Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY LIVING

IMG_2658.JPGIMG_2667-0.JPGIMG_2653.JPGIMG_2665.JPGIMG_2664.JPGIMG_2663.JPGIMG_2659.JPGIMG_2662.JPG

Igår var jag och Natasha på en supertrevlig pressresa där vi fick testa Skepparholmens nya koncept Happy Living. Så himla trevligt var det! Vi fick njuta av supergod mat, 90min träning, handkur, massage, deras trevliga spaavdelning och massa trevligt sällskap. Dessutom var min vän Natasha så grym att hon vann tävlingen om att gissa ingredienser i den gröna shotten så vi vann ett lyxigt kurbad. Haha perfekt! Tack för en mycket trevlig söndag!

//English: Yesterday me and Natasha was at a super nice press trip to Skepparholmens spa all day. So cosy! Good food, 90min workout, food lecture, massage, spa and really nice company. Thank you Skepparholmen for a really nice sunday!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Gud va mysigt!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-01-27 10:51:26 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Ida,
  Då jag ser upp till dig och tror att du har koll på det här med mineraler o kosttillskott känner jag att jag vill kolla med dig! Jag blev idag av en kostrådgivare ombedd att börja dricka ngt som heter Ultra Clear sustain (smakar skit förövrigt) men ska tydligen vara bra för tarmarna? Googlade runt lite och läste om att det kunde finnas arsenik o bly i dessa produkter. Är det ett tillskott du känner till? O d här med bly o arsenik? Sant eller falskt?

  //Karin

  Karin 2015-01-26 22:35:19
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Hej Karin! Jag har själv inte använt mig av den så vill inte uttala mig. De produkter jag använder av Holistic har jag frågat han som sätter ihop produkterna allt jag undrar och känner mig därför trygg där. Alpha plus är ett seriöst varumärke som är noga kollat så det borde inte vara någon fara. Kram

   idawarg 2015-01-27 13:24:21
   Svara
 • Hej! Jag har har också en fråga ang chlorella, har använt deras tabeltter ett tag nu och tycker verkligen att de är super!! Har sätt att det finns i pulverform också och då tar man 1/2 tsk två ggr per dag. Min fråga är egentligen om du vet om det är någon skillnad på pulver och tablett form? 🙂

  lena 2015-01-26 21:20:24
  Svara
  • Svar på lenas kommentar.

   Nej det är ingen skillnad alls. Chlorellan binder tydligen sig själv så pillerna är enbart chlorella. Jag tar dem då jag tycker det är enklare att svälja tabletter. 🙂

   idawarg 2015-01-26 21:57:36
   Svara
 • your photos make me want to go to a spa immediately.those fresh fuits look seriously good

  http://fashionbarbecue.com/

  sammie 2015-01-26 20:24:52 http://fashionbarbecue.com
  Svara
 • Så mysigt! 🙂 Och du är så otroligt vacker Ida.
  Men jag har en fråga. Vad räknas egentligen som en aktiv vardag? För jag går ju i skolan varje dag men enligt min stegräknare går jag 8000-14000 steg per dag. Och jag har hört någonstans att man ska gå minst 10000/dag och det gör ju jag i princip varje dag. Men jag sitter ju ändå still på lektionerna.
  Kram!!

  Marinda 2015-01-26 19:12:15
  Svara
  • Svar på Marindas kommentar.

   Hej och tack snälla fina vad glad jag blir! <3 En aktiv vardag är ett flummigt begrepp och inget mätbart men rör du på dig mellan lektioner eller kanske jobbar inom restaurang mm så räknas det som en aktiv vardag. Låter som du har bra rörelse och en aktiv vardag 🙂 Kramis

   idawarg 2015-01-26 19:38:43
   Svara
 • Hej Ida, jag har en problem jag skulle vilja ha lite hjälp med! Jag har gått upp lite för mycket i vikt och vill nu gå ner dessa kilon. Jag har ett problem med mättnadskänslan dock som sätter mig i en svår position. Jag vet inte riktigt när jag är mätt (om det inte är så att jag äter ”fööör” mycket). Detta mättnadsproblem har gjort att jag ibland äter för lite och ibland för mycket trots att jag äter var 3e timma. Hur vet jag när jag är mätt? Hur ska jag göra? Har du några tips på mat som mättar snabbt och mycket så jag enkelt kan känna vad mättnad är? Eller andra tips kanske?

  Paulina 2015-01-26 19:02:35 http://hundredkitchenstories.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulinas kommentar.

   Hej Paulina! Ja det där är ett problem många har och det bästa tipset jag har är att kanske en period börja väga/mäta maten så man ser att man får i sig rätt mängd (varken för lite ellerför mycket). Sedan får man koll på portionerna så kan man gå på känn. Kramis

   idawarg 2015-01-26 19:36:05
   Svara
 • ÅHHHH herregud va mysigt!!!!

  ellen 2015-01-26 18:39:41 http://ellfi.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!

  En fråga angående Chlorella, det står att man ska ta 5 tabletter 2 gånger per dag, alltså 10 tabletter/dag.
  Gör du det eller tar du en per dag? Blir så dyrt om man ska ta 10 tabletter per dag 🙁

  Mikaela 2015-01-26 18:39:09
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Hej! Yes oftast gör jag det och ibland blir det bara 5 på morgonen. Men trappa upp då man kan få utrensningssymtom av den som huvudvärk, ont i magen, finnar och den sätter fart på magen 😉 Kram Ida

   idawarg 2015-01-26 19:33:53
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind