Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÖRJAR NÄRMA MIG…

IMG_5626.JPGJag börjar närma mig hela 100 000 följare på instagram vilket känns så jäkla sjukt! 100k liksom, hallå?! Det trodde jag aldrig för ett år sedan! Men som sagt jag närmar mig och är inte där ännu utan har några tusen kvar, så följer ni mig inte redan får ni gärna göra det då jag är supertaggad på att nå 100k 🙂

Follow me @ida.warg

// English: I begin to approach 100,000 followers on instagram which feels so sick! 100k, hello ?! I never thought a year ago! But as I said I approach and are not there yet but have a few thousand left, so if you not follow me please feel free to do it 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Ida! Minns att för några månader sedan så gjorde du ett inlägg om utebliven mens vid träning och lät oss läsare diskutera det och ge varandra tips i kommentarerna. Kan inte du göra likadant fast om hur vi unga tjejer gör för att komma överens med våra föräldrar om en hälsosam livsstil. Mina egna föräldrar låter mig leva hälsosam till typ 90% men ex så har vi kommit överens om att äta rött kött 1gång/vecka. Men vad jag har förstått så låter inte alla föräldrar sina barn äta hälsosamt. Kan inte du göra ett inlägg där du tipsar lite och sedan låter oss diskutera och byta tips? 🙂 Bara en idé, hade varit kul om du gjorde det! Kram!

  Marinda 2015-04-03 20:58:31
  Svara
  • Svar på Marindas kommentar.

   Hej Miranda och tack för din kommentar! Det kan jag absolut göra då jag ofta får sådana kommentarer. Ska försöka lägga upp det i veckan som kommer 🙂 Kram

   idawarg 2015-04-04 09:26:32
   Svara
 • Ibland i din matdagbok på mikz (ÄLSKAR den btw) så brukar du äta choklad, men vilken choklad äter du då? Antar att det är mörk choklad men finns ju choklad som sägs vara ”supernyttig” men som är en sockerbomb 🙂

  Adina 2015-04-03 20:46:04
  Svara
  • Svar på Adinas kommentar.

   Jag äter den choklad jag får tag på 😀 Haha men oftast brukar det vara 70-90% mörk choklad 🙂

   idawarg 2015-04-04 09:39:01
   Svara
 • Grattis:)

  Glad Påsk!

  Mikaela 2015-04-03 20:30:44
  Svara
 • SKÖNHETSTIPS? Dem bästa knepen finns hos mig ♡

  www.nouw.com/hanshen

  Hanna Wetterqvist 2015-04-03 19:46:33 http://nouw.se/hanshen
  Svara
 • Hej,
  Jag vill gärna gå ner i vikt men undrar om det här med att äta efter träning. Ibland vill jag träna på eftermiddagen (klar vid 15 kanske) då är jag oftast inte så hungrig utan tänker att det räcker med en proteinshake direkt efter och sen äta middag vid 18. Är det ok eller bör jag få i mig kolhydrater också? Eller kan jag hoppa kolhydraterna helt? Jag tränar både styrka och kondition. Supertacksam för svar. Kram och glad påsk!

  Ida 2015-04-03 19:11:52
  Svara
 • Hej Ida!
  Tusen tack för all fantastisk daglig inspiration!! Jag är som du och älskar att träna och vara hälsosam. Jag tränar crossfit ca 4 ggr/vecka och yoga 1, samt cyklar 1 mil om dagen fram och tillbaka till skolan. Att röra på mig är verkligen det bästa jag vet. Dock blir jag så omotiverad av att jag ständigt har ont någonstans. Min axel är inflammerad i rotatorcuffen (hände i vintras, läkte men hände nyligen igen) och jag har benhinneinflammation sedan 2,5 år tillbaka (varken vila 1/2 år från hopp och spring, inflammationsdämpande eller övningar har hjälpt mig). Hur ska jag hantera dessa ständiga motgångar? Det känns som om allting går förlorat när jag inte rör på mig (även om det inte är så..). 🙁 Har du haft några allvarliga skador? Och hur hanterade du det?
  Kramar!

  Alice 2015-04-03 18:09:36
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hej Alice! Jag har haft flera skador som brusten hamstring, inflammation i axeln, inflammation i höften, inflammation i tåleden mm. Alla dessa skador fick jag när jag var övertränad. Vila tills allt är läkt är det bästa du kan göra + att besöka en sjukgymnast som kan ge dig rehabövningar du kan göra. Ta hand om dig! Kramis

   idawarg 2015-04-04 09:42:38
   Svara
 • Hej Ida!

  Tusen tack för all fantastisk daglig inspiration!! Jag är som du och älskar att träna och vara hälsosam. Jag tränar crossfit ca 4 ggr/vecka och yoga 1, samt cyklar 1 min om dagen fram och tillbaka till skolan. Att röra på mig är verkligen det bästa jag vet. Dock blir jag så omotiverad av att jag ständigt har ont någonstans. Min axel är inflammerad i rotatorcuffen (hände i vintras, läkte men hände nyligen igen) och jag har benhinneinflammation sedan 2,5 år tillbaka (varken vila 1/2 år från hopp och spring, inflammationsdämpande eller övningar har hjälpt mig). Hur ska jag hantera dessa ständiga motgångar? Det känns som om allting går förlorat när jag inte rör på mig (även om det inte är så..). 🙁 Har du haft några allvarliga skador? Och hur hanterade du det?

  Kramar!

  Alice 2015-04-03 18:08:45
  Svara
 • Det blir så när man gör bra saker 🙂 Tack Ida för all inspo och pepp 😀

  Jessica 2015-04-03 14:50:42 http://lifetale.blogg.se
  Svara
 • Hur många följare har du på bloggen då?
  Du känns grymt stor, himla kul faktiskt. Du har en jättebra blogg, instagram och allt. Du inspirerar, svara ofta på frågor och allt. Så bra! heja dig och grattis till snart 100k.

  Diana D 2015-04-03 14:12:58 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara
  • Svar på Diana Ds kommentar.

   Jag har ca 70 000 besök i veckan på bloggen så den är ganska stor den med 🙂 Tack fina du 🙂 <3 <3 Kramis

   idawarg 2015-04-03 14:21:24
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind