Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS LÖPTRÄNING MED FAMILJEN

löpning-ida-warg-1 löpning-ida-warg

Jag, mamma, moster och lilla kusin innan vårt löppass i skogen. // Me, mum, aunt and my little cousin before our run session.

Har verkligen kommit igång med min löpträning. Det tog emot i början då jag inte tränat konditionsträning på sååå länge men nu börjar jag få in ett flow. Jag kör efter #wargrun schemat + lite extra för som jag sagt innan så kommer jag springa ett lopp i början av sommaren på 1 mil och känner att jag måste börja träna inför det :S Jag har aldrig gillat och springa och speciellt inte långt. Jag gillar mer att träna saker där man ger allt under en kort stund, vilar lite och sedan kör igen. Intervaller så att säga. Det är inte min kondition som sätter stopp utan mitt huvud. Jag tycker det är så otroligt tråkigt att göra samma sak i en timme. Haha, jag övar på det. Får helt enkelt se till att göra en grym spellista så tiden flyger iväg. Den här veckan har jag redan fått in 3 löppass och ikväll blir det ytterligare ett då jag springer med min familj och släkt. Efter påskmiddagen igår så körde jag, min mamma, min moster och min kusin ett härligt pass uppe i skogen. Det blev att alla körde lite olika och droppade av eftersom men passet som jag körde kan ni se nedan. Blev drygt 1 timme och 8,5km med uppvärmning intervaller + avslutade med att springa 2 km så snabbt jag kunde + nedvarvning. UNDERBART!

//English: I really got started with my running! I do the #wargrun scehdule + a little bit more because I will run a race this summer and I must begin to train for it. I never liked to run and especially not far. I like interval workouts more because I get so boored to do the same thing in 1 hour. haha but if I do an awsome playlist I will make it 🙂 This week I´ve already done 3 run workouts and I will do one more this evening. Yesteray after easter dinner I was running with my mom, my aunt and cousin. Everyone did a little diffrent workouts but below you can see what I did. WONDERFUL!

5 min power walk

30 min 1 min run + 1 min power walk

15 min 2min run + 1 min power walk

2 km run 

5 min power walk

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Kul att ni alla gjorde de tillsammans =)

  Jessica 2015-04-06 16:27:13 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Nämen det där är ju min simmare! Hälsa! 😀

  Matilda 2015-04-06 15:38:15
  Svara
 • Hejsan!
  Jag undrar om du har några bra övningar för att stabilisera/stärka sina knän? Jag har fått lite ondare i dem nu på senare tid efter att jag slutade dansa disco.. Går på gym men vet inte riktigt vilka övningar jag ska köra för att få bästa möjliga effekt, så du får gärna dela med dig om du har några tips!
  Och tack för en otroligt inspirerande blogg!
  Kram

  Therése 2015-04-05 23:20:23
  Svara
 • Kan inte du lägga upp en spellista du springer till?! Kram

  Karin 2015-04-05 22:11:39
  Svara
 • Hej Ida! Fina ni är och grymt att du springer fast att du inte tycker det är så roligt. Ska själv springa ett lopp snart (dock ”bara” 5 km) så gäller att hinna bli så bra förberedd som möjligt.
  tog min första springtur igår på typ ett halvår och blev glatt överraskad att jag kunde springa så långt och fort utan större problem! Jag har verkligen saknat att springa så min fråga till dig är hur ofta/mycket kan man springa?
  kram!

  lovisa mattisson 2015-04-05 21:28:37
  Svara
 • Hej Ida!
  Måste för det första bara TACKA för en helt underbar blogg och instagram! Du är verkligen en grym förebild för många och inspirerar andra till att leva hälsosammare och du visar att träning kan vara så varierande, både kondition och styrkemässigt.
  Sen måste jag tacka för att du tipsat om Holistics proteinpulver, jag köpte vaniljsmaken och gjorde en shake med blåbär och sojamjölk, smakade som milkshake! 😀 Såå glad!

  Och håller med dig enligt löpning, jag gillar inte långdistanser, utan korta intervaller bara där jag kan köra slut på mig själv och så det är överstökat haha. Men det är bara att kämpa på!

  Hoppas du har haft en mysig påsk Ida!
  Kramar

  Felicia 2015-04-05 21:17:17
  Svara
 • Har du nå tips på bra intervall-app till mobilen? 😀

  Emelie 2015-04-05 21:02:30
  Svara
 • Hej Ida! Jag har ett väldigt pinsamt problem.. Jag svettas jätte mycket, speciellt under armarna. Jag får svettringar och det gör att jag måste anpassa mina klädval och kan inte ha på mig det jag vill. Jag vet inte vad jag ska göra, jag söker på internet varje dag efter tips, men jag hittar inget. Har du något tips? Kram

  Julia 2015-04-05 20:50:01
  Svara
 • coolt att springa med hela familjen, grymt härligt. Jag har inte kommit igång med löpning als, väntar in mer värme för jag är för feg för att ta mig ut i kallt väder. tränar hemma och springer lite lätt på motionsbandet hemma. 😀

  Diana D 2015-04-05 19:20:08 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara
 • Hej Ida! Din blogg är verkligen jätteinspirerande! Tränar själv styrketräning på gym men känner mig lite tveksam på vilket sätt som är smartast att lägga upp sina pass på. Kör oftast cirkelträning men vad ger bäst resultat, att träna hela kroppen på samma gång eller köra exempelvis, ben och rumpa en dag och armar/axlar en annan? Eller fungerar det lika bra att ibland träna specifika delar ibland och hela kroppen ibland? Har även som mål att kunna göra minst 10 pull ups, kan jag då inkludera övningar för detta i mina övriga t.ex ben eller magpass? Jättetacksam för svar och tack för en motiverande blogg! Kram

  Liv 2015-04-05 18:51:57
  Svara
 • SKÖNHETTIPS; denna veckan – ögonbrynen! Färga, forma, fixa och måla!

  www.nouw.com/hanshen

  Hanna Wetterqvist 2015-04-05 18:38:11 http://nouw.se/hanshen
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind