gör det nu. Imorgon kl 7.00 startar vi vecka 3 men det är bara att börja på vecka 1 istället. (Ni hittar schema för vecka 1 och 2 nedan). Glöm inte tagga era bilder med #wargrun och #wargpower på instagram så jag hittar er. Wohoo nu kör vi vänner!

Week 1

Week 2

//English: For those of you who not have joined #wargrun yet have to do it. Im on my second week and it feels great! The run schedule is so nice because it suits both beginners and for those who have run before. Tomorrow we start week 3 but if you missed it you can start from week one. You find the schedule for week 1 and 2 above. Do not forget to hashtag your pics with #wargrun and #wargpower so I can find you on instagram 🙂 Wohoo lets run!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jag skulle vilja testa ditt löpschema men jag var problem med mitt knä (schlatter). Vet du något sätt att minska smärtorna?

  Linnéa 2015-04-05 16:32:17
  Svara
 • Så tacksam över det här löpschemat! Har på senaste tiden velat komma igång med löpningen på riktigt. Det här löpschemat har fått mig att göra det. Idag ska jag springa sista passet på vecka 2, ser fram emot vecka 3!

  Linnéa 2015-04-05 10:25:28
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Åh vad kul att höra och JA detta löpschemat är verkligen fantastiskt och funkar för alla! Kör hårt! Kramis

   idawarg 2015-04-05 10:51:27
   Svara
 • Ditt löpschema verkar grymt! Skulle lätt vara på annars men håller på med ett annat löpschema sedan nyår, där jag har halvmarathon på en viss tid som mål. Så hade jag en fråga åt dej också. Då du har uteslutit mjölk ur din kost, varifrån får du tillräckligt med kalcium? Tack för en superbra blogg! 😀

  Ida 2015-04-05 09:08:52 http://idajjosefina.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Ja det är grymt men lite för lätt om man ska springa halvmara. Men du kan ju haka och istället köra ditt schema 🙂 Det där med att vi får vårt kalcium från enbart mjölk är bara en myt som har spridits av de som tillverkar mjölk. Äter man verierat så ska det inte vara några problem med att få i sig tillräckligt med kalcium. Ät mycket gröna grönsaker, nötter, frön mm. Kramis

   idawarg 2015-04-05 10:06:48
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag gillar att springa men har haft mycket problem med fötter, knä och höfter. Nu har jag tänkt återuppta löpningen men jag får fruktansvärt ont i vaderna när jag springer. Det känns nästan som kramp och kommer efter bara 1,5km.. Jag vill verkligen kunna springa för jag gillar det! Har du något tips på vad jag kan göra åt detta?
  Kram

  Sanna 2015-04-05 08:48:08
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Ja de är ofta det med skador men köper du ett par riktiga skor och stretchar och kanske också rullar eller masserar vaderna varje dag ska det funka. Dricker du tillräckligt med vatten. Jag hade en annan klient som hade exakt samma problem och de 2 första veckorna av Wargrun så fick vi stanna mitt i och stretcha ut hennes vader då de krampade. Men efters stretch av vader varje dag släppte det helt efter 2a veckan och kom aldrig tillbaka. Testa och var noga med stretchen. Kramis

   idawarg 2015-04-05 08:51:29
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind