Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSRESA PÅ G

Skärmavbild 2015-02-03 kl. 18.02.26

God kväll vänner! Idag har jag lekt med min lilla vovve jag är hundvakt för och jobbat hemifrån hela dagen. Håller på med träningsresan till Thailand och vi har haft strul med utskick av information så ber om ursäkt att många av er inte fått någon info för ens idag. Men ingen fara för det finns fortfarande platser kvar men skynda er att svara om ni vill med för vi inväntar definitivt svar från många och det är försten till kvarn. Resan kommer vara 9-20 april och är man intresserad och vill ha mer info så maila travel@idawarg.com och lämna även tel. nummer. Är så taggad på den här resan då den kommer bli magisk! wohoo!

//English: Good evening! Today I been playing with my little dog friend and working from home all day. Working with the workout trip to Thailand and now we have sent more information to all of you who are intrested. The trip will be 8-20 april and if you want more info send an mail to travel@idawarg.com. It will be a magic trip! wohoo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Ida!

  Jag har mailat inte mindre än 5 gånger nu. Verkar var strul då jag bara får meddelanden tillbaka att mina mail inte kommer fram. Så nu gör jag ett försök här istället. Är såklart intresserad av din roliga träningsresa och vill gärna ha info. Kan du maila:
  jeskaegier@ spray.se

  Kram
  Kram

  Jessica Munkholm 2015-02-04 22:50:35
  Svara
 • Hi Ida!
  I’ve sent twice an email, but haven’t received anything. 🙁
  Is it also for international readers? Or only from Sweden?
  xx

  Selena 2015-02-04 15:25:25
  Svara
  • Svar på Selenas kommentar.

   We first need a definitive answer from 12 who taking the flight from Stockholm to be able to book the trip and we’ve now got that and information for those of you who want to book without flight from stockholm will soon go out. Excuse the delay and hope to see you in Thailand 🙂 Love, I

   idawarg 2015-02-04 16:29:31
   Svara
 • Hej Ida!
  Tack för den absolut bästa träningsbloggen någonsin. Du har hjälpt mig med så mycket inom hälsa. Men nu vill jag själv ställa en fråga och se om du har några tips.
  Jag är nämligen en riktig nattmänniska som bokstavligt talat får känslan att vilja dö, när klockan ringer på morgonen. Sover gärna till 11 på dagen och går och lägger mig klockan 3 på natten när jag är ledig. Har försökt ställa om dygnet många gånger, men det går inte. Jag får liksom energi på kvällarna. Har hört att visaa människor får som en kontakt med månen och därför blir pigga på kvällarna och nätterna. Jag vet dock inte om det stämmer. Vad ska jag göra för att bli mer morgonpigg och inte må så dåligt vare gång jag måste kliva ur sängen?
  Tacksam ifall du har några tips! 🙂

  My 2015-02-03 23:46:13
  Svara
  • Svar på Mys kommentar.

   Hej My och tack snälla 🙂 <3 Jag vet att många har samma problem som dig och jag är nog mer morgonpigg än kvällspigg så har tyvärr inga bra råd mer än att försöka ställa om dygnet. Börja varva ner tidigare och stäng av dator och TV och läs en bok eller gör något annat avslappnande någon timme innan du planerat att gå och lägga dig. Brukar du lägga dig 3 så är din kropp van så då kan det bli svårt att helt plötsligt lägga sig 22. Gör det istället successivt och gå och lägg dig en halvtimme tidigare för varje dag. 🙂 Kramis

   idawarg 2015-02-04 13:10:26
   Svara
 • Vad kostar det? 😀 Verkar helt fantastiskt!

  Mathilda 2015-02-03 22:53:38 http://mathildaekmarks.blogg.se
  Svara
  • Svar på Mathildas kommentar.

   Ja det är helt fantastiskt och i stort sett allt ingår. Maila så får du all info om pris och vad som ingår 🙂

   idawarg 2015-02-04 13:05:44
   Svara
 • Hej Ida! Jag går i skolan men försöker ändå träna och äta så rätt som möjligt, i skolan har vi ett matkort då vi får äta på olika restauranger i staden. Vi får välja mellan bla. subway, mycket kina restaurangen och taco-restaurang, min fråga är nu har du något tips på vad som är det nyttigaste alternativet? tex. finns det något bättre alternativ på kina/thai mat eller ska detta undvikas överhuvudtaget? KRAM Marie

  Marie 2015-02-03 21:21:30
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Nej jag älskar kina och thaimat och man kan hitta riktigt bra mat där. jag brukar alltid välja en grönsakswook med kyckling och be om extra grönsaker eller den röda koksgrytan med kyckling och extra grönsaker. Subway tycker jag kan vara lite torrt och thaimat med ris är mycket bättre än en smörgås från subway. Kramis

   idawarg 2015-02-04 13:05:03
   Svara
 • Var kommer din tröja ifrån som du hade i din senaste video på Mikz?:)

  Den var så fin!!

  Kram

  Mikaela 2015-02-03 20:06:29
  Svara
 • Verkar fantastiskt!
  En annan får fortsätta träna i ett grådaskigt Göteborg :/

  Träningsblogga 2015-02-03 19:13:11 http://traningsblogga.se
  Svara
 • Hej! Jag är en 17-årig tjej som har börjat träna för ca ett halv år sen tack vare dig! Förut levde jag väldigt ohälsosamt så det tackar jag dig för. Har börjat använda proteinpulver och även äta mycket bättre nu sen någon månad tillbaka men jag tycker det känns nästan pinsamt att äta nyttigt och dricka protein (efter jag tränat) för alla mina vänner och familj är helt tvärtom och vet knappt vad nyttig mat är eller proteinpulver så jag döljer nästan det. Har du något tips vad jag kan göra? försök förstå min fråga rätt:)

  e 2015-02-03 19:09:17
  Svara
  • Svar på es kommentar.

   Det ska du absolut inta skämmas för då det är något de förr eller senare måste bli medvetna om. Stå på dig och försök informera och lär dm om kost och hälsa istället 🙂

   idawarg 2015-02-03 20:58:54
   Svara
 • Kul att låna hund ibland =)
  Hoppas resan blir snabbt bokad och att ni får kul =)

  Jessica 2015-02-03 18:43:13 http://lifetale.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind