Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKA KOSTTILLSKOTT SKA JAG TA FÖR BÄTTRE TRÄNINGSRESULTAT?

kosttillskott-träning-ida-wargquestion answerHej! Jag har alltid tränat men har nu börjat ta det lite mer seriöst och målet är att få bort fett och bygga muskler. Så jag undrar vad för kosttillskott skulle du rekommendera? :)
Riktigt bra och inspirerande blogg!

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Vad kul att du är taggad på träning. Först vill jag bara börja med att säga att man inte du inte behöver ta några kosttillskott för att nå ditt mål men det kan vara en bra hjälp på vägen. Här kommer tillskott jag tycke är bra att ta om man tränar.

Proteinpulver – Kan användas i smoothies, i gröten, i bakning eller bara som den är med vatten. Superbra att boosta med protein till frukosten, innan träning, efter träning eller innan läggdags. Kan ta 1-2 portioner/dag.

Magnesium – Tränar man mycket, stressar, dricker kaffe mm så har man ofta brist på magnesium. Magnesium har en avslappnande effekt på musklerna och kan göra att återhämtningen blir bättre och att man sover bättre.

Multivitamin & Multimineral – Det är alltid bra att ha balans i vitaminer och mineraler för välmående och även träningsresultaten.

Kallpressad linfröolja – Innehåller bra fetter och är en bra källa till omega 3.

Chlorella – Det här är ett tillskott alla borde ta. Eller jag vill inte säga att det är ett tillskott, det är egentligen bara ren mat och en produkt som är fylld med bra proteiner och alla näringsämnen man behöver. Den hjälper till att rensa ut slaggprodukter och gifter ur kroppen.

GLÖM INTE! –> Nu under mars så får ni mina läsare hela 15% rabatt på hela Holistics sortiment om ni anger koden IDAWARG vid beställning. Klicka på länkarna ovan för att komma till webshopen eller gå in HÄR.

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Hejsan! 🙂 Jag fick hem magnesium och chlorerllan idag, det jag dock undrar är vilken tid på dygnet du tar dessa två? 🙂 och hur många vid varje tidpunkt?
  Du är en sån stor inspiration!

  Rebecca 2015-04-01 15:48:27
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   hej fina du och vad kul! 🙂 Jag tar chlorellan en gång på morgonen och sedan på eftermiddagen. Man blir pigg av dem så ta dem inte för sent. Sedan så tar jag 3 magnesium innan jag går och lägger mig. Dem blir man trött av så grymt att ta dem sent på kvällen. Kramis

   idawarg 2015-04-01 15:52:30
   Svara
 • Hej! Det med protein och mängden där tycker jag att det räcker med de proteinet man får av ett recovery pulver efter man tränat.
  Jag kände mig helt snurrig efter att tagit protein före träningen och då efter just. Så det känns ju inte ok iaf att ta 2 ggr med protein den dagen man ska träna då. Skulle mera funka med 2ggr när man inte tränar då.

  Alexandra 2015-03-25 17:48:10
  Svara
 • Åh tack så mycket för infon! Har precis beställt magnesium och multivitamin. Hur ofta ska man ta dom? Är det en gång om dagen som gäller? 🙂

  Louise 2015-03-24 17:08:04
  Svara
 • Hej Ida! Jag funderar på Chlorella, tar du det som återhämtning? Eller, vad tar du som återhämtning? Såg att det innehåller aminosyror vilket många tar i samband med träning för att förbättra just återhämtningen. Jag dricker aminosyror i samband med träning och blir därför osäker på om jag kan ta båda? MVH Heidi

  Heidi 2015-03-24 14:44:41
  Svara
  • Svar på Heidis kommentar.

   Ja chlorella är grymt och innehåller alla näringsämnen. Jag tar det som ett dagligt tillskott, 1 gång på morgon och en gång på eftermiddagen. Du kan ta båda men ska du välja ett så ta chlorellan 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-25 12:48:27
   Svara
 • Hej! Jag är så glad över att ha hittat hit då du verkar ha ett så sunt tänk kring kost och träning. Att du dessutom äter en likvärdig kost som mig är ett stort plus i kanten då jag ofta kan hitta inspiration här.

  Nu till min fråga – jag har hört att olika tillskott som d-vitamin, magnesium osv är onödigt om man inte har brist på det. Vart vänder man sig för att ta reda på det?

  Kram Crico

  Crico 2015-03-24 14:42:51
  Svara
  • Svar på Cricos kommentar.

   Hej Crico och vad kul att du hittat hit 🙂 Det stämmer, alla tillskott är onödiga om man inte har brist. Jag tog reda på det genom en hårmineralanalys jag gjoorde via nätet. Bara att googla på hårmineralanalys så kommer det upp bra alternativ 🙂 Det är det bästa då ett blodprov hos läkaren ej säger så mycekt. Kramis

   idawarg 2015-03-25 12:46:23
   Svara
 • Tjejer!! Därför är det så viktigt att göra mammografi: http://nyheternasverige.se/undersokte-brosten-visade-sig-vara-en-karl/

  Pernilla 2015-03-24 11:36:01
  Svara
 • Hej Ida!
  Varför äter du linfröolja istället för fiskleverolja?

  lisa 2015-03-24 10:48:30
  Svara
  • Svar på lisas kommentar.

   Jag tycker det känns fräschare Har hört så mycket dåligt om fiskleverolja och svårt att få en av bra kvalite. Holistic vet jag alltid har bra kvalite så därför använder jag hellere deras linfröolja 🙂

   idawarg 2015-03-24 11:58:12
   Svara
 • Hej Ida! Vad hette den juicen som ni använde när ni gjorde spirulina-juicen :)? Förresten, tar alla tillskott ovan, utom chlorella och jag har märkt en klar förbättring. Känner mig mycket piggare och starkare 🙂 Jag skulle vilja testa chlorella också men hur skulle man ta dom nu? Skulle man trappa upp stegvis eller? Har också försökt att få tag på inflamino jätte länge och där jag letat har inte den hemma 🙁 Har du någon sida du kan tipsa om som kanske har den 🙂 Kram Louise 🙂

  Louise 2015-03-24 08:45:54
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Den hette RÅSAFT 🙂 Men vad kul att höra! Chlorellan är grym men bra om man trappar upp. Börja med 1 tablett 2 ggr dag och öka sedan stegvis. Nej jag vet Inflamino är slut överallt och jag har letat ihjäl mig men finns ingenstans. MEN den är på väg in nu igen och kommer snart i vitamera 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-24 12:01:10
   Svara
 • Hej ida! Vad tycker du om kaffe, man har ju hört både hälsofördelar och nackdelar med det. Vilken tid på dygnet passar det isåfallbäst att ta en kopp, om man tränar på eftermiddagen? Hur ofta dricker du själv kaffe?

  Sofia 2015-03-24 07:41:14
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind