Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RABATT PÅ ADIDAS

ida-warg-adidasida-warg-ellos1ida-warg-adidas1ida-warg-ellos

Sweater – HERE // Tights – HERE // Shoes – HERE

Igår när jag var och tränade hade jag på mig mina nya kläder från Adidas som jag bara älskar! Tröjan är tunn och andas bra och tightsen sitter som ett smäck! Skorna är inte bara sjukt snygga utan även väldigt behagliga att springa med då de är superlätta! Ellos har ett stort utbud av just Adidaskläder och har just nu 20% på ALLT från Adidas så passa på och shoppa HÄR!

//English: Yesterday I wore my new Adidas clothes from Ellos. Just love them! The sweater is thin and the tights fits so good! The shoes is perfect for running and they are so light! Right now Ellos have 20% off of everything from Adidas HERE. Happy shopping!

Inlägg i samarbete med Ellos.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Ska man ange någon kod för att få rabatten? Går man bara in via länken är det ordinarie priser även då man går till kassan. Eller det kanske bara var igår man fick 20%? Vill fylla på garderoben lite.. 😉

  Petra 2015-03-05 15:54:11
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   Nej jag tror det funkar. Gå in via mina länkar och fortsätt till kassan där det ska stå att rabatten dras?

   idawarg 2015-03-05 19:08:37
   Svara
 • Vad snygga kläder & skor på ellos <3 får satsa på nytt snart inom träningsfronten.

  Katja 2015-03-04 17:36:38
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag tänkte köpa de orangea skorna på nelly men så såg jag din blogg, men det verkar inte vara 20% rabatt på de. Är det bara vissa adidas varor?

  Claudia 2015-03-04 14:34:54
  Svara
  • Svar på Claudias kommentar.

   Nej det ska vara rabatt på allt från Adidas inklusive de skorna men du måste gå in via min länk ovan för att få rabatten. Funkar inte det? Kramis

   idawarg 2015-03-04 14:38:23
   Svara
 • Hej!
  Är ingen som brukar kommentera på bloggar. Men jag gillar din blogg och tycker du verkar vara en fin tjej!
  Jag letar efter ett par bra träningsskor. Jag går på gym, kör styrka i cirkelformat, sitter inte så mycket i maskiner. Kör benböj och marklyft. Vill köra lite löpning på löpbandet. Har precis kommit igång igång och har lite övervikt för tillfället. Du kommer med så många bra tips (Köpte Puma träningsväskan du rekommenderade någon gång och den är BÄST!) så jag undrar om du vill ge dina bästa tips på träningsskor för den typ av träning jag nämner ovan?
  Kramar
  Kramar

  Karolina 2015-03-04 14:19:40
  Svara
  • Svar på Karolinas kommentar.

   Hej Karolina och tack snälla för den kommentaren 🙂 <3 Ja visst är pumaväskan grym! 🙂 Det med skor är så individuellt då vi alla har olika fötter. Själv har jag smala fötter och då brukar nikes skor passamig bäst. Försök hitta ett par skor som passar din for bra. Till gymträning är det inte lika viktigt som om du skulle springa mycket så köp ett par som du tycker sitter bra och som är snygga 🙂 Kramis

   idawarg 2015-03-04 14:25:03
   Svara
 • Hej Ida! Får alltid så bra tips från dig så tänkte passa på och fråga. Jag tränade ben i fre och vaknade lör med världens nackspärr fast i ländryggen och även ont längst bak på min häl, bränner liksom. Var hos min naprapat some Grym! Gjorde knäböj med honom och han märkte jag är sjukt stel i säte och hamstrings och när jag gör knäböj tappar jag även bålen pga jag har ojämn rörlighet och därför hoppade ryggen in då inte bålen höll och fick därför ont där. Har du tips på hur jag ska få mer jämn rörlighet? Vänstersidan låser sig helt i böjen har jag känt. Ska tillbaka till min naprapat på fre men skadar ju inte att kolla runt efter tips. Har hållt på med gymnastik hela livet och kan gå ner i spagat på högerbenet men vänstersidan är onormalt stel…. Alltid försökt att stretcha rumpan och låret extra men får ingen framgång. Känns som detta sätter stopp i hjulet för mig. Kom gärna med tips!! Kram

  Marie 2015-03-04 11:58:11
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Ja stretcha 😉 Kör yoga varje dag. Du hittar ett grymt kort yoga pass på min youtubekanal http://youtube.com/idawarg som du kan köra varje morgon. Kram Ida

   idawarg 2015-03-04 13:34:22
   Svara
 • Hej Ida och tack för en underbar blogg och inlägg i Mikz! Jag följer dig på Mikz och ÄLSKAR när du uppdaterar 😀 😀 Jag tycker så mycket om du kostdagbok och den hjälper mig så mycket! Jag lägger ibland märke till att dina måltider i Mikz inte stämmer överens med det du skriver i bloggen. Ett exempel är i tisdags när du skulle till Falun och i bloggen skrev om din yoghurtfrukost och sedan lade ut en bild på grötfrukost i Mikz trots att det var samma lunch? Jag vill egentligen inte vara petig för jag vet att du har mycket att göra och det är ingen kritik. Jag vill inte att du ska känna dig otillräcklig för du ger mig och så många andra enormt mycket varje dag! Jag är bara nyfiken på vad det beror på.
  Tack igen för din fina blogg och allt du ger oss läsare!
  Kram!

  olivia 2015-03-04 11:09:05
  Svara
  • Svar på olivias kommentar.

   Hej olivia och tack snälla vad kul att höra 🙂 Det blev 2 frukostar den dagen ocg glömde skriva i Mikz. Ibland är man glömsk 🙂 haha. Tack snälla vad glad jag blir! Kramis

   idawarg 2015-03-04 13:36:23
   Svara
 • grymt! :D<3

  clara 2015-03-04 10:50:57 http://nattstad.se/claratime
  Svara
 • Bra tips! tack 🙂

  Frida Matsdotter 2015-03-04 10:04:45 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Älskar mikz appen! Undrar bara om du äter upp allt vi ser att du tar kort på? Sen vore det snällt om du kunde skriva som förut, t.ex.” 50g fetaost” använder det nämligen som recept 🙂 du är bäst!

  Karin 2015-03-04 09:28:39
  Svara
 • Jätte snygga byxor och ser riktigt sköna ut, men undrar vilken storlek du har?
  Följer dina inlägg varje dag, du är så fin och ger så himla mycket inspiration. Älskar din blogg verkligen!!

  Kram

  Ebba 2015-03-04 09:16:08
  Svara
 • Älskar dom byxorna!
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-03-04 08:34:30 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind