Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YESTERDAYS BUTT AND LEG WORKOUT

utfallida-wargEfter en hel helg med vila var jag återigen på gymmet igår och körde ett benpass. Ajaj vad tungt det var men riktigt jäkla skönt! Nu sitter jag här med världens träningsvärk i rumpan och det är ju så underbart! 🙂 haha. Nedan ser ni gårdagens pass och på min Mikzkanal finns en video både på front squats och sneda utfall bakåt. Kommer börja lägga upp videos från mina träningar där så glöm inte följa mig där. Puss, I

//English: After a whole weekend with rest I was at the gym yesterday for a butt and leg workout. It was really heavy but so nice! My butt is so sore today and I just love it! haha. 🙂 Below you can see yesterdays workout and in my app in Mikz you find video on both front squat and twisted lunges. Gonna start post short workout videos there so do not forget to follow my app. Love, I

10 min warm-up crosstrainer

10 front squat 20kg X 3

10 front squat 25kg X 2

20 twisted lunges 20kg X 3

10 leg press 140kg X 6

Superset: 12 dead lift cable cross + 12/side one leg hip lift X 3

12/side parallel leg lift cable cross X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Hej, jag undrade bara vart du har köpt dina tights som DJ har på dig ovan. Tack för en superbra blogg, kram

  Nina 2015-02-12 09:08:12
  Svara
 • Älskar tightsen! Har ett linne som hör till och det är så skönt!!! Blev sugen på tightsen nu men hittar dem inte på Nikes hemsida…var det länge sedan du köpte dem? Tänkte ifall det kan vara så att de inte finns kvar längre:( Kram 🙂

  Olivia 2015-02-11 16:02:33
  Svara
 • Hej Ida! Tack för all inspiration du ger dagligen! Jag har en liten fråga.. Jag har stora problem med mitt knä och kan knappt springa 2 minuter på löpbandet. Kan inte du ge lite andra bra tips på pulshöjande och roliga varianter som ersätter löpbandet? Tycker inte crosstrainern är så rolig längre …
  Kram på dig

  Julia 2015-02-10 22:36:41
  Svara
 • Heeeej Ida! Jag går första året på Balettakademiens tre åriga och har precis skaffat gymkort. Till min fråga, hur ska jag lägga upp min träning där för att det ska gynna dansen? Vill ju bli starkare men strävar kanske inte efter att bygga så ”stora” muskler utan fortfarande behålla smidigheten.:)
  Ha en fortsatt ta dag!
  Mvh Hanna

  Hanna 2015-02-10 17:13:35 http://nouw.com/hbroden
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Jag skulle rekommendera dig till att använda tiden i gymmet till att stryka upp dina svagaste delar och även överkroppen som man lätt glömmer när man är dansare. Jag var svag i baksidan av kroppen och stärkte upp rygg och baksida lår på gymmet som hjälpte mig mycket i dansen. Vill du inte ha större muskler så satsa på lättare vikter och fel reps 🙂 Kram Ida

   idawarg 2015-02-10 21:38:56
   Svara
 • Kul! Detta ska testas!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-02-10 16:33:33 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida,

  Jag skriver till dig, för jag vet ärligt talat inte vad jag ska ta mig till. Förra året i mars började jag på diet inför sommaren, detta resulterade i att min relation till träning och kost blev helt förvrängd. Även om jag vet att jag älskar att träna och att det är en av få saker som gör mig genuint lycklig, har det också skapat en extremt ångest. Ibland vet jag inte om jag tränar för att det gör mig glad eller va ren tvång/panik för att inte bli ”tjock”.

  Maten jag äter varje dag är bara ångest, jag äter inte en enda måltid och utan att tänka på att jag kommer bli tjock osv. Det har gått så långt att det tar upp hela min tankeverksamhet och jag njuter inte av livet längre. Jag tränar så mycket att jag känner mig svag i kroppen och jag har inte energi till att leva ett värdigt liv.

  Jag vet att jag borde söka hjälp, men det sjuka är att jag är rädd att den hjälp jag kommer få kommer göra så jag måste sluta träna och gå upp i vikt. jag förstår själv att det är helt fel att tänka såhär, men jag är fast i mina egna hjärnspöken.

  Snälla hjälp mig!
  kram

  Anonym 2015-02-10 15:15:15
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! Jag förstår dina känslor och rådslår då jag själv haft samma. Jag skulle verkligen rekommendera dig att söka hjälp för det är inte värt det. Bestäm dig för att bli frisk och gör det bara för det är inte värt det! Vad gör det egentligen om du inte får träna på några månader? Ingenting och fokus ska ligga på att du ska må bra. Tänk på din kropp. Den är det finast du har och du ska vara så rädd om den och ta hand om den. Ta tag i det, bestäm dig och sök hjälp. Jag lovar att du kommer må så mycket bättre efter! Du kan om du vill! Skickar massa energi till dig! Kramar Ida

   idawarg 2015-02-10 21:36:24
   Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Jag vet precis hur du känner. Vågade inte heller söka hjälp även om jag blev helt störd av en deff förra våren. Har du funderat på KBT?

   Maria 2015-02-10 17:29:10
   Svara
 • Hej! Är en 15 årig tjej som tränar väldigt mycket löpning. Har nu köpt en återhämtningsdryck som jag ska kunna ta efter passen. Tycker du att det är nödvändigt? Innehåller kolhydrater och protein, eller blir det för mycket? Skulle vara så taaaacksam för svar!
  Kram

  Elin 2015-02-10 15:00:30
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin! Det beror helt på dina mål och vad det är för dryck? Ett återhämtningsmål kan vara smart om du tränar mycket 🙂 Kram Ida

   idawarg 2015-02-10 21:30:58
   Svara
 • Du är en stor inspirationskälla Ida! Otroligt motiverande blogg!
  Men jag förstår inte alltid alla dessa namn på övningarna..det säger mig ingenting utan en liten förklaring..! Så för oss dummies så kanske du skulle kunna skriva ett tillägg där du förtydligar, när du beskriver ditt träningsprogram?:)

  Christina 2015-02-10 14:45:14
  Svara
  • Svar på Christinas kommentar.

   Hej Christina och tack snälla! Du är inte dum alls och det tog lång tid innan jag själv fattade alla engelska namn mm Jag ska försöka visa mer övningar och kanske även på film 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-10 21:29:15
   Svara
 • Hej!
  Jag följer din matdagbok och har en snabb fråga angående när du skriver om gröt. När du t ex skriver 1 dl havregrynsgröt, menar du då att du gör gröt på 1 dl havregryn eller att du äter 1 dl gröt. Tack för inspirerande blogg!!

  Saga 2015-02-10 14:11:34
  Svara
 • Hej Ida! Gillar din blogg jättemycket!

  Jag undrar bara, har du IBS eller är det något annat magkrångel du har? Mvh Carola

  Carola 2015-02-10 13:35:09
  Svara
  • Svar på Carolas kommentar.

   Hej Carola och tack snälla! IBS betyder irriterad tarm och är egentligen ingen diagnos. Alla med magproblem har i stort sett en irriterad tarm och det behöver an inte gå till läkaren för att få diagnos på. Det är ett namn läkarna säger bara för de inte har bättre koll. Jag reagerar på olika mat och mina magproblem beror på att jag äter saker är överkänslig mot och hålls jag mig från det så funkar det fint 🙂 Kram Ida

   idawarg 2015-02-10 21:27:21
   Svara
 • Hur lång tid tog detta pass och ungefär hur lång vila hade du mellan övningarna? 🙂

  Mirjam 2015-02-10 12:43:19
  Svara
  • Svar på Mirjams kommentar.

   Det tog kanske 1,5 timme men jag träffade massa folk jag kände ch stod och pratade haha. Annars hade det kanske tagit 1h. Brukar vila ca 1-3min mellan övningarna beroende på hur tungt det var.

   idawarg 2015-02-10 21:11:38
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind