Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ATT FÅ IHOP TIDEN

question answerDu hade ju ett heltids “kontorsjobb” tidigare. Utbildade du dig till PT samtidigt som du jobbade där 100%?
Hur gick det att få ihop kontorsjobbet 100%, PT-kunder och bloggen?

Jag vill själv utbilda mig till PT, men har svårt att ens få ihop tiden till utbildningen och rent ekonomiskt vill jag inte trappa ner med mitt kontorsjobb än. Skulle vara fint att få höra hur du gjorde och få lite inspiration.Kram!

SVAR: Hej och tack för din kommentar 🙂 Ja nu i efterhand undrar jag själv hur jag fick ihop allt men tydligen så gick det 🙂 Jag utbildade mig till PT innan jag började kontorsjobbet men många tog ledigt från sina jobb för att plugga. Jag gick PT-school och där går man i skolan 9 dagar för att sedan plugga själv och tent av  och sedan går man 9 dagar till för att sedan plugga själv och tenta av. Så sammanlagt måste du ta ledigt ca 2 veckor. Då jobbade jag som egen företagare så gick att pussla ihop tiderna och få in plugget.

Efter det jobbade jag heltid i 2 år samtidigt som jag jobbade lite som PT och samtidgt som jag drev denna bloggen. Det fanns inte mycket tid över till annat men det funkade. Jobbade mån-fre 8-17 på kontor och sedan efter det gick jag och tränade själv och efter det hem och förinställde inlägg. Vissa dagar så tränade jag själv på lunchen och hade klient efter jobbet eller på helgen. Jag skulle inte rekommendera att jobba så här för alltid men under en period funkar det om man har ett tydligt mål på hur man vill ha det. Mitt mål var att kunna jobba 100% med bloggen och mitt varumärke och byggde upp det undertiden jag jobbade heltid och kunde få lön där från. Så sätt upp mål. Att jobba dubbelt en period för att bygga upp och få mer klienter ett tag medan du jobbar på kontor kan vara en bra ide för att senare kanske jobba 100% som PT. Allt går om man bara vill! 🙂 Lycka till!

Kram, I

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Tack för svaret Ida! Du är en inspirationskälla 🙂 vi får se hur mina planer blir framöver!

  Kram!

  Http://matsdotter.shapemeup.se

  Frida 2015-04-02 16:30:07 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag har precis fått diagnosen IBS. Jag har fått en remiss till en dietist, men är också nyfiken på att höra om du har någon erfarenhet av IBS. Jag vet att du också ha haft det ganska struligt med din mage, men inte exakt vilka bekymmer du har haft. Jag är väldigt deppig över att jag har IBS och ja, även fast jag vet att det går att få bukt på så mår jag just nu väldigt dåligt över det.. Skulle vara väldigt tacksam om du ville dela med dig av dina erfarenheter! Kramis!

  Mimmi 2015-04-02 12:03:49
  Svara
  • Svar på Mimmis kommentar.

   Mimmi!
   Jag har också det problemet och jag har varit hos en dietist, jag fick rådet att äta puré och ”barnmat”skost, alltså mat som är i flytande form till att börja med. Jag har även inga normala halter av matsmältningsenzymer i magen så jag äter holistics magenzymer samt att jag inte får i mig tillräckligt med protein och näring när jag äter pga enzymnivåerna och att magen är rubbad. Jag är också väldigt nere pga det då jag heller inte får ut det jag vill med min träning (att jag inte kan träna så mycket jag vill eftersom jag inte får i mig den näring jag behöver). Jag blev rekommenderad proteinpulver, vilket har hjälp mig något sånär men har fortfarande en lång väg kvar. Jag äter även chlorella tabletterna från holistic men jag har fortfarande problem med att ha ett bra upplägg med min mat och när jag ska ta vad. Skönt att veta att jag inte är den enda och skulle underlätta jättemycket om man fick mer tips 🙂 kram!

   sanna 2015-04-02 13:21:52
   Svara
 • Jag känner igen mig själv med att jobba heltid och plugga samtidigt. Svårt att få in fritid och ”egentid” för tillfället men jag har mitt mål att sträva mot vilket peppar mig! Har turen som har en bra chef som ger mig ledigt när jag behöver, annars hade det aldrig gått. Även fast man ibland önskar att det fanns några extra timmar på dygnet så får man lösa det på bästa sätt och göra det bästa av situationen.

  Vad har du för typ av kontorsjobb innan?
  Kram!

  Lovisa 2015-04-02 10:33:25
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Ja det är svårt men det går om man har tydliga mål och en snäll chef 🙂 Jag jobbade som media säljare på Aller Media med magazin som ELLE, Femina, Café, Må Bra mm. Kramis

   idawarg 2015-04-02 10:35:41
   Svara
 • Riktigt bra kämpat!! 🙂

  Rosalie&Nicole 2015-04-02 09:51:30 http://rosalienicole.devote.se
  Svara
 • Ja det låter otroligt stressigt och nästintill omöjligt men du lyckades, du lyckades riktigt bra också.
  Stor eloge till dig. Bra kämpat.

  Diana D 2015-04-02 08:26:46 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind