Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IDAS KÖK – Nyttiga chokladbollar

Då var det dags för avsnitt 2 av Ida Kök och idag lagar jag mina favorit chokladbollar 🙂 //English: A new episode of Idas Kitchen. I will soon do english subs, stay tuned.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Hej Ida! Jag och min kompis bakade dessa igår för första gången och vi båda ÄLSKADE dem! Jag hade läst att de skulle va goda men var ändå lite skeptiskt men OM jag blev förvånad, de smakade verkligen som ”riktiga” chokladbollar!!! Det är första gången jag bakar rawfood snacks och jag kommer verkligen att forsätta med det! Så tack så mycket för att du delar med dig av alla dessa grymma recepten, fortsätt med det 🙂
  Kram och tack för en grym blogg och app (Mikz)

  Lisette 2015-03-05 19:06:20
  Svara
 • Åh vad gott det ser ut, måste testa!! Undrar bara om du kan dela med dig av näringsvärde per boll eller på en ”smet”? Då jag gärna har koll på hur mycket jag äter varje dag, vore jätteuppskattat! Kram på dig, älskar din blogg!

  Stephanie 2015-03-04 10:42:15 http://nnybergs.blogg.se/
  Svara
  • Svar på Stephanies kommentar.

   Ja de är verkligen supergoda. Har inte räknat ut näringsvärde och det beror ju lite på hur stora bollar man gör men tror det är ca 70kcal/boll. Kramis

   idawarg 2015-03-04 10:47:35
   Svara
 • Kan man byta ut vaniljpulvret mot ekologisk lakritspulver? Gillar personligen lakrits mer men har både ekologisk lakritspulver & ekologisk vaniljpulver hemma. Tror du jag vågar testa på lakrits istället för vanilj eller vilken tror du blir godare? 🙂

  Nea 2015-03-03 20:52:40
  Svara
 • åhh jag älskar Idas kök! Så bra recept och allt ser så mumsigt ut, dessa ska jag prova på fredag! 🙂

  moa 2015-03-02 08:38:13
  Svara
 • Provade att göra dessa idag! De blev supergoda 😀

  Josefine 2015-02-28 18:31:47 http://josefineedquist.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Hur många kalorier är det i en av dina nyttiga ( & skitgoda) chokladbollar? Kan inte du lägga upp det i ett inlägg? Kalorier, protein, kolhydrater & fett?

  Cajsa 2015-02-27 11:09:39
  Svara
 • Älskar din nya serie, mer sånt du är grym ida!

  Hanna 2015-02-27 07:49:32
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Men å vad glad jag blir, fler är på g och kommer försöka släppa 1 avsnitt i veckan <3 <3 <3

   idawarg 2015-02-27 09:47:37
   Svara
 • Hej Ida! Jag har precis blivit medlem på yogobe efter intresset för yoga har vuxit enormt. Men jag har några frågor om yogan:
  Kan man göra yoga varje dag, även på vilodagar?
  Jag gjorde tidigare ditt yogapass som du har på youtube och försöker nu hitta liknande som verkligen stretchar kroppen, kan du inte rekommendera några man kan köra på morgonen?
  Vilka är dina favoritpass?
  KRAM!

  Marinda 2015-02-27 06:47:01
  Svara
  • Svar på Marindas kommentar.

   Hej Miranda och vad kul att höra 🙂 Jag gillar passen av Minica Björn, Johanna och Magnus. De alla är grymma och lite tuffare än de andra lärarna! 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-27 09:47:03
   Svara
 • Har en fråga som kanske är självklar för många men jag är lite osäker. Jag har lyckats lägga på mig mer muskelmassa extra några månader med tung styrketräning. Jag har varit noga med att äta riktigt mycket protein men även kolhydrater och fett. Under hela tiden har jag ätit ungefär samma storlek på portioner/kaloriintag per dag. Nu känner jag att jag inte riktigt blir mätt på dessa måltider längre, som jag blev mätt på innan. Jag vill inte gå upp i fettvikt utan bara ge de bästa möjligheterna för att låta min kropp fortsätta bygga muskler. Ska jag äta mer? Isåfall hur mycket? Vill liksom inte gå upp i fettprocent och tycker jag redan äter MYCKET. En klassisk lunch består av; 250 gram kyckling, 50 gram quinoa, 3 morötter, 2 stora tomater. (Fettu undviker jag att äta till lunch då jag tränar 2 timmar efter lunch) äter istället avokado till middag och 50 gram nötter till frukost. Skulle bli så tacksam över tips från dig!

  Lovisa 2015-02-27 01:10:35
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Vill bara förtydliga; äter såklart mer än avokado och nötter till frukost, gav bara exempel på vilka fettkällor jag äter av. Ägg äter jag i mängder haha

   Lovisa 2015-02-27 01:12:25
   Svara
 • hihi, armhävningar och SIT-UPS är väl inte samma sak 😉

  Sara 2015-02-27 00:16:42
  Svara
 • soo awesome your new series. i love the idea to not only show us a lot of workouts but also food. 🙂 i just have never seen this white thing you take as your measurement, i guess we dont have such thing in germany…i usually have always reciptes with everything in gramm…so i wonder how could i know that i take everything in the right amount..i always struggel with this when i take your (or general swedish reciptes) since they are all in dl 😀

  gianna 2015-02-27 00:01:03
  Svara
  • Svar på giannas kommentar.

   Thank you sweetie and hope you understand my swedish haha. Will try do do subs later today 🙂 Its a swedish measure called deciliter (dl). 1 cup = 2,25dl. Maybe you an by dl measure somewhere in germany to?

   idawarg 2015-02-27 09:45:28
   Svara
 • Va bra och gott!! Det ska jag testa! Tack Ida 🙂 Kram

  http://sofiahager.wordpress.com

  Sofia 2015-02-26 22:46:21 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
 • Sååå sjukt goda! Stort tack för receptet 🙂

  Marie 2015-02-26 22:26:28 http://www.mariezeising.blogg.se
  Svara
 • Hej,
  Du kanske redan delat med dig av detta, men undrar hur lång du är o vad du väger?

  Kramis

  Isabelle 2015-02-26 21:36:33
  Svara
 • Detta och din veckans utmaning är något av de roligaste =)

  Jessica 2015-02-26 20:41:52 http://lifetale.blogg.se
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Åh vad kul att höra! 🙂 Blir definitivt fler matlagningsprogram framöver och ska försöka släppa 1 i veckan 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-27 09:41:26
   Svara
 • Det är såå proffsiga videos från din sida nu. Jag var lite orolig när du skulle sätta på mixern men ni hade ju sänkt och fixat ljudet där, så bra! Det enda som du kunde ändra på är att skaffa en mic, så slipper du det lite ihåliga ekoartade ljudet när du pratar. Men det kanske är lite väl overkill? Jag är så himla glad och inspirerad av Idas kök i vart fall! Kör hårt!

  Sara 2015-02-26 19:39:53 http://www.saraforsberg.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åh vad kul att höra, tack snälla vad glad jag blir och min grymma filmkille ska ha cred. Vi har en mic som står och får nog nöja mig med det tills Idas kök blir sverigest största matlagningsprogram 😀 haha. Tack för din kommentar finis och ha en grym fredag! <3

   idawarg 2015-02-27 09:40:37
   Svara
 • Åh detta måste jag testa, verkar riktigt gott och dessutom väldigt enkelt recept! Ser verkligen fram emot kommande avsnitt! 🙂

  Mirjam 2015-02-26 18:49:19
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind